- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq spored vas e nai qkata dvoika v BG?
Spored men tova sa Ned i Zara ...
a spored vas?
In the middle there is no beginning and no end...
Пхахаахахааха яхахяхяхяхях AOIxhaoihXaoIXhAOIXHoaIHaOIxoaihOIXH насрах се от смях ахахахаха БАСИ ТЪПАТА ТЕМА хахахахаха яхяхяхя не е истина хахахаха. И на всичкото отгоре Нед и Зара хахаххяхяхяхяях баси хахахаах не човек ще се побърка аххахаах. Според мене най-яката двой е тая дето я изкарах по математика щото не писах в час хяхяхяхях. Не серйозно вече според мен Нед и Зара въобще ама изобщо не са яка двойка. И кво сте се вманиячили всички в тоя ББ ве. Най-яката двойка в БГ неможе да се каже коя е щото аз не познавам всички двойки в БГ надали има някой който ги познава всичките. Ако приемем че трябва да изберем най-яката двойка от известните личности нз кой бих избрал щото всички ми се виждат тъпаци. Мисля че това стига![]()
People Like You Just Fuel My Fire
dae bahti az otde da poznavam vsichki bg dvoiki che da kaja![]()
xaxaxaaa Doni i Neti xaxaxaxxaxa, neee ne moga poveche...
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
be ne moa da kaza.a setih se-slavi trifonov i sofi marinova![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Тия Нед и Зара не е истина просто колко са ми противни.
А иначе много трудно ще се определи коя е най-яката двойка в България.. Но според мен това все пак ще сме аз и бъдещото ми гадже![]()
![]()
Raina i Koceto sa vurha.4udesna dvoika sa
Зара ебати гризача....кой ше се върже с нея
Първоначално написано от reazon'DJ
Naiden![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Tq&Toi (Stefaniq i Iyliqn )ot seriala na bTV super sa
Tova e kazano vednuj i moq istina sega e mujut nemoje da e muj ako jena ne go priznae!!!
Moje bi.. dvoikata koqto mi pisaha po matematika :>
Sheguvam se ... 2-ka ... Evgeni MInjjj & ZiZo ( AziS)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Според мен това са Тишо и Венета...Хахахаха
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Не мога да разбера какво толкова..ви харесват Зара и Нед като те в момента не са заедно !
Зарето си спи с някъв модел и тей нататък!!!
"СВЪРШИ БИГ БРАДЪР СВЪРШИХА И ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ"-ма явно не е така време е да го забравите![]()
da ve da egati qkata dvoika, a puk na vsi4koto otgore toq Ti6o q bil opunal ve4eПървоначално написано от Тед:)
![]()
ami,v momenta se se6tam za di4o ot D2 i dilqna(modela)dvamkata sa si zaedno ot dosta vreme,ne se 6umi mn okolo tqh,nqma nqkakvi skandali..mn sa sladki po interviuta..a i po princip![]()
Givotut e bolest,koqto se predava po polov put i e sus 100% smurtonosen izhod.
Ako obi4a6 nqkogo napi6i imeto mu v krug,a ne v surce,za6toto surcata bivat razbiti,a krugovete se vurtqt ve4no!
ami spored men sa TOI I TQ men mno me kefat tiq dvamata![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
мхмх, че той Дичо не е ли със Зорница от балет "Дива"?Първоначално написано от moonlightshadow
да, Райна и Константин са адската двойка![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Е да ама жалко ,че са само във филма така !!!Първоначално написано от leona
![]()
mi spored men hubava dvoika sa Dimi ot Sleng i jena mu (zabraih i imeto) su6to potencialna dvoika (spored men de) sa Slavi Trifonov i Nadq Kazakova![]()