- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Smazvane
Iskam da popitam ot apteka ili ot specialen magazin trqbva da kupq losion za smazvane za sex-a imam v predvdim.Ako moje shyshto taka ime i cena da mi byde kazano.Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam ako ima druga takava tema.
v aptekata gi ima no rqdko proavat se v seks magazinite i ima reklami v tv-to kadeto di predlagat i gi dostavqt anonimno
Mi basi otiva6 i si pita6 v aptekata za gel na vodna osnova te 6e shvanat za kfo stava vypros i 6ti kajat dali imat ili nqmat ako nemat otiva6 v sex shop ima edin na Slaveikov i tam trebe da ima ma mislq 4e tam 6e e po skypo tolko e trudno![]()
uuups tui gore az![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Мани си кухите огромни подписи щото деформират форума. По темата Момченце ти каза кво да напраишПървоначално написано от greshnicata_
People Like You Just Fuel My Fire
I na men mi se e slu4valo da praq mneniq kat gostПървоначално написано от Momchence
![]()
Ina4e v sex magazinite gi ima trq tam da potarsi6![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
a ne men ne mi se e slu4valo nikoga poneje mu dadoh da me vkarva avtomati4no vuv foruma kat vlqza v saita samoa za glupaviq vupros .... nqma da komentiram abe opiva6 i pita6 "gel za patka" i gotovo...hahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
mi v aptekata kakto ti kazaha pita6 za gelove na vodna osnova
moje6 su6to da polzva6 i Jonson Baby Oil vur6i dobra rabuta pak ot aptekata moje6 da go vzeme6 mislq
v aptekata sigurno trqbva da ima, i po sex shopovete prodavat, daje imat dosta golqm izbor, nqkvi s bademovi masla i nam si kvi tam gluposti po 30-tina i nagore leva, no ima razbira se i po-evtini![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Брей за какво ли му е. Ако е за анален секс пробвай с вазелин. До колкото знам помага...макар че не съм рпобвала честно казано...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ако е за анален въображение трябва...
най обичам с олио сериозно![]()
със сапун не става добре малко е гадно
Смазване на секса ... хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди в аптеката има сега едно много добро кремче (пак на водна основа) на durex. Продава се за около 6 кинта.Първоначално написано от ????
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
kupi si edna kutiika sportex vatre si ima i otdelno lubrikant osven prezervativte.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!