- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Green Day
Kakvo mislite za novata pesen na GreeN DaY - BouLeVarD oF BroKeN DreAms![]()
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=5522
прочети преди да пуснеш тема![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
кефи ме,ама повече една в болницата...и "американски идиот"
greenday sa mnoo qki.to az po princip takava muzika slujam,no razbira se ne si4ki pesni me kefqt ima i takiva koito me draznqt
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Новият на Green Day sucks. Старите им песни бяха добри, сега са просто поредните "Sum 41"...
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
Кво им е на Sum41 ве мене мноо си ми харесват даже и нищо им няма на GreendayПървоначално написано от Niilo
Тези са върхъъъът
Na4i zanimavah se da q darpam da q 4uq e ne me kefi![]()
Nightwish\2002 - CenturyChild\02 - End Of All Hope.mp3 tezi sa varha![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ve kefat me ne sa nikak loshi,ama ne sa moia stil,malko sa mi lekichki![]()
![]()
![]()
eee aide baktan ot tia tvoite nightwish,pisna mi ot tia,po skoro ot vokalistkata gati kuchtaka deto e,prai se na goliamata goth-ka pa svobodnoto vreme se razkarva s dunki,maratonki i kauboiska shapka,aide aide nekaf ujas e taiaПървоначално написано от Nekasa4a
po princip ne sum mn vuzhitena ot tqhnata muzika no tazi pesen e mn gotini4ka
Satanas_daughter pozdravqvam te , avatara i podpisa ti sa mn hubavi![]()
Ти сигурно си мислиш, че слушаш пънк?!Първоначално написано от ^efas^^
kefi meПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
А какво им е на Sum41?? така и не ми стана ясно и ако това че Sum41 ми харесват те навежда на мисълта че не слушам пънк ще ти кажа всички групи дето слушам The Offspirng Blink182 Catch22 Millen Colin Less Than Jake SugarRay може да съм пропуснал нещо ама общо взето тва саПървоначално написано от Niilo
People Like You Just Fuel My Fire
А да както и Pennywise
ДА ЖИВЕЯТ GREEN DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ДА УМРАААТ! ДА ЖИВЕЕЕ КИРО ПОРА!!!
Еми разбира се, всичките комерсиални групички, които напъват да се нарекат пънкПървоначално написано от ^efas^^
Нейсе, не ми се спори с нео-метъли...
Absolutno vsi4ko tqhno me Radva ADSKI!!!
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Не ти напрао ме закова ве хахаах какъв нео метъл ве ти си ненормален хахахахах тва даже няма връзка с метъла аххаах. Хахаха Offspring и метъл хаха Blink и меъл ахаха Sugar Ray хаахах не ти просто отрепа коня с прашка както беше казал Momchence мисля хаххаха![]()
mene me kefi...gotina e)
Edno momi4e moje da 4aka pravilniq myj, no mejduvremenno tova ne ozna4ava, 4e ne moje da si prekarva dobre vremeto s gre6nite!
Пич, ти май не си чувал израза "Днешните пънкари са си чисти нео-метъли", а?Първоначално написано от ^efas^^
Тук освен за музика говорим и за манталитет.
Sum 41 са яки ве кефят ме и менПървоначално написано от ^efas^^
Може да са си лекички,ама кфо от тфа..А,и..^efas^^ -Що си мисля,че Catch 22 са скакор??
Относно Грийн Дей-тази последната им песен не ми харесва..и новия албум като цяло същоИначе от старите тави имат яки песни..
Catch22 да има нещо такова![]()