- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- животът е шибан!
I hate youUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu fuckin' life!!!!!
a be kvo sega si4ki napadate momi4eto...
vmesto da se opitame da razbereme kvo mu e ...
i az mnoo puti sam bila taka!!! i prosto mi e
gadno za neq za6toto do edna stepen razbiram
kakvo e da mrazi6 vsi4ko i vsi4ki![]()
![]()
to4no....Първоначално написано от `cannibal`girl
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
i az ponqkoga se 4uvstvam taka.ako mi obqsni6 po-podrobno 6te moga da ti pomogna
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
o milichka sega li se osuzna che toi si e shiban,i ne mojem da go promenim ili triabva da go priemem ili da izbiagame ot nego
Точно така живота е шибан мразя го мечтая си да не съм се раждал. Няма по-глупаво нещо от живота няма такова. Правиш стуваш скъсваш си гъза от бачкане и накрая кфо ПАК ЯДЕШ ХУЯ умираш и на всичкото отгоре докато си дете всички ти скъсват нервите а ве тоя дето ни е измислил е бил голям некадърник![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Ми като ви се мремрете вееее
![]()
Какво само опявате....животът това, животът онова....
Като ви гледам сте на по 14-16
"много" сте видели от живота.... Айде стига глупости
Пийте една студена вода и продължавайте напред...
![]()
![]()
Някой ден аз ще се гръмна.....само ме депресирате (аз и без туй съм си достатъчно :P)...... Честит Трифон Зарезан.....уважете празника с едно винце..
![]()
Аз с няколко винца ще го уважа![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Първоначално написано от Satanas_daughter
Az ne bqgam i ne se pirmirqvam vinagi se borq![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
hahaha!!! haresa mi kak se vuzmushtava!!Първоначално написано от ^efas^^
[/b]
Your love is one in a million
da i kfo pechelish kato se borish,habish si silite,az kato perfekten murzel smiatam che nai-dobtoto reshenie e da se izbiaga,no i za chernogledci kato men,niakoi put se namirat niakoi hubavi momenti,zaradi koito reshavash che ti se iska da pojiveesh oshte malko,s jalkata nadejda che hubavia moment shte se povtoriПървоначално написано от Nekasa4a
jivota ne e 6iban,prosto e takav kakvto sam si go napravi6...
na vsi4ki im se slu4va6t kakto hubavi,taka i gadni ne6ta...i to4no tova e gotinoto,da ima raznoobrazie,ina4e 6te e adski sku4no
naprimer to4no dnes,na sv. valentin mi se slu4iha tolkova 6ibani ne6ta 4e prosto pove4e ne moje i kakvo ot tova...priemam gi i prodaljavam,napravi sa6toto
ni6to nepopravimo nqma![]()
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
еи по-леко де...ние нищо не сме направили...даже напротив ако имаш проблем ще опитаме да го разрешим![]()
hmm ponqkoga i na men mi se struva 6iban!(osobeno dnes)
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
nqma da se pravi ni6to !
LIFE SUCKS!!!!!Ama trqbva da se ocelee...
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Считам, че темата се изчерпа и
е НЕсериозна!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.