.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    nezabravqite kakvo pishe v bibliqta "Gospod sazdade 4oveka ot kal a jenata ot rebro!" ;D tyide malki4e . Az sym na 16 i do sq ne sym ostavil momi4e da upravq smetkata... v zavedenie ili kadeto i da e bilo kola shte imam ako imam i knijka za neq tyi de
    We die XaXAaa!!!

Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    znachi,ne znaq do kolko sam malko momichence,no predpolagam ,che vse oshte sam munichka ta,az ne si padam po batkovci,moq priqtel primerno e 7 meseca po-golqm ot men i si mi e super s nego...moje oshte da si e dechko ,obache si go obicham tochno takav,kakavto e! taka che savetvam madamite da ne se zanimavat s nekvi dartaci ,a da si tarsqt tova,koeto im se polaga
    Samo taka,ei tva e normalno momi4e :P
    Fuck is good fuck is funny everybody fuck for money,if you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Stilgar
    Guest
    kakvo?Az hodia s momche s 6 godini po-golqmo ot men,daje skoro shte stanat 7
    ia skibai tva kvo e dobro za nego vremete teche po-burzo
    sled oshte 1 godina razlikata shte stane 8 godini
    mi sled oshte 5-10 godini zamisliala li si se kakvo shte pravish?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Stilgar
    kakvo?Az hodia s momche s 6 godini po-golqmo ot men,daje skoro shte stanat 7
    ia skibai tva kvo e dobro za nego vremete teche po-burzo
    sled oshte 1 godina razlikata shte stane 8 godini
    mi sled oshte 5-10 godini zamisliala li si se kakvo shte pravish?
    Kakvo kakvo pi4 ne6to ne te razbrah!?Tq da ne bi da ne raste 4e sled 5-10 godini razlikata 6e im e 30 godini

Guest
    emi tq e napisala 4e razlikata im skoro 6te stane s 1 godina pove4e, kakvo pita6 pi4a, tq e taq det ne e nared haha

;]
    Guest

;]

amii kakfo da vi kaja..gledam vsi4ki teq otgovori ii moje bi ot vseki ima 4astica istina...zna4i q pomislete dali pred vreme e imalo takova ne6to..predi vekove hehe .. uredeni brakove ot rajdaneto ama sa bili na ednakfa vuzrast ... sa ob6testvoto nalaga si4ko tova... si4ko e manipulaciq.. ii te momi4etata se xva6tat..zna4ii 6tom kazvate 4e jenite se razvivat tolkova burzo..iskam da vidq edna 16-17 godi6na golqmaa kaka hahah kvi intelektualni problemi sha spodeli s mene 6tom sa tolkova razvite..izklu4eniq vinagi ima no tova 4e e po golqm ni6to ne zna4i..ima mom4eta deto na vuzrastaa si sa po razviti ot nekoi s 10 godini po golqmi ot tqx...amaa to malkite nalii sa razviti ii za tqx tez ne su6testvuvat do momenta s koito e kola..vinagi ako si pi4 moje6 si zabie6 nqkoe momi4e..po dobre e vruzka na ednakfi godini za da imat ednakfi problemi koito da spodelqt li4no spored mene...aa btw nai dobre e mom4e + 2 godini po golqmo ot momi4eto...nau4no dokazano ;] aide kato jenite mi kajat pove4e fakti pak sha si govorim

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от *SCHWARZ*
    момиченцата независимо защо го правят
    е гадно....но нещата няма да се променят..нали???
    всеки има право на личен избор.....
    и аз съм си избрала тактика:никога с повече от +5
    на мен би ми било гнусно.
    ....
    I pri men e to4no taka.Vupreki,4e kato se zamislq...Az sum na 14,a toi e na 18.I s risk da me smetnete za edna ot tezi "momi4entza-kurvi4ki",koqto hodi i se ebe s "batkovtzi" 6te vi kaja,4e ne6tata ne sa suvsem taka...Vsi4ko si ima 2 strani i mnogo gre6ite,ako si mislite,4e ne6tata sa tolkova prosti i elementarni,za6toto ne e taka...

offf be hora moq priqtel e sas 7 meseca po-GOLQM ot men a ne po-malak taka che mnogo mi e chudno po kakav nachin sam citiram ``pedofilka``??!!1 taka che koito gi pishe teq gluposti da 4ete pone kvo pishat drygite!

;]
    Guest

;]

haha onova mom4e se po6eguva .. tova 4e ne go razbra e tfoi problem ;][/quote]

Cyberdyne_101
    Guest
    Защото обществото изк*рвя и децата покрай него

П.П. Zwitter, Zwitter ich bin so verliebt...

Не знам откога обществото е икурвяло та и децаа покрай него ама ми се струва че тоя процес не е от преди...10 години да кажем ?
    ...Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
    Куражът да променя нещата, които не мога да приема,
    И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес...
    ...Защото ме вбесихa!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Попринцип си прав, че "батковците" си падат по "момиченца". Ама да ти кажа, че аз досега не съм бил с по-малка от мен. Бил съм с 3години по-големи, 2гогини, момичето с което съм сега е 1година по-голяма от мен. Не мисля че възраста има значение !!!

mn_piqn
    Guest
    Xaxaxa ima i 1 ne tolkova vajna,no vse pak pri nqkoi "batkovci" pri4ina.Ta imenno 4e momi4eta na tehnata vuzrast sa nekvi kofi(19-20 god).Smi tolko sa se praskali 4e ve4e sa otsekade razkovani i na mom4etata na tqhnata vuzrast prosto ne im e trupka da go napravat s 1 takova momi4e,a primerno im e po kef da e s nekoe momi4e na 14-15 god deto da go e pravilo 5-6 puti nekade.A tiq momi4eta deto sa na po 14-15 god na 20 stavat su6tite razboretini i demek procesa se povtarq :P
    P.P Eh toq alkohol....

Guest
    hahahaha mn_piqn, to i dosta istina ima v tva koeto kaza ))

da jiveqt batkovciteeeeeeee!!! :P

gost
    Guest
    abe prochetoh sichki mnenia i zabraih nikovete na koi kvo e kazal... to mnogo ot otgovorite biaha pochti ednakvi... no se spriah na edin .. niakoi kaza che batkovcite obichat momichencata na po 14-15 det sa devstveni ili sa gu praili samo edin dva puti... izvini me no s toia razvart v bulgaria deto e momichencata na po 14-15 godinki riadko sa devstveni.. e ima i izkliuchenia razbirase no po goliamata chast sa ... da ne kazvam sigurnu po zle i ot niakoi 18 godishni " kakichki". a kolkoto do temata ima momicheta det hodat s batkovci shtot si misliat che momchetata na tiahnata vuzrast sa po nezreli... moje bi vinagi popadat na takiva mojebi tova ime opravdanieto... ima i takiva det izliat zaradi pari koli i razni materialni neshta...no seriozna vruzka mejdu 14 godishno momiche i 25 godishen batko pochti muj e pochti nevuzmojnu... prosto nivoto na mislene i rasujdavane vuv vsiako edno otnoshenie e mnogo razlichno... no kakto kazah za siako nesho si ima izkliuchenie. puk i kvo ve zasiaga gledai te si vaz vie kvo praite .. kvo ve interesuva kvo praviat drugite... da praviat kvot si iskat nee li taka... za kvo tree se burkate v jivota na drugite

B Real
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Попринцип си прав, че "батковците" си падат по "момиченца". Ама да ти кажа, че аз досега не съм бил с по-малка от мен. Бил съм с 3години по-големи, 2гогини, момичето с което съм сега е 1година по-голяма от мен. Не мисля че възраста има значение !!!
    Възраста има огромно значение. Каква любов или каквото и да е може да съществува между една 13-14 годишна пикла, която още неможе да върже две приказки на кръст и един 19-20 годишен зрял мъж!? Или пък една жена на 20 години и един лигльо на 14-15 години!?

Смешно е просто. Замисли се.

a za6to puk da ne se haresvat naistina jivota ne e samo pari koli i tn a nali si4ki kazvat 4e za lubovta nqma granica

Цитирай Първоначално написано от v1v@
    a za6to puk da ne se haresvat naistina jivota ne e samo pari koli i tn a nali si4ki kazvat 4e za lubovta nqma granica
    Ми не знам защо но ти би ли се влюбил в някоя с 10 години по малка от теб ?

Ако сега си на 16 години да кажем ще се влюбиш ли в някоя 6 годишна която тепърва почва да ходи на училище ?
    ...Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
    Куражът да променя нещата, които не мога да приема,
    И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес...
    ...Защото ме вбесихa!

guest
    Guest
    Едни предпочитат по-големи други по-малки това е всеки си има вкус. Вярно е че е смешно примерно 15 годишна да излиза с 25 годишен но примерно 20 годишна с 30 годишен е съвсем нормално а и в двата случая разликата е 10 години. Просто границата с възраста се променя все пак като си на 20 малко или много така да се каже главата ти е "увряла" и си видял това онова а като си на 15 си просто дете (по-малките в форума да не се обиждат).Аз съм на 20 години и досега винаги съм бил с по-големи от мен защото просто връстничките ми никога не са събуждали интереса ми, винаги съм предпочитал по-големи по-зрели момичета (не че годините винаги са гаранция затова) Сегашната ми приятелка е на 25 години и сме заедно от 6 месеца и се разбираме чудесно и тази 5 годишна разлика въобще не личи. Нито тя гони интереси от мен в смисъл че нямам сума ти пари коли и т.н. нито аз търся нещо от нея просто ни е приятно заедно и това е. Не мога да си представя да имам връзка с някоя мадама на 15-16 какво мога да правя с нея да е водя на детски дискотеки и да е взимам от училище? Единственото за което в даден случай бих свалил една такава мадама би било да си за това просто да си легна с нея и дотам. Затова към всички момичета които си мислят че баткото които е с 5-6 години по-голям от тях е с тях защото е луд по тях да разберат че са в грешка. Едно момче (поне според мен) си хваща по-малка от него само тогава когато не може да намери някоя на негова възраст а малките са по лесни за сваляне.(това се отнася за възрастовата група до 18 години нагоре вече нещата стоят по друг начин). Така че всеки да си прави изводите сам за себе си.

sigurno za6toto i mnogo golqmi iskat po mani4ki , no ne e tova ! ima pri4ina : mom4etata se razvivat po bavno ot nas - tova si e dokazano , i zatova momi4e na 14 nqkyde hodi s takiva na po 16 17 nqkyde,za6toto sa tykmo na tqhniq akyl......... ! bye ot men all

Цитирай Първоначално написано от Kris
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    po skoro triabva da se pita zashto batkovcite si padat po malkite momchenca? tfa ne go razbiram ama e taka i obiknoveno kato pochnat da se vurtiat okolo malkite i naisvni momichenca i te reshavat che sa zabili koi znae kakaf pich
    a i normalno e momichetata da hodiat s po golemi poradi prostata prichina che momchetata se razvivat po bavno ot nas i tezi na tiahnite godini se durjat taka kakto te sa se durjali predi1-2 godini
    6to batkovcite si padat po po malki li-prosto,6toto po lesno se lajat xaxa tva si e istina! A Momi4etata 6ot taka si mislat za ne6to pove4e ot drugite,da se napraat na interesni,da se praat na golemi gazarki i mnogo drugi(nai ve4e 6ot sa prosti pone teq koito poznavam)
    точно каквото си мисля

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    kazano e 4e mom4etata umstveno se razvivat 2 godini po nazad ot nas momi4etata..za tova na momi4etata im e po interesno s batkovcI
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

по моите наблюдения вече и по-голяма част от момичетата се развиват като момчетата...
    Ако видиш, че те гледам, значи те виждам.

Dreamshot
    Guest

......

abe gadjeto mi e 10-ti klas a az sum student 1-vi kurs,imame 3 godini razlika,sigurno az sum pedofil a tq se dokarva na golqma pred priatelktie si.....nqmam kola,4at pat vzimam subota i nedelq kolata na ba6a mi,po kafetata tq nastoqva da si pla6a sama smetkata,a az q pla6am cqlata ako imame nqkuv praznik,hodime ot 1 godina i 4 meseca..........dobre 4e vlqzoh v toq forum ,da pro4eta tazi tema za da osuznaq 4e sum pedofil i 4e tq e s men zaradi parite,6oto e po-malka(((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си