.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Izrusqvane

Guest

Izrusqvane

Efektivna li e kislorodnata voda za izrusqvane

Повече от фен
    Nedei s kislorodna voda ot friziorka znam 4e izgarq kosama i ti uvrejda kosata

Абсолютно ДА. Аз го направих, но задължително използвай и амоняк. Аз тва го правих и си изрусих един кичур, ама наще го видяха и ме накарахо да го боядисам, това беше преди 4-5 месеца и сега пак е започнал да изсветлява,т.е. самата ти коса си променя цвета, но за да има ефект ти трябва и слънце, а сега като гледам никво го няма тъй че изчакай да стане март и почвай.
    От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....

za kakvo mi e toq amonqk q mi obqsni po podrobno

Супер фен
    Град
    София
    Мисля, че за изрусяване се използва Блондор или нещо такова. Тва с кислородната вода и амоняка става, но нали се сещаш какви са косите на циганетата - такова някакво ще излезе. Но ако искаш просто да се изрусиш за да те хване по - лесно друг цвят - мисля че става. АКо имаш възможност най - добре отиди на фризьор, че стават всякакви гафове, но зависи най - вече какво си решила да си правиш.
    Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

ami amonqka se smesva s islorodnata voda ina4e ni6to ne stava

no da znae6 4e procedurata mnogo izto6tava kosata
    От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....

Супер фен
    Град
    София
    Бих те посъветвала в никакъв случай да не пробваш да си изрусяваш касата с кис.вода!Ще си я изгориш,а и няма да постигнеш желания резултат и цвят

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Rodi me mamo glupava az sama 6te se izrosq !

Drugo nqma da kaja
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

kak si mislite,za6to na markovi boi za kosa pi6e:'bez amonqk"?! pravilno,za6toto vreden e.
    стига приказки!

Фен
    Град
    shumen
    zna4i az sam se izrusqvala i s kislorodna voda s amonqk i s platine i s lilav prah i s kakvo li o6te ne,i si pravi slednite izvodi:s kis.voda+amonqk=kosata ne stava svetlo rusa a leko medno,splatine e super,oba4eee sled nqkolko meseca prosto trqbva da se otreje ina4e 6te padne sama i s lilaviq prah e nai dobre za6toto parvo 4e izrusqva mn dobre i vtoro pak si uvrejda ama to vse pak nemoje bez tova! :P

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    lilaviq prah-tva ne e li supra????????
    ot li4en opit kazvam ne baraite prokletata supra-nai dobre e s boqta na loreal ne gori kosata za6toto e s nai nisak procenta amonqk da ne kaja 4e po4ti go niama....az se pravq s neq ot skoro i mi haresva-
    L`Oreal Recital Preference 13.90 niama izgorqla kosa niama uvredena kosa ima rus cviat i dobro nastroenie!

Супер фен
    Град
    sofia
    s kakvoto i da se izrusi6 kosata super mnogo 6te ti se iztu6ti i 6te ti oredee, s kilslorodnata 6te ti stane nqkvo oranjevo, ako ti e tumna kosata dori i da si go smesila s amonqk, a tq i mnogo burzo izvetrqva i ako si si kupila nqkva po-stari4ka epten ni6to nqma da stane .
    A ako iska6 da ti e nqkva tumno rusa si vzemi , nqkva boq na koqto i da e firma

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: Izrusqvane

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Efektivna li e kislorodnata voda za izrusqvane
    ako jelaesh da ople6ivee6 sled 1-2 meseca .. DAVAI!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    На мен косата ми е много тъмно черна , и исках да с направя на руси кичури , след като я боядисах тя стана руса ама не такава светла ми няква по тъмна , та знаете ли каква боя и по какъв начин да я направ на по светли кичури

awe mila,vzemi si edna boq,na l'oreal ima stra6ni cvetove v rusata gama i se izrusi normalno,kvi sa tiq gluposti s kislorodna voda?nedei,samo 6te si susipe6 kosata,puk i ne se znae kakuv 6te e rezultata.
    plus tva,4e 6te ople6ivee6 sled nqkolko meseca vuob6te ne e vqrno,zto az se izrusqvam ot 2 godini i kosata si mi izglejda super,ima si blqsuk,dulga e i nqmam nikakvi problemi.nai-dobre otidi pri nqkoi kompetenten frizior kato za na4alo,konsultirai se s nego i taka
    ne si pravi eksperimenti oba4e i zabravi za kislorodnata voda!
    aide uspeh!
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

bacila
    Guest

izrusqvane

momi4eta as sam frizior i zavisi kakvo to4no trqbva da postignete ako iskate da svalqte cvqt primerno 4erno se polzvaili blondor ili remover pone taka mislq 4e se kazva timover ne gori kosata no blondora q isu6ava zatova nai dobre e da ne s eobescverqvq a da se svalq s removera
    [/img][/list][/code][/quote][/b]

Guest
    Temata e ot 2005 ....

Мега фен
    Град
    София
    недей да се иэрусяваш с кислородна вода и амоняк,эащото съм чувала ,че иэгаря косъма и въэ основи му промена структората!Като искаш руса коса най-добре си вэеми една хубава боя -това е най-добреят начин!!!!!!!!!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Temata e ot 2005 ....
    Ахахахахахаха верно бе Еми такива теми са эа эаклюбване......
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Аз съм с тъмно руса коса-какво трябва да използвам за да я изсветля съвсем малко?Не искам да е оба4е оранжево.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си