Ако Слави се окаже прав, ще му направя евала. Друг е въпросът, че и той самият, ако можеше, би скалъпил подобен сценарий в своя полза. Очевидно обаче този път някой се е оказал по-амбициозен и предприемчив от него.
Така или иначе, песента на Каффе в никакъв случай не е най-хубавата и не би ни представила най-добре в чужбина. Което е тъжно - че някой е готов да харчи много пари, без да е сигурен, че има достойна причина за това. Не казвам, че Слави и Софка щяха да ни представят кой знае колко по-добре, но все пак песента им ми се струва малко по-атрактивна от първо прослушване поне.
Като се замислите, Слави реално постъпи много далновидно. Според мен има реален шанс организаторите да се стреснат, че той може да се окаже прав, да канселират част от вотовете за Каффе /ако се докаже, че са изпращани организирано от някакви определени сим-карти/ и тогава да обявят за победител втория в класирането, а именно евентуалният лидер след Каффе - Слави.
Въпросът е дали наистина ще им стиска на тия от БНТ да постъпят така. Не бих искал да съм на тяхно място в момента.
Вярно е обаче и друго - че формално погледнато, организаторите нямат никаква вина за инцидента. Никой не може да забрани на никого да купува сим-карти и да организира масово гласуване. Трябвало е да се сетят предварително да елиминират подобна възможност, ама не са се сетили. Така че, дори и да оставят Каффе да победят, пред съвестта си ще са чисти, че няма нищо нечестно.