- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi Ot Foruma Vi E AntipaTichen?
hehe 6to trqbva vuob6te nqkoi da vi drazni, tva si e super sme6no![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Momchence
- чак се изчервих...
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
I az taka!!Първоначално написано от Myrcheto
![]()
GroZniQ TroL - CyBeRDYnE_101... aKO bqH nA NEGOvO mqstO sHTqH dA sE PReChakAM zAD UGuLa I dA sE GRuMna![]()
Ахахахха, на Бухала яко му бъркам в здравето![]()
Сън не го лови заради мен
![]()
![]()
Ама не си на мое място :P
Упорит си като магаре, Бухал.... не се отказваш.Нооо както ти казах, няма да се занимавам с теб.
Ти продължавай да си се пениш
![]()
И замалко да забравя:![]()
Тука и двамата сме в кюпа13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.Ама ти повече от мен
![]()
![]()
nE mI LaziSh pO NerViTE Ne sE radvaI ToLKoVa... PRostO si TurSq TuPaCi s KOitO dA sE EbavAm a Ti sI IDeALen.. MalKO sI SKucHEn nO zA SMeTkA nA TvA sI GLupAvi m,NoO oBichAM dA GLedaaM kAK sE MUchISh dA IZmISLqSH nqkFI SmeshNi NEshtA... a OshTE pOVechE sE RAdvaM katO GLedaM kAK sE OSiRaSh...
p.S. koLKOtO Do PraViLniKa... :
1. TeMaTa gO IziSkVa
2. bOLi mE **** zA PraViLNiKa
`cannibal`girl
Hora,koito puskat takiva temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Засега никой... но все ще се намери някой![]()
И бТв май... темата не е много добра-мисля че ще създаде някакви /само си мисля/ спорчета![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Intrigi ... katko vinagi :PПървоначално написано от Breakaway``
Nqmam antipati4ni ... si4ki sa ludi fenove :P
Никой не ме дразни обичам всички!
Буахаx ебавам са еее мно0о0 ясно че ме дразнят мноу хора ама най-мно0о ме нервят [b]aned и korn___.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Napu6en-Buhal - изглежда ми тъпо рапърче...
traffic - грр тоя човек...като му видя ника и настръхвам от ярост
oyama bla bla - като горния...
linkin4eto ега ти простоватата лигла(пак според мен)
Много се дразня от това, че някой почва да пише "Знаеш ли колко ми е зор, че те дразня?"etc. Е, млъкни...никой не говори на теб.Отговаряме на "мацката", която пусна темата.Щом ме дразниш едва ли ще искам отговор от теб така че по-добре е да си мълчите и да си вадите изводи.
Аз поне щях да попитам по най-миролюбив начин защо не допадам на някого, а не да започвам някакви интриги.
в топла нощ през юли
mi na men nikoi ne mi e antipati4en..4estno!
hahaha I Ti weПървоначално написано от Lil` Bow Wow
![]()
ОооОоо...гениална тема, брей!..не ви стигнаха караниците в другите, ам ся си направихте специална тамичка за тва, бравос:P!..въпреки че....някъде имаше няква тема за метъли и там напрао се побърках от смях
...по темата, дразнят ме предимно малоумните гости, дето драскат, без да знаят за кво става дума, а и тея "умници", дето пускат милиони теми за едни и същи неща(Пр.:"Линкче за незнам-си-коя песничка и подобни...май напрайха тема за тея работи...пък и не само за тва)...иначе останалите сте си перфект, нема кво повече да кажа...има някои, дет' мноу ме радват, ам имена няма да споменавам, ни за доброто, нито за лошото... а вие се яжте колкото искате, ам мисля, че темата е доста тъпа
![]()
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Интересното е защо продължавате да пускате такива теми ...на мене засега никой не ми е чак антипатичен ! По някой път се е случвало да ме издразнят , но всеки човек си има такива моменти!![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ами обичкам и харесвам всички освен
tupbush-мненията му са отвратителни според мен
и linkin4eto-понякога ме изнервя с това което пише и както се казва иска да е "на всяка манджа меродия"
olll BSG-to e tva e strashna napast i otrova za mishki nqma da q ubie vervaite mi..prosto e super naduta!!!BSG slez na zemqta...che mn lesno se pada otgore...BLAGODARQ![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
ъъъммм...никой не ми е антипатичен или нещо такова, но не гледам с добро око (много критично..) на масата, дето се води от това, което е модерно, а не от това, което е стойнстно. някак тъпо е, но карай..
Momchence
Cyberdyne_101- ne bih kazala 4e me drazni no prosto se pi6e nqkakvi stranni ne6ta ili uprekva horata imam 4uvstvoto 4e nqma nito edin vesel den za nego
SCANDALOUS-pravi se na mnogo razvratna i na mnogo obrazovana v seksualno otno6enie
nity( ne sam mn ubedena 4e taka se pi6e6 ili v u)-prosto kat bqh o6te novak i na p1rvite mi 2-3 temi non stop mi mr1nka6e za ne6to