.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: :P

Guest

:P

Какво ще направите,ако спечетелите 3 милиона евро ?

Guest
    ще съм с три милиона евро напред....

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    6e se vyrna v Bg 6e si kupa edno moe apartament4e v sofia ... 6e si nakupq fenski dre6ki ot Iliqnci ....6e o6taslivq edno momi4e(moje i pove4e ma nikoi nqma da znae ) 6e si zema skuter4e da si brym4a po sofia .... kfo o6te .... ostanaloto za kupon .. 6e prava kupon4eta 6e izlizam postoqnno ... i ako ostanat 6e pomislq za nqkoi koito nqma pari....... :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ohoo mn ne6ta
    vsi4ko

Cyberdyne_101
    Guest
    Ако имах 3 млн. дали щях да седя и да ви обяснявам за какво ще си ги харчна... :P Това е последното, което щв ми дойде на акъла (ако въобще дойде)

Голям фен
    hahah az puk togava shte se bugna totalno

Супер фен
    Град
    sofia
    6to predlaga6 li ina4e nz 6te si kupq qhta, 6te vloja 4ast ot tqh v biznes, i 6te otida s gadjeto na nqkoq nezabravima ekskurziq

Guest
    Ne znam za drugo no polvin milion shte dam na nujdaeshtite se - Sunamito, Afrika, Cancer Research, Domove za siraci, Domove za jivotinki i t.n. Vsashnost shte dam milion za razlichnite blagotvoritelni organizacii na tqh shte ima trqbvat poveche ot men.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ще ги обърна в левове ще си построя една къща за 200 000 и останалите ги слагам в банката и ще живея от лихвата

People Like You Just Fuel My Fire

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Ne znam za drugo no polvin milion shte dam na nujdaeshtite se - Sunamito, Afrika, Cancer Research, Domove za siraci, Domove za jivotinki i t.n. Vsashnost shte dam milion za razlichnite blagotvoritelni organizacii na tqh shte ima trqbvat poveche ot men.
    Ето това ми хареса наистина много.Първоначално,акто прочетох темата се замислих,какво бих направила с тези пари,което да помогне изцяло на мен и близките ми.Но след като жидях това мнение се сетих и се тези,които имат по-голяма нуждая от пари,от колкото аз.Наистина бих дала 1 милион на нуждаеши се,най-вече сираци и блни дечица,защото те имат нужда от л=бов,състрадание и хора,които да им помагат.С остатъка бих си завършила образованието,а също така и бих помогнала на родителите си.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Ще ги обърна в левове ще си построя една къща за 200 000 и останалите ги слагам в банката и ще живея от лихвата
    prav si mnogo

polovinata pari shte dam za dareniia,a s drugata polovina shte si gledam kefa mnogo iasno.

Повече от фен
    еми...ще си ги изхарча...но част ще отидад за децата без родители

Абе ти ми ги дай пък ще видим к`во ще ги правя...

ТАПАНАР
    Guest
    Едно време през комунизма нали нямаше такива магазини като сега БИЛЛА ,МЕТРО и т.н. а имаше само корекоми и от там се купуваше само с долари , а сега 3 милн евро даже и не може ти стигнат

Повече от фен
    golqma kyshta,posle nqkyv biznes iii ne na posledno mqsto edna golqma hubava vakanciq za dvama na nqkoi ekzotichen ostrov-glezotiika kato po filmite )
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от ТАПАНАР
    Едно време през комунизма нали нямаше такива магазини като сега БИЛЛА ,МЕТРО и т.н. а имаше само корекоми и от там се купуваше само с долари , а сега 3 милн евро даже и не може ти стигнат
    хаха...ай пак "комунистчето"
    Ами.....и аз бих дала към 1 млн. за бедните и нуждаещи се хора като цяло ...по домове и т.н. Останалите 1 млн. на наще да си ходят на екскурзийки...А дугия 1 млн. ми нз..малка 1аст ще си я изхарча сега(като ги получа,де ),а друга може и в образованието си да вложа

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами незнам, ще си купя Ролс-Ройс, ще отида в Авастралия, ще инвестрам паричките в някакъв бизнес и кот остане за домове

Аз толкова пари не ща. Докато майка ми ги иска, така че ще ги дам на нея и на баща ми. Поне те ще са доволни.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Ако имах 3 млн. дали щях да седя и да ви обяснявам за какво ще си ги харчна... :P Това е последното, което щв ми дойде на акъла (ако въобще дойде)
    Ще инвестирам в нещо сигурно... за да може след 5 години да са 30 млн. Евро

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    MN MN MN MN piene qdene kuponi i sqkvi takiva zanimaniq e i edin zamak 6a si napraq v borovec i edna vila na moreto i malko koli4ki
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    6te otida da izpiq edna bira na Mars...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    e tva e EVALA

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами ще си ги изхарча!
    Може да намина до Атланта или Калифорния да видя жените ми кво правят

I az mislq po su6tiq na4in samo deto osven na vsi4ki tezi strada6ti hora 6te dam kinti i za decata na zaginali policaii,pojarnikari i tn....A s ostanalite pari bih se iznesla ot vku6ti...ili pone dokato ne gi izhar4e 6te se pribiram samo za da sppinkam xaxax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си