- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде най-много бихте искали да отидете.....
Къде най-много бихте искали да отидете.....
Ми в Австралия....Това ми е мечета от няколко години и вярвам, че ще я сбъдна :P
В кревата на .....My love
ми се ходи в Дуби http://www.dubaitourism.ae/www/news/...%20skyline.jpg
http://www.krapf.aero/dubai/images/dubai_0402_1323.JPG[/b]
na scenata na super qk neo metal koncert![]()
![]()
Offtopic: ne tova ne e lo6iq mi dvoinik, ami sam samiq az sled izvestna po4ivka ot vsi4ki vas :P
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
...в Ирландия. Да живея в някоя малка къщичка сред вечното зелено. Всичко да си е спокоино, уравновесено и под контрол.
iskam da obikolq cqla evropa...nai-ve4e italiq monako angliq...opredeleno iskam da vidq cqla evropa ...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
New York,Miami,някои от Карибските острови,Дубай и др. естествено
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
za koqto 6te te biq kakto ti kazvam vinagi kato za4ezne6 za pove4e ot 2 sedmiciПървоначално написано от Maverick
![]()
![]()
:P :P :P
ae sq po temata:iskam da otida v USA! iskam da otida v UK, iskam da otida v 6veicariq, iskam da otida...iskam...kude iskam...ISKAM DA OTIDA NAVSQKUDE!!!!!!!!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Dubai, LA, Paris...![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
na mqsto kadeto ne e stapval 4ove6ki krak do sega,naprimer v nqkoq gasta magliva gora...ili na nqkoq druga planeta
a sa6to taka i v staklen hotel pod vodata
i vav venezuela i arejntina,i v sibir...na mn mesta...
In the middle there is no beginning and no end...
горе...
да..по принцип там искам да отида... но ако говорим за страна... не ми се вижда лошо предложението на ЛунаТриКк.... ааа и в Сибир няа откажа...... и да..в ЛА за малко..
![]()
..But why?...
На Юпитер или на Марс и на венера съм съгласенА ти що питаш да не би да организираш екскурзии
![]()
![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Холивуд и Калифорния!!!![]()
I az iskam da ida tam i na lunata ili pone izvan orbita da vidq zemqta ot goreПървоначално написано от TaStY^GiRl
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Na gosti pri SAM![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Мечтата ми от малка е да ида на Малдивските и на Сейшелските островиНадявам се един ден да я сбъдна. Надеждата умира последна
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Първоначално написано от lover4e
стискам си всичките си останали палци ( за сега са 4)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Маями, Карибските острови, Хавайте! Некви такива райски кътчета!
А сащо и в Париж, ЛА, Ню Йорк!
В Лондон![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
na koncert na cannibal corpse i na soulfly![]()
споделям мнението, само,че до зеленотоПървоначално написано от LunaTriCk
Мразя всичко да е под контролн и спокоино.
Иначе не бих отказала да посетя за малко някой полюсБез претенции кой. И Египетските пирамиди може да мина да ги видя... И на покана за обиколка на някой замък няма да откажа
ех, мечти мечти...![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Сега като се замисля и в Египет не е зле да се отиде има да се види много също и в РИМ!!!За Ню Йорк не си мечтая защото вече съм бил там много е хубаво
![]()
![]()
![]()
Iskam da otida v HELL i da se vurna oba4e.
PS:to mai tam mi e mqstoto![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive