Цитирай Първоначално написано от united_colors
Аз харесвам КАФФЕ, но съм сигурна, че Слави не е излъгал , защото подобна грешка , в смисъл ако се окаже, че не печелят КАФФЕ , обрича кариерата на Слави и имиджа му.
Не е така. Да кажем, че Каффе не печелят. Слави може да каже - Ако бяха спечелили зрителите щяха да се уверят, че това, което казвам е истина и затова организаторите обърнаха нещата и спечели.. незнам си кой.
Още повече, че Слави е един от първите във тези игри със смс-ите и има достатъчно хора, които да го информират, още повече че като участник в конкурса 100 процента има право на разпечатки от вота! И не оспорвай това
Точно пък това мога да успорвам! Вота е скрит и участниците нямат право да искат разпечатка. Поинтересувай се и ще видиш. Същото важи и за истинския конкурс на който ще ходят Каффе.
На ман от конкурса най ме изкефи ония пич със смахнатата песен Иа-Иа май му казваха!
И мен много ме израдва
Евровизия е КОНКУРС ЗА ПЕСЕН! песен подчертавам, не за изпълнител
А песента да не я пускат на касетка? Нали именно за това се пее на живо. Все едно да гледаш модно ревю на 100 килограмови "манекенки".. просто не става.
Както казах харесвам КАФФЕ, но това не е песен, която може да ни спечели подобен конкурс, просто не е комерсиална....
Комерсиална песен нямаше на конкурса. Комерсиална песен не е и тази на Слави и Софи Маринова, защото тя е комерсиална в БГ, но на ЕвроВизия никой няма да реши, че е комерсиална тъй като хората там не слушат чалга.. все пак не живеят в България.
А това, което се случи днес е гаф по български, което ще ни коства много!Заради амбициите на една иначе способна група рискуваме още 10 години България да няма своя световен хит
България световен хит няма да има скоро и причината ОПРЕДЕЛЕНО не е гафа, който стана вчера.

Това е от мен за сега