Какво ще направите,ако спечетелите 3 милиона евро ?
ще съм с три милиона евро напред....![]()
6e se vyrna v Bg 6e si kupa edno moe apartament4e v sofia ... 6e si nakupq fenski dre6ki ot Iliqnci ....6e o6taslivq edno momi4e(moje i pove4e ma nikoi nqma da znae) 6e si zema skuter4e da si brym4a po sofia .... kfo o6te .... ostanaloto za kupon .. 6e prava kupon4eta 6e izlizam postoqnno ... i ako ostanat 6e pomislq za nqkoi koito nqma pari....... :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ohoo mn ne6ta
vsi4ko![]()
Ако имах 3 млн. дали щях да седя и да ви обяснявам за какво ще си ги харчна... :PТова е последното, което щв ми дойде на акъла (ако въобще дойде)
![]()
![]()
![]()
6to predlaga6 liina4e nz 6te si kupq qhta, 6te vloja 4ast ot tqh v biznes, i 6te otida s gadjeto na nqkoq nezabravima ekskurziq
![]()
Ne znam za drugo no polvin milion shte dam na nujdaeshtite se - Sunamito, Afrika, Cancer Research, Domove za siraci, Domove za jivotinki i t.n. Vsashnost shte dam milion za razlichnite blagotvoritelni organizacii na tqh shte ima trqbvat poveche ot men.
Ще ги обърна в левове ще си построя една къща за 200 000 и останалите ги слагам в банката и ще живея от лихвата
People Like You Just Fuel My Fire
Ето това ми хареса наистина много.Първоначално,акто прочетох темата се замислих,какво бих направила с тези пари,което да помогне изцяло на мен и близките ми.Но след като жидях това мнение се сетих и се тези,които имат по-голяма нуждая от пари,от колкото аз.Наистина бих дала 1 милион на нуждаеши се,най-вече сираци и блни дечица,защото те имат нужда от л=бов,състрадание и хора,които да им помагат.С остатъка бих си завършила образованието,а също така и бих помогнала на родителите си.Първоначално написано от Kittie_
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
prav si mnogoПървоначално написано от ^efas^^
![]()
polovinata pari shte dam za dareniia,a s drugata polovina shte si gledam kefa mnogo iasno.
еми...ще си ги изхарча...но част ще отидад за децата без родители![]()
Абе ти ми ги дай пък ще видим к`во ще ги правя...![]()
Едно време през комунизма нали нямаше такива магазини като сега БИЛЛА ,МЕТРО и т.н. а имаше само корекоми и от там се купуваше само с долари , а сега 3 милн евро даже и не може ти стигнат
golqma kyshta,posle nqkyv biznes iii ne na posledno mqsto edna golqma hubava vakanciq za dvama na nqkoi ekzotichen ostrov-glezotiika kato po filmite)
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
хаха...ай пак "комунистчето"Първоначално написано от ТАПАНАР
![]()
Ами.....и аз бих дала към 1 млн. за бедните и нуждаещи се хора като цяло ...по домове и т.н. Останалите 1 млн. на наще да си ходят на екскурзийки...А дугия 1 млн. ми нз..малка 1аст ще си я изхарча сега(като ги получа,де),а друга може и в образованието си да вложа
![]()
Ами незнам, ще си купя Ролс-Ройс, ще отида в Авастралия, ще инвестрам паричките в някакъв бизнес и кот остане за домове![]()
Аз толкова пари не ща. Докато майка ми ги иска, така че ще ги дам на нея и на баща ми. Поне те ще са доволни.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ще инвестирам в нещо сигурно... за да може след 5 години да са 30 млн. ЕвроПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
MN MN MN MN piene qdene kuponi i sqkvi takiva zanimaniq e i edin zamak 6a si napraq v borovec i edna vila na moreto i malko koli4ki![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
6te otida da izpiq edna bira na Mars...![]()
![]()
![]()
Ами ще си ги изхарча!
Може да намина до Атланта или Калифорния да видя жените ми кво правят![]()