- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- s koq programa teglite mp3-ki
s koq programa si teglite mp3-ki i filmi, az sam s flashget, a vie
az sam s Go!Zilla![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако е една mp3-ка я тегля с Get Right. А, ако тегля цяли албуми с FlashGet, щот ми е по удобно и не натоваря долу taskbara ми със сумбурнайсет хиляди иконки![]()
nqkoi moje li da me svetne kak se raboti s taq go!dzilla, az si q svalih i ... do tuka sam)
Yes baby yeaaaПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
flashget :P
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
emi plqskam na FLASH GET... mnoo qko i byrzo tegli!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Aз пък си свалям с Download Accelerator Plus и май съм единствена![]()
![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
FLASHGET :P
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Май да но въпреки това твойта програма е най-добрата от изброените до сегаПървоначално написано от Devilkin
аз свалям с Opera - най-бързият браузер в света а пък ако напрая като един приятел да и добавя скриптове мога да си увелича скоростта двойно но проблема е че нз как става а пък приятелят ми неще да ми каже
![]()
ne si edinstvena. i az teglq s neqПървоначално написано от Devilkin
Любовта е най-висшата степен на омразата
DAP-a или Download Accelerator Plus, както му викате вие, лъже в скороста. Не си мислете, че теглите по-бързо![]()
S GetRightza6toto moga da slu6am pesnite predi da sam si gi drupnala
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
BitLord i Torrent...svalqm celi diskografii.. :P ina4e i LimeWire ot vreme na vreme![]()
Аз си слушам песни и си гледам филми преди да са се изтеглили и с FlashGet и с Opera така че GetRight не е нещо по специяалноПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
За мен по важно е не колко бързо тегли а какви други опции има плюс това за скорост при FlashGet и GetRight неможе да се говори. За DAP нз нищо за скоростта ама има други хубави неща в тая програмаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Getright rlz
eDonkey2000![]()
само така!Първоначално написано от Bolid1
![]()