mnogo me e sram da go kaja ama predi edna sedmica sdi kupih tampon da probvam.dnes se opitah da go sloja vsichko kakto si mu e reda , ama ne 6te da vleze...6toto ne mi se vijda dupkataima ne6to kato prekrada , ne e devstvenata cipa , shtoto e na 1/2sm navutre.kakvo moje da e?
Не насилвай нещатаВземи по-голям чук
![]()
milichlka ni6to ti niama prosto ne si se bila otpusnala dostatacno
prosto se otposni i 6te vlezne. no ako si devstvena po dobre izchakai dokoto go napraviish
haha gluposti...devstvenostta nqma nishto obshto s tamponite
bila si napregnata.Sledvashtiq pyt se uspokoi i se namesti udobno (razkrachena) i ako pak ne stane...pomoli maika si da ti sloji pyrviq pyt,posle veche sama shte se spravqsh
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Be mace hubavo si zela tamponi da probvash no NERAZPOLOJENA LI SI ili ei taka pravish samo test!
+ tva na opakovkata pishe da se slaga kogato cikala ti e obilen za da NQMA PROBLEMI S VLIZANETO!
p.s. ni6to ti nqma osven puberska paranoq - s vremetos the se opravi
karai s prevruzki![]()
съгласна съм с това! поне веднъж в месеца може да се разделиш с любимите прашки и да сложиш боксерки или каквото носиш...все пак...по-лесно е и после не се притесняваш "защо не е влязъл"Първоначално написано от e4o
mome prevrazkite sa ujasni, ne se izlagaite.mi ako iska6 izmii si racete i se opitai da si pahne6 malkoto prast4e6toto 6te useti6 po dobre kak stoqt ne6tata.haide, ne e stra6no
kato se stegne6 ni6to nqma da stane.trqbva da se otpuuuuusne6.
awe spored men mnogo po-udobno e da bade6 s tampon,a ne s prevruzka!A tova za bokserkite.................Първоначално написано от etrusca
kogato mi se naloji da hodq s prevrazka vinagi hodq s pra6ki!A spored men samo nepoddyrjanite jeni ne obyvat pra6ki i pozvolqvat belioto im da se o4ertava!!!
![]()
bah maa mu...sq pa i nepoddyrjana me iskarahaПървоначално написано от Анонимко
![]()
sko4i mu ot visoko![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
ami to ne se raga pod agal 90 gradusa...prosto trqbva da prilegne malko nazad.abe vij tam nqma li instrukcii pro4eti gi
Първоначално написано от Cyberdyne_101
MU HAHAHAHAHAHAHAHA....
a po vuprosa .. ima instrukcii ama koi da 4ete![]()
![]()
Taka e. A tova deto go kazva6, moje i devstvenata cipa da e, ako si devstvena. Tq vse pak ne se vijda s ogledalce, nali.Първоначално написано от kalin4itsa
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
I az sum za prevruzka pove4e,makar 4e tamponite sa po-udobni i nezabelejimi.Az su6to si slagam tamponi,no samo kogato se naloji,za6toto cikula ne e slu4aen.Toi izxvurlq mrusnata kruv ot tqloto na jenata,kakto vsi4ki znaem!A i ne e samo kruv a ponqkoga i vlakna,koito se zadurjat ako si s tampon.Te sa vredni!Uspex s tampona
И мен!!Първоначално написано от Murderdoll^
Животът е прекрасен
значи и мен....Първоначално написано от Dobrina
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Awe hora be ne sym opitfala tamponi ama ne vi li e udobno s edni gollleeeeeeeemi gashti i prevryzka :P Teq tamponi ne mi se stuvat mn komfortni. A vse se chuda ima li znahenie dali si defstena za tamponite ili epa?
chak ste smeshni momicheto ima problem te pochnali da se obqsnqvat s kakvo e po dobre...po dobre e s prevryzka kakto kazaha po gore zashtoto taka vsichko mrysno izliza navyn...a s tampona ima golqma veroqtnost ot infekciq ,gybichki i tem podobni divotii.a za tova che ne vliza tampona myniche ne e strashno vzemi si mini izchakai da ti doide razkrachi hubavo krachka i nacelu mqstoto nishto che si devstvena vlagalishteto e dostatychno elastichno za da vlezne tampon mini.ako pak ne stava polzvai prevryzki i vsichko ste e ok,no ako dyrjish na tampona pomoli mama da pokaje nqmanishto sramno v tova i az sym bila malka i az znam kakvo e .Uspeh mila
А такаа отпусни се.... да не би да имаш некфо сресиране........ най-лошия стрес е когато се събудиш и крещиш от страх .... но веднага разбираш че все още не си заспивал........![]()
какво значи 'мама да ти покаже'?!? да я разчекне и да и пъхне тампона ли?????/ но гнусно нещо не съм чувала ....
ебаси отвратителното... разбирам да те е виждала един-два пъти гола, докато притичкваш до банята примерно, но пък да се разчекнеш пред нея и да ти бута тампона в путката...... отврат......
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ne te znam momche ili momiche si , no kato edno momiche go ebat ( izvinete me za izraza) da ne bi da ne q razchekvat kakto se izrazi i da i pyhat neshto si tam?Kato pootrasnesh dostatychno ste razberesh che ot maikata sram za nishto nqma...i az razsyjdavah taka kato bqh na 12-13 godini.ne iskam da sporq poveche po tozi problem. no ako maika i ne i pokaje kak stava ne znam koi drug , pri uslovie che sama ne moje i ako pak opita bezuspeshno nedai boje moje da se narani .... tva ne e shega rabota.ne stava vyprosa da si sloji tampon v nosa.....Първоначално написано от chupacabra:)
По-лошо щеше да е ако не излизаше.Първоначално написано от tajna
Death gotta be easy, 'cause life is hard