nqmam vreme da 4eta 3 sranici zatova napravo zapo4vam...parvo ne xaresvam slavi trifonov ne xaresvam i kaffe...konkursat evroviziq se gleda absolutno navsqkade...tazi pesen Edinstveni sas Sofi Marinova ne e podxodq6ta za tozi konkurs!Po prostata pri4ina 4e Sofi MArinova e ...ne e ba6 bulgarka...xora vie kakvo iskate cqla evropa da si misli 4e v Bulgaria ima mangali samo ...znaete li kvo lo6o vpe4atlenie pravi tova...mn xora ne sa 4yvali za Bulgaria i tova ispalnenie malko ili mn 6te povliqe na mnenieto im za na6ata dyrjava!!!Tyk ne stava vapros dali si rasist ili ne xaresvam nqkoi pesni na sofi marinova no prosto tova 6te napravi lo6o vpe4atlenie na ostanaliq svqt i seki 6te ni svarzva s tova!!!
Qsno e 4e nqma da spe4elim na taapiq konkurs nito sas slavi i sofi marinova nito sas kaffe taka 4e ...ako slavi naistina be6e tolkova "velik i umen" 6te6e da preceni 4e pesenta ne e podxodq6ta no qvno toi ve4e tolkova mn leti vav oblacite 4e ne moje da preglatne 4e nqkva typa gupa kaffe go pobejdava...
vota moje i da e fal6if no kakvo ot tova?!
P.S. sega pro4etox posta na Absconding bravos !
drygoto koeto zabelqzax e 4e govorite ne6to za angliiskiq...ako ne ste zabelqzali pobeditelqt i pesenta stavat hit v cqla evropa i stavat izvestni?edva li 6te lansirat pesen na bulgarski no za6to pak ne no se pak veroqtnosta ako pesenta e na angliiski e po golqma!nali ne si mislite 4e strani kato franciq germaniq i tam ostanalite 6te xaresat 4algata?
pak zabravix da kaja 4e pesenta na slavi se xaresva moje bi zaradi texta i nqkoi koito ne razbira kvo mu pee6 edva li 6te mu xaresa kato ima6 v predvid kak vikat slavi i sofi marinova ....