преди да си напиша въпросите, ще кажа повода, заради който пускам тая тема. снощи една мацка реши да си прай бъзици с мене и да ме лъже за едно нещо. за по-кратко ше кажа, че с няколко думи почти я накарах да ревне. но не в това е въпросът. въпросът е това, че от снощи до сега ме избива на садизъм по отношение на момичетата, а единствената музика, която мога да слушам в такива моменти се вижда от аватар и подписите ми. по-интересното е, обаче, че като ги слушам тях, садизма ме прихваща още повече. не говоря за физически садизъм върху момичета (поне при мене), а за психически садо-тероризъм. което значи, че дори и сега некоя да ми каже нещо, докато си седя в залата, рискува много да я накарам с неколко думи да си изплаче сълзите, дето са й за цял живот напред. та сега идваме и до въпросите ми, защото сигурно с толкова много потребители тука, има и някой като мене.
ето ги и въпросите:
1. понякога избива ли ви на садизъм? няма значение дали е породено от причина или е без причина. ей така, както си седите да ви избие на садизъм.
2. има ли некоя група, която като слушате ви се приисква да нараните някой, без значение дали физически или психически?
и 3. същото като въпрос 2, само че не говорим за музика, а за игра? в моя случай става дума за кармагедон 2.