- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КАМПАНИЯ АНТИ-ЛАТИНИЦА
Защо толкова ви мързи да пишете на кирилица...неграмотни ли сте какви сте (не искам да обидя никой) Толкова ли ви е трудно да си инсталирате един BG PHONETIC ??? Осъзнайте се ...![]()
Уважавайте езика - пишете на КИРИЛИЦА !
P.S. - Има линк за BG PHONETIC подписа ми ... Благодаря ...
уеуееее....де*а абсолютно прав си..от как се помна не съм писала на онова гнусното наречено латиница....... аз предлагам сички си сложиме линкове в подписите...![]()
![]()
..But why?...
abe moviemaker ne razbra li 4e nqmam kirilica na klavieturata.......
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
suglasen sum i az sumz a kirilici prosto za sega nqma na4in 6too se zanimivai i s dr ne6ta i mi trebe da e na latinica pc-to
: AMG Corporation
::
Пълна подкрепа! Евала! И аз съм мисли да го правя, оба4е мисля,4е няма да има ефект и затова не съм поемал таз инициятива. И аз се старая да пи6а на кирилица, оба4е ако пи6а от Linux и не е кирилизиран не мога, пък и понякога когато бързам пи6а на латиница, щото е по-бързо.Първоначално написано от moviemaker
БЪЛГАРИЯ РУЛЗЗЗЗ!!!
Men me murazi da gledam v klavishite kakvi bukvi pisha!Sviknala sam na latinica i pisha burzo ,bez da gledam.I Ako trqbva da pisha na kirilica shte mi otneme mn vreme!A i mislq pove4eto koito 4atqt i se izobshto se zanimavat po nqkakuv na4in s e-net sa sviknali da pishat na latinica ,a na krilica im e mn Shit.....A i vseki put shtom trqbva da pisha v foruma i da trqbva da si smenqm na kirilica.....az ne pravq samo tova...az 4atq i razglejdam saitove i kakvo li oshte ne ,Na tebe kakuv ti e problema???Po-bavno 4etesh na latinica ili kakvo?Ako e taka zasrami se !Sestra mi e na 4 godini i 9 mesetza i 4ete glatko na kirilica i Na LATINICA,a dori ne e u4ila nukvite...a b c....
A i oshte neshto horata koito ne sa v Bg kak shte vijdat kakvo pishem ako e samo na kirlica??Zamisli se i za tova i ne stavai egoist!![]()
Това е Български Форум напълно съгласен
Първоначално написано от teddy_bear
Значи Teddy Bear ... когато си инсталираш BG PHONETIC ... ще имаш българските букви на местото на латиница и ще си отговарят ... "F" ще ти е "Ф" , "R" ще ти е "Р" и така нататък...така че кирилицате не е SHIT ... с BG PHONETIC *линка в подписа ми...се пиша на кирилица точно толкова бързо колкото на латиница*
Ми знаеш ли къв ми е проблема ... ДРАЗНЯ се когато чета SKAPANATA LATINICA .... За какво да се засрамя , че искам да си чета СОБСТВЕНИЯ език ли ... ???
А ако хората от чужбина не виждат кирилица , няма да влизат тук изобщо ...
Съгласна съм, че е по-добре да се пише на кирилица
И аз по едно време си карах на латиница, но няма смисъл - по-пригледно е когато пишем на кирилица, а пък не е кой знае колко трудно. Като научиш десетопръстната система на латиницата, можеш да пишеш и на кирилица почти със същата скорост. Мисля че усилието си заслужава.
Но за мен латиницата не е най-големия проблем. Повече ме дразни това, че страшно много хора са неграмотни, правят елементарни грешки! И също така някои не смятат, че трябва да разделят изреченията и мислите си с препинателни знаци - точки, например. Понякога можеш да прочетеш цяло съобщение, заемащо близо страница, което се състои от едно "изречение". Кажете, това не е ли простотия?
Някак си свикнах, че рядко се случва някой да знае културата на писането на компютър: след препинателния знак се слага интервал, пред него - не!
Извинявайте, поувлякох се...
Животът е прекрасен
Съгласна съм, че е по-добре да се пише на кирилица
И аз по едно време си карах на латиница, но няма смисъл - по-пригледно е когато пишем на кирилица, а пък не е кой знае колко трудно. Като научиш десетопръстната система на латиницата, можеш да пишеш и на кирилица почти със същата скорост. Мисля че усилието си заслужава.
Но за мен латиницата не е най-големия проблем. Повече ме дразни това, че страшно много хора са неграмотни, правят елементарни грешки! И също така някои не смятат, че трябва да разделят изреченията и мислите си с препинателни знаци - точки, например. Понякога можеш да прочетеш цяло съобщение, заемащо близо страница, което се състои от едно "изречение". Кажете, това не е ли простотия?
Някак си свикнах, че рядко се случва някой да знае културата на писането на компютър: след препинателния знак се слага интервал, пред него - не!
Извинявайте, поувлякох се...
Животът е прекрасен
аз пък мисля...че на тези дет .....чатат им е сравнително лесно и на бг да пишат...щото се пак и BP съществува...то е удобно...само 2-3 букви се разминават...Първоначално написано от teddy_bear
![]()
..But why?...
хммм....
of are pak gluposti 6e si pi6em
nqkoi hora kato men ne sa v BG, kak da si instaliram kirilica, kato nito imam vreme nito kompa e moi za da moga da pravq kakvito i da e nastroiki po nego, a o6te pove4e ne znam kyde e cd-to na win-a
da po-dobre e, oba4e kato nqmam vyzmojnost?!?
osven tova, latinicata sy6to e bylgarski, no ne s bylgarski bukvi
da ne bi da pi6a na angliiski ili na nemski ili na kakvo i da e
osven tova kato ne ti haresvat postovete s latinica ne gi 4eti i tolkova
i o6te ne6to, nqkoi hora vlizat ot komputerni zali, v koito nqma instalirana kirilica
nevyzmojno e da nakarete vsi4ki hora da pi6at na kirilica ne razbrahte li
Give me your best shot motherfucker!
Хаха всеки нормален горе-долу на ниво клуб вече ИМА Кирилица и то ФОНЕТИЧНА ... така ,че това не е оправдание ...Първоначално написано от fire_of_satan
Ами невъзможно е всички,защото винаги ще има някои , които ще си намерят оправдание , че ги мързи да пишат на кирилица ...
Това че си в чужбина също не е оправдание ...примерно slun4ice е в чужбина и тя ,ама пише на кирилица...
- Пишете на Кирилица.Българи сте все пак...
Stiga de!Kato sa v 4ujbina i ne vijdat da ne sa bili vlizali tuk,Mn si gaden\na...znaesh li kolko e kofti da si dale4 i da iskash da si pogovorish s nqkoi na bulgarski!Nai-malkoto za da ne zabravish rodniq si ezik.Imam tova koeto mi napisa-bg phonetic,no mislq ,4e ne spravedlivo da pisha taka ako nqkoi koito nqma kirilica nqma da moje da go pro4ete.I taka 4etesh sobstveniq ti ezik,k`vo protiv latinicata imash? Tova zvu4i kato shuvinizum!-ne se obijdai,no taka izglejda,moje i da si svesten\na ama....Ne budi egoist. vse pak ne si samo ti tozi\tazi koqto izplzva tozi sait,forum i tn!
![]()
Виж сега ... никой който не може да чете кирилица не влиза тук , защото повече от половината пишат на КИРИЛИЦА ... всеки може да чете кирилица ... в момента REGIONAL SETTINGS на компа ми са нагласени на United Kingdom ... и чета кирилица без проблем ... така,че teddy_bear това не е шувинизиъм ... пиши си на кирилица , всички ще могат да ти четат постовете...
Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица ... Българи сте все пак.
хехехе ама много са ми иэтрити вуквите....ama ne mi se spori i ne mi se kara ili tn s nqkoi.Ne sma oburnali vnimanie na tova koi kak pishe ama shtom kazvash...E nadqvam se da ne pre4a na nqkoi kato pisha na latiina,ako ima vuzrajeniq molq pishete mi li4no i sa opraim problema![]()
Отначало ми беше трудно да пиша на кирилица, постепенно свикнах и сега съм много щастлива, чде мога да пиша на кирилица без да гледам клавиатуратаНаправи го заради форума, но после ще видиш колко е полезно това да пишеш на кирилица.Ако си пишеш някое домашно на ПСто на латиница ли ще го пишеш
И все пак и аз чатя, но това не пречи да пиша на кирилица.Никой все още не е умрял от това, нали
![]()
е точно така мацка....е тва е човекПървоначално написано от TaStY^GiRl
ахаха...кефиш ма...
а
тогава,както казва муувимейкър.........то поечето кат пишем на кирилица..то се обезмисля нашето писане на бг...щото....другите от другите държави не го чели..ми дай ся сички да почнем пишем на латиница..... и си ебао мамата у българския форумПървоначално написано от XXX_f
![]()
стига да имаш желание....винаги можеш да постигнеш нещо,а в този случай...решението му не е много трудно..
![]()
..But why?...
da mnogo sum saglasna - pri men e podobna situaciqta!Първоначално написано от fire_of_satan
Значи ХХХ_f , като си изтеглиш BG PHONETIC ще пишеш на кирилица толкова бързо колкото и на латиница (само Ч,Щ,Ш и Ю ще са минимален проблем) ... линк има долу в подписаПървоначално написано от XXX_f
Всеки който си направи ENCODING-a на INTERNET EXPLORER на CYRILLIC , ще може да чете латиница... (независимо дали е от България или чужбина)
Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица
В началото и аз пишех на латиница, но след това реших да ползвам кирилицата. Докато свикна ми беше трудничко, спрявах се доста по бавно, но вече свикнах и не ми е проблем. Даже предпочитам да пиша така, защото ми се струва по-прегледно, по-лесно ми е да го чета.
Единствено понякога ми става кофти, ако не съм сигурна в правописа и пунктуацията или пък направя някоя глупава грешка по невнимание, но нали точно така човек се научава да пише правилно.
Наистина това, че пиша бързо на кирилица ми е от голяма полза и за много други нещаНаправи го заради форума, но после ще видиш колко е полезно това да пишеш на кирилица.Ако си пишеш някое домашно на ПСто на латиница ли ще го пишеш![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...