Цитирай Първоначално написано от Absconding
Закова ги друг път. Първо да кажа, че изказването му на недоволство по повод това, че хората казват, че Софи Маринова е циганка, е смешно. Тя наистина си е циганка. Аз не сам расист, нямам нищо против циганите, нито пък конкретно нещо да имам срещу Софи Маринова, но това циганка да представя България на Евровизия, е недопостимо.

Второто, което искам да кажа е, че ако има някой в конкурса Евровизия, който не може да пее, това е Слави Трифонов. До преди една година той сам си признаваше, че няма кой знае какви гласови данни, а сега ще ми ходи на конкурс за песен. Нека да си пее за червеното ферари.

По принцип дава вид на точен човек, но напоследък прекалява. Мисли се за велик и трябва някой да го постави на мястото. Може би е бесен, че рейтинга на предаването му пада и затова се опитва да бъде пласиран и по други начини!

И защо точно песента със Софи Маринова, тази "българка", която по някаква огромна случайност е фрашкана с пари. Обаче и с нейната финансова подкрепа явно не е могъл да купи вота и затова си го искара на "приятелите" си от Каффе.

Защо точно на Каффе? Защото беше ясно, че те са единствената конкуренция. Но това да ги нарича приятели, а да зияе срещу тях, е жалко.

И след като Слави беше толкова убеден в това, което казва, защо не беше така добър да си каже източниците? СЛАВИ ОТ КЪДЕ ЗНАЕ, ЧЕ 3000 ЧОВЕКА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА КАФФЕ ДО ОБЯД??? Той да няма кристална топка? Колкото му е чиста работата, толкова е чиста и на всеки друг участник в конкурса. Този конкурс по начало е измислена работа. Кой не е бутнал пари за да участва там? Тея от бон-бон??? Васил Найденов и Роберта??? Кали???

Вижте, аз знам, че масата от хора се кефят на чалга, че песента на Слави и Софи Маринова им харесва, в това няма лошо, но това не е повод да подкрепяте излиянието на Слави. Като е толкова възмутен защо не се оттегли?

Аз гласувах за Каффе и се радвам, че спечелиха. Те са професионалисти. Всички в конкурса са дупка, но из между тях Каффе най-стават. Вокалиста им има глас и техника, завършено музикално образование и то не къде да е, групата има стил, професиналисти са, имат сценично държание, текста на песента е добър, аранжимента също. Какво повече искате?

А, забравих да кажа и това, че Лили Иванова се изказа много правилно по повод конкурса Евровизия - България трябва да бъде представена от млади изпълнители, а не от такива на 37 години (извинете ме ако греша) .. всеки трябва да си тежи на мястото, а това определено не е мястото на Слави.

Сега знам, че болшинството ще ме нападнете и ще говорите за Слави, за гласа му, за това, че Софи Маринова не е циганка, за това, че Каффе не може да имат толкова гласа, за това, че на Слави не му е минало времето за такъв конкурс и т.н. и т.н.. Но независимо колко ги харесвате, ако погледнете обективно на нещата ще видите, че Каффе биха представили много по-достойно България пред света.

Завършвам с това, че чалгата не е подходяща музика за конкурса, разбирам да бяхме Турция, която си е ориент от всякъде, но това - чалгата не е нашата музика. Нито популярната, нито народната. Това е музика произлязла от сръбското и гръцкото. Как тогава ще представя България?

Евала им правя на пичовете от Каффе, които даже не си направиха труда да отговорят на нападките на Слави, а си изпяха песничката и благодариха на останалата в залата публика. Който иска скандали и сеир да си чете жълтия труд, това не се прави на Европейски конкурс независимо читъв или не!

п.с. - Както винаги овцете оправдаха очакванията и освиркваха Каффе като излязаха. Нямат правото да освирквар нито Каффе нито Слави, защото най-малкото не могат да са сигурни в това къде е истината. Могат само да имат някакво си тяхно мнение както аз имам.
Ти си олигофрен. Единствения койот може да пее там изобщо не беше слави мога да ти кажа че най-добре си пяха Орлин Горанов и другите от неговото време неможе който и да е от останалите да се сравнява с тях това са гласове обработвани с години тея хора не пеят от 1 или 2 години те са ветерани в това и ако някой заслужаваше да ни предсстави пред евро визия това бяха те!!!! Като изключим БТР но те не участваха в конкурса. А колкото до Софи Маринова тя има пълно право да ни представи на конкурса!!! Това че е от друга раса не значи нищо ТЯ Е БЪЛГАРКА ЗАЩОТО Е РОДЕНА В БЪЛГАРИЯ!!!!
ХАХАХАХАХА КАФФЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ АХАХАХАХАХ ТИ НАИСТИНА СИ ЕБАТИ ТЪПАКА АМА НАИСТИНА АХАХАХАХА. Каффе немогат и да искат да са професионалисти на тоя етап някфи пръдлйофци тука дето пеят от няма една година професионлисти ахахахахаха Т'ва е се едно да ми кажеш че аз ще гледам по добре краставици и домати от дядо ми дето гледа от сигурно 20 години. ХЯХЯХЯХЯХЯ НАИСТИНА ПИЧ ЗЕМИ СЕ СКРИЙ ЧЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ХАХАХАХ