.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Повече от фен

КАМПАНИЯ АНТИ-ЛАТИНИЦА

Защо толкова ви мързи да пишете на кирилица...неграмотни ли сте какви сте (не искам да обидя никой) Толкова ли ви е трудно да си инсталирате един BG PHONETIC ??? Осъзнайте се ...

Уважавайте езика - пишете на КИРИЛИЦА !

P.S. - Има линк за BG PHONETIC подписа ми ... Благодаря ...

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    уеуееее....де*а абсолютно прав си..от как се помна не съм писала на онова гнусното наречено латиница....... аз предлагам сички си сложиме линкове в подписите...

..But why?...

abe moviemaker ne razbra li 4e nqmam kirilica na klavieturata.......

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    suglasen sum i az sumz a kirilici prosto za sega nqma na4in 6too se zanimivai i s dr ne6ta i mi trebe da e na latinica pc-to
    : AMG Corporation ::

Повече от фен

Re: КАМПАНИЯ АНТИ-ЛАТИНИЦА

Цитирай Първоначално написано от moviemaker
    Защо толкова ви мързи да пишете на кирилица...неграмотни ли сте какви сте (не искам да обидя никой) Толкова ли ви е трудно да си инсталирате един BG PHONETIC ??? Осъзнайте се ...

Уважавайте езика - пишете на КИРИЛИЦА !

P.S. - Има линк за BG PHONETIC подписа ми ... Благодаря ...
    Пълна подкрепа! Евала! И аз съм мисли да го правя, оба4е мисля,4е няма да има ефект и затова не съм поемал таз инициятива. И аз се старая да пи6а на кирилица, оба4е ако пи6а от Linux и не е кирилизиран не мога, пък и понякога когато бързам пи6а на латиница, щото е по-бързо.

БЪЛГАРИЯ РУЛЗЗЗЗ!!!

Men me murazi da gledam v klavishite kakvi bukvi pisha!Sviknala sam na latinica i pisha burzo ,bez da gledam.I Ako trqbva da pisha na kirilica shte mi otneme mn vreme!A i mislq pove4eto koito 4atqt i se izobshto se zanimavat po nqkakuv na4in s e-net sa sviknali da pishat na latinica ,a na krilica im e mn Shit.....A i vseki put shtom trqbva da pisha v foruma i da trqbva da si smenqm na kirilica.....az ne pravq samo tova...az 4atq i razglejdam saitove i kakvo li oshte ne ,Na tebe kakuv ti e problema???Po-bavno 4etesh na latinica ili kakvo?Ako e taka zasrami se !Sestra mi e na 4 godini i 9 mesetza i 4ete glatko na kirilica i Na LATINICA,a dori ne e u4ila nukvite...a b c....
    A i oshte neshto horata koito ne sa v Bg kak shte vijdat kakvo pishem ako e samo na kirlica??Zamisli se i za tova i ne stavai egoist!

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Guest
    Това е Български Форум напълно съгласен

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от teddy_bear
    Men me murazi da gledam v klavishite kakvi bukvi pisha!Sviknala sam na latinica i pisha burzo ,bez da gledam.I Ako trqbva da pisha na kirilica shte mi otneme mn vreme!A i mislq pove4eto koito 4atqt i se izobshto se zanimavat po nqkakuv na4in s e-net sa sviknali da pishat na latinica ,a na krilica im e mn Shit.....A i vseki put shtom trqbva da pisha v foruma i da trqbva da si smenqm na kirilica.....az ne pravq samo tova...az 4atq i razglejdam saitove i kakvo li oshte ne ,Na tebe kakuv ti e problema???Po-bavno 4etesh na latinica ili kakvo?Ako e taka zasrami se !Sestra mi e na 4 godini i 9 mesetza i 4ete glatko na kirilica i Na LATINICA,a dori ne e u4ila nukvite...a b c....
    A i oshte neshto horata koito ne sa v Bg kak shte vijdat kakvo pishem ako e samo na kirlica??Zamisli se i za tova i ne stavai egoist!

Значи Teddy Bear ... когато си инсталираш BG PHONETIC ... ще имаш българските букви на местото на латиница и ще си отговарят ... "F" ще ти е "Ф" , "R" ще ти е "Р" и така нататък...така че кирилицате не е SHIT ... с BG PHONETIC *линка в подписа ми...се пиша на кирилица точно толкова бързо колкото на латиница*

Ми знаеш ли къв ми е проблема ... ДРАЗНЯ се когато чета SKAPANATA LATINICA .... За какво да се засрамя , че искам да си чета СОБСТВЕНИЯ език ли ... ???

А ако хората от чужбина не виждат кирилица , няма да влизат тук изобщо ...

Повече от фен
    Град
    Varna
    Съгласна съм, че е по-добре да се пише на кирилица
    И аз по едно време си карах на латиница, но няма смисъл - по-пригледно е когато пишем на кирилица, а пък не е кой знае колко трудно. Като научиш десетопръстната система на латиницата, можеш да пишеш и на кирилица почти със същата скорост. Мисля че усилието си заслужава.
    Но за мен латиницата не е най-големия проблем. Повече ме дразни това, че страшно много хора са неграмотни, правят елементарни грешки! И също така някои не смятат, че трябва да разделят изреченията и мислите си с препинателни знаци - точки, например. Понякога можеш да прочетеш цяло съобщение, заемащо близо страница, което се състои от едно "изречение". Кажете, това не е ли простотия?
    Някак си свикнах, че рядко се случва някой да знае културата на писането на компютър: след препинателния знак се слага интервал, пред него - не!
    Извинявайте, поувлякох се...
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    Varna
    Съгласна съм, че е по-добре да се пише на кирилица
    И аз по едно време си карах на латиница, но няма смисъл - по-пригледно е когато пишем на кирилица, а пък не е кой знае колко трудно. Като научиш десетопръстната система на латиницата, можеш да пишеш и на кирилица почти със същата скорост. Мисля че усилието си заслужава.
    Но за мен латиницата не е най-големия проблем. Повече ме дразни това, че страшно много хора са неграмотни, правят елементарни грешки! И също така някои не смятат, че трябва да разделят изреченията и мислите си с препинателни знаци - точки, например. Понякога можеш да прочетеш цяло съобщение, заемащо близо страница, което се състои от едно "изречение". Кажете, това не е ли простотия?
    Някак си свикнах, че рядко се случва някой да знае културата на писането на компютър: след препинателния знак се слага интервал, пред него - не!
    Извинявайте, поувлякох се...
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от teddy_bear
    аз пък мисля...че на тези дет .....чатат им е сравнително лесно и на бг да пишат...щото се пак и BP съществува...то е удобно...само 2-3 букви се разминават...

..But why?...

хммм....

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    of are pak gluposti 6e si pi6em
    nqkoi hora kato men ne sa v BG, kak da si instaliram kirilica, kato nito imam vreme nito kompa e moi za da moga da pravq kakvito i da e nastroiki po nego, a o6te pove4e ne znam kyde e cd-to na win-a
    da po-dobre e, oba4e kato nqmam vyzmojnost?!?
    osven tova, latinicata sy6to e bylgarski, no ne s bylgarski bukvi
    da ne bi da pi6a na angliiski ili na nemski ili na kakvo i da e
    osven tova kato ne ti haresvat postovete s latinica ne gi 4eti i tolkova
    i o6te ne6to, nqkoi hora vlizat ot komputerni zali, v koito nqma instalirana kirilica
    nevyzmojno e da nakarete vsi4ki hora da pi6at na kirilica ne razbrahte li

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    nqkoi hora vlizat ot komputerni zali, v koito nqma instalirana kirilica
    Хаха всеки нормален горе-долу на ниво клуб вече ИМА Кирилица и то ФОНЕТИЧНА ... така ,че това не е оправдание ...

Ами невъзможно е всички,защото винаги ще има някои , които ще си намерят оправдание , че ги мързи да пишат на кирилица ...

Това че си в чужбина също не е оправдание ...примерно slun4ice е в чужбина и тя ,ама пише на кирилица...

- Пишете на Кирилица.Българи сте все пак...

Stiga de!Kato sa v 4ujbina i ne vijdat da ne sa bili vlizali tuk,Mn si gaden\na...znaesh li kolko e kofti da si dale4 i da iskash da si pogovorish s nqkoi na bulgarski!Nai-malkoto za da ne zabravish rodniq si ezik.Imam tova koeto mi napisa-bg phonetic,no mislq ,4e ne spravedlivo da pisha taka ako nqkoi koito nqma kirilica nqma da moje da go pro4ete. I taka 4etesh sobstveniq ti ezik,k`vo protiv latinicata imash? Tova zvu4i kato shuvinizum!-ne se obijdai,no taka izglejda,moje i da si svesten\na ama....Ne budi egoist. vse pak ne si samo ti tozi\tazi koqto izplzva tozi sait,forum i tn!

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Повече от фен

с

Виж сега ... никой който не може да чете кирилица не влиза тук , защото повече от половината пишат на КИРИЛИЦА ... всеки може да чете кирилица ... в момента REGIONAL SETTINGS на компа ми са нагласени на United Kingdom ... и чета кирилица без проблем ... така,че teddy_bear това не е шувинизиъм ... пиши си на кирилица , всички ще могат да ти четат постовете...

Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица ... Българи сте все пак.

хехехе ама много са ми иэтрити вуквите....ama ne mi se spori i ne mi se kara ili tn s nqkoi.Ne sma oburnali vnimanie na tova koi kak pishe ama shtom kazvash...E nadqvam se da ne pre4a na nqkoi kato pisha na latiina,ako ima vuzrajeniq molq pishete mi li4no i sa opraim problema

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami kakvoto i da stava az nqma da po4na da pi6a na BG 6toto mn bavno pi6a, a i tezi koito ne sa ot BG i pose6tavat toq forum nemogat da raz4etat mneniqta koito sa napisani na BG

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Отначало ми беше трудно да пиша на кирилица, постепенно свикнах и сега съм много щастлива, чде мога да пиша на кирилица без да гледам клавиатурата Направи го заради форума, но после ще видиш колко е полезно това да пишеш на кирилица.Ако си пишеш някое домашно на ПСто на латиница ли ще го пишеш И все пак и аз чатя, но това не пречи да пиша на кирилица.Никой все още не е умрял от това, нали

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
    Отначало ми беше трудно да пиша на кирилица, постепенно свикнах и сега съм много щастлива, чде мога да пиша на кирилица без да гледам клавиатурата Направи го заради форума, но после ще видиш колко е полезно това да пишеш на кирилица.Ако си пишеш някое домашно на ПСто на латиница ли ще го пишеш И все пак и аз чатя, но това не пречи да пиша на кирилица.Никой все още не е умрял от това, нали
    е точно така мацка....е тва е човек ахаха...кефиш ма...
    а
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    ami kakvoto i da stava az nqma da po4na da pi6a na BG 6toto mn bavno pi6a, a i tezi koito ne sa ot BG i pose6tavat toq forum nemogat da raz4etat mneniqta koito sa napisani na BG
    тогава,както казва муувимейкър.........то поечето кат пишем на кирилица..то се обезмисля нашето писане на бг...щото....другите от другите държави не го чели..ми дай ся сички да почнем пишем на латиница..... и си ебао мамата у българския форум стига да имаш желание....винаги можеш да постигнеш нещо,а в този случай...решението му не е много трудно..

..But why?...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    of are pak gluposti 6e si pi6em
    nqkoi hora kato men ne sa v BG, kak da si instaliram kirilica, kato nito imam vreme nito kompa e moi za da moga da pravq kakvito i da e nastroiki po nego, a o6te pove4e ne znam kyde e cd-to na win-a
    da po-dobre e, oba4e kato nqmam vyzmojnost?!?
    osven tova, latinicata sy6to e bylgarski, no ne s bylgarski bukvi
    da ne bi da pi6a na angliiski ili na nemski ili na kakvo i da e
    osven tova kato ne ti haresvat postovete s latinica ne gi 4eti i tolkova
    i o6te ne6to, nqkoi hora vlizat ot komputerni zali, v koito nqma instalirana kirilica
    da mnogo sum saglasna - pri men e podobna situaciqta!

Повече от фен

s

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Значи ХХХ_f , като си изтеглиш BG PHONETIC ще пишеш на кирилица толкова бързо колкото и на латиница (само Ч,Щ,Ш и Ю ще са минимален проблем) ... линк има долу в подписа

Всеки който си направи ENCODING-a на INTERNET EXPLORER на CYRILLIC , ще може да чете латиница... (независимо дали е от България или чужбина)

Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица

Включвам се и азкъм призива да се пише само на кирилица!

Вместо да се оплаквате, че нямате кирилица на компютъра по-добре си я инсталирайте!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    LATINCA RulllZ
    puk i mn nbavno pi6a na kirilica a ne mi se habqt MBti ot neta za da si teglq taq programka...qqqqqqq
    a pak i ko da praqt horata,det ne sa v BG?!?!?!?!!?!?
    az bqh 1godina v Korea i znam kvo e taka 4e se prisuedinqvam kum Fire_of_satan i Kittie_ !!!

Голям фен
    Град
    sofia
    В началото и аз пишех на латиница, но след това реших да ползвам кирилицата. Докато свикна ми беше трудничко, спрявах се доста по бавно, но вече свикнах и не ми е проблем. Даже предпочитам да пиша така, защото ми се струва по-прегледно, по-лесно ми е да го чета.
    Единствено понякога ми става кофти, ако не съм сигурна в правописа и пунктуацията или пък направя някоя глупава грешка по невнимание, но нали точно така човек се научава да пише правилно.

Направи го заради форума, но после ще видиш колко е полезно това да пишеш на кирилица.Ако си пишеш някое домашно на ПСто на латиница ли ще го пишеш
    Наистина това, че пиша бързо на кирилица ми е от голяма полза и за много други неща
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си