.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Да ви питам...

Лятото по улиците много пъти виждах момичета с къси поли, а краката им лъщят невероятно, все едно са мокри Сещате ли се, за пример ще ви дам краката на Азис в клипа му сас Деси Слава Знаете ли името на някакъв крем с такъв ефект
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

olito bi ti svurshilo sushtata rabota

Супер фен
    Град
    някъде...
    Ми незнам,сигурно е няккъв крем с ''мокър ефект''
    Иначе и във филма "Хъни" като тя излиза на сцената е намазана е такова чудо.
    Има един лосион на Нивея със перлен отблясък,ама това е друго
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    sled banq.. na obrusneti kara - se majesh s olio za tqlo!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Na Nivea Body & Soul Skin Oil shishenceto e tamno sinio tva e novo predpolagam che go ima v bg

mislq 4e s tova olio na nivea za bebenca 6te stane!
    Tova e kazano vednuj i moq istina sega e mujut nemoje da e muj ako jena ne go priznae!!!

v po minali katalozi na avon sam gledala edni takiva losioni s bronzon ottenak za cqloto tqlo,a i edno momi4e ima6e takav i mi go pokaza i kaza 4e tq e super dolovna ot nego.samo4e ne bil mnogo evtin no puk bila mnogo dovolna

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    xm.. ima edni.. kak da se izrazq.. ne znam tochno kak im se vika ama e tochno za da ti lyshtqt krakata i sa v edni opakovchici kakto na testerite na shampoanite, ako se seshtash. vidqx gi lqtoto v edin supermarket CBA, ne znam ot koi grad si, no v tyrnovo gi ima. predpolagam che i po magazinite za kozmetika shte gi namerish.. obqsni na prodavachkite, sys sigurnost shte znaqt za kakvo stava vypros..
    uspex
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

nasty_f
    Guest
    Ami to i s losion za tqlo pak stava taka.Az kato se namaja s Dove-losion i mi stavat mn laskavi A ina4e moje i s olio na Johnsons Baby(nz dali se pi6e taka) :P ili na drugi,taka moje da ima po-golqm efekt.V kataloga na Avon su6to moje6 da tarsi6 ot seriqta na Skin So Soft-rozovata-ima gelove takiva.To si pi6e gel s efekt koprina ili nekvi takiva struva 8 lv nai-mnogo

Темата вече не е актуална, за това ще бъде заключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си