- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гледахте ли по канал 1??? :)
Не е така. Да кажем, че Каффе не печелят. Слави може да каже - Ако бяха спечелили зрителите щяха да се уверят, че това, което казвам е истина и затова организаторите обърнаха нещата и спечели.. незнам си кой.Първоначално написано от united_colors
Точно пък това мога да успорвам! Вота е скрит и участниците нямат право да искат разпечатка. Поинтересувай се и ще видиш. Същото важи и за истинския конкурс на който ще ходят Каффе.Първоначално написано от united_colors
И мен много ме израдваПървоначално написано от united_colors
А песента да не я пускат на касетка? Нали именно за това се пее на живо. Все едно да гледаш модно ревю на 100 килограмови "манекенки".. просто не става.Първоначално написано от united_colors
Комерсиална песен нямаше на конкурса. Комерсиална песен не е и тази на Слави и Софи Маринова, защото тя е комерсиална в БГ, но на ЕвроВизия никой няма да реши, че е комерсиална тъй като хората там не слушат чалга.. все пак не живеят в България.Първоначално написано от united_colors
България световен хит няма да има скоро и причината ОПРЕДЕЛЕНО не е гафа, който стана вчера.Първоначално написано от united_colors
Това е от мен за сега![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.