.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    macka123,не са останали момичета за НАС,кои нас свестните момчета ли..толкова прости момичета никога е нямало то бива бива кухи лейки,ама едно умно момиче рядко се намира вече само някви пикли в претенции..

Така така гаджето ми е с три години по голямо от мен и си падам по по големите по простата при4ина 4е първо са по развити във всяко отно6ение.Оби4ам до мен да има 4овек който може да разговая с мен на всякакви теми и да мисли интелигенто а не като някои мой връсник.Не крия и 4е са по хубави,материалистки има колко 6те6 но аз не съм сред тях.Когато някое мом4е ме 4ерпи на кафе аз се 4увствам неодобно и понягока настоявам ли4но аз да си платя сметката.Не одобрявам оба4е разлика в годините пове4е от 4 не ми се вижда нормално

Tony Thomas , тогава кво ви дреме на всички малките пикли с кой ходиме.нека си трошиме главите на спокойствие.....кво ви пука на вас.аз само този извод си направих от всички постове!!ама все пак съм тъпа...ако искаш може да ми обясниш.

и аз си харесвам един, с който разликата ни е 5 год, и не говоря за 20 и 25 год, а за доста по- малко... не сме гаджета, но много го харесвам...и не защото кара кола, или защото има работа и изкарва сам пари. той няма собствена кола, кара тази на баща му, и то само когато баща му не е на работа. дори не знам какво точно работи, да не говорим за това колко изкарва...представа си нямам, но го харесвам...
    и съм сигурна, че ако не караше колата на баща си и че ако не работеше щях да го харесвам...както и че ако ми беше връстник...защото първия път, когато го видях, беше без кола, изобщо нямах и идея на колко може да е, нито знаех че работи, тогава и името му не знаех...в последствие научих всичко това. първия път просто го видях и го харесах..и така вече няколко месеца...

оле оле оле!разсмивате ме!малките момичета ходят с големи момчета,защото те имат МОЗЪК за разлика от малките лигави момченца,които знаят само да гледат тъпо,да обарват и да правят простотии,за да привлекат внимание...тфа е истината момчета...ние съзряваме по бързо от вас.и мисля че е нормално всяко момиче да е ходило поне с един батко...има го тоя период и трябвасичко се опита от живота нали???ние съдим ли ви ако ходите с каки?слагаме ли ви етикети а?млъквайте и не се правете на мн важни!
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Защо малките момиченца....

Цитирай Първоначално написано от Just-Sex
    има ли бъдеще тя според вас
    Ааа има, има...
    The reasons of love... <3

Супер фен
    Град
    Венера
    При момичетата интелекта се развива по- рано.
    Нормално е да не искам да ходя с темерут.
    Какво разбира автора под 'малки'?

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Bubeto_f
    оле оле оле!разсмивате ме!малките момичета ходят с големи момчета,защото те имат МОЗЪК за разлика от малките лигави момченца,които знаят само да гледат тъпо,да обарват и да правят простотии,за да привлекат внимание...тфа е истината момчета...ние съзряваме по бързо от вас.и мисля че е нормално всяко момиче да е ходило поне с един батко...има го тоя период и трябвасичко се опита от живота нали???ние съдим ли ви ако ходите с каки?слагаме ли ви етикети а?млъквайте и не се правете на мн важни!

От този пост си ли4и 4е темата е безнадежна....
    квото и да кацем тия пикли (не визирам авторката) ще си праят каквото си решат
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от Bubeto_f

От този пост си ли4и 4е темата е безнадежна....
    квото и да кацем тия пикли (не визирам авторката) ще си праят каквото си решат
    Кой те излъга че вие трябва да казвате?

А тва за опипването е вярно, защото аз съм в 10 клас и единствения начина на моите съученици да привлекат вниманието върху себе си е с темерутщина. Седят си двама господа и си говорят "Аз...ъ-ъъ, миии (следва бъкране в носа и правене на топче от секрет) аз... аааааа... ми таковааааа.. ми харесал съм си... ъъъъъъ... таяяяяяя... от 10Б Мимето!" и следва отговора издържан в същия стил "Мииии.... кво да то кааа... (тук си подрежда картите Ю-Ги-О) Ми... ходи виж кво ще стане..." и оня първия отива при въпросното Миме, блъсва я душмански, взима й тетрадката и й хвърля чантата през прозореца. После след логичното последствие-шамар от Мимето и псувни от всичките й приятелки той се връща с физиономията на победител при приятелчето си и казва смеейки се идиотски "Хъ-хъ-хъ... Видя ли кво я напраих, па тая не върза..." Селдва дружен смях и игра карти Ю-Ги-О до края на междучасието. Въпросната случка не си я изсмуквам от пристите, а просто описвам жалката действителност.
    Не слагам всички момчета на тази възраст под общ знаменател, защото има и свестни момчета, но те ходят с каки, просто защото по-рано са се научили как да се държат, а каките сърце душа и тяло дават да научат някое момченце на трикове в леглото...
    Нормално е да искам когаро се облека и нагримирам така както се чувствам удобно, а именно с къса поличка ботуши с ток, лек грим, хубава блузка, така че момчетата да ми подсвиркват по улиците, да искам до мен да има човек, който знае как да се държи, а не някой, който ще си забие слушалките в ушите или ще тръгне да се лигави и вместо да имам усещането, че съм излязла с момче са се чувствам сякаш взимам 5 годишното хлапе на леля ми от детската градина.

Когато едно момче е на 20 например и ходи с момиче на 15-16 различията в мисленето им не са кой знае колко големи, защото на тази възраст почти всички момичеат са работили поне по едно лято като сервитьоркии когато техният приятел ми говори за работата си те знаят за какво става въпрос, повечето знаят какво е да се оправяш сама и да живееш на квартира(макар и с парите на мама и тати). От своя страна въпросното момче не е много далече от идеята за училище...

И последен въпрос-защо смятате, че всичко е ебане? Познавам момче, което беше на 21 когато се запозна с момиче на 14 и се влюби в нея, тя също го заобича и ходиха повече от 2 години преди да правят секс. Момчето нито я наслили, нито й изневри. И това НЕ Е изолиран случай!
    Хайде със здраве
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Щото имат кола и парички

Град
    ne vi interesuva
    Вище са !!!Не става въпрос за пари и коли !!Първото което е !!!Ние момичетата искаме добър,които да ни обича да се саобразявас нас с нащите нужди и т.н.Разбирате ли момчета?Не е тва просто не е!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от MiSs CaLifOrNia'S mAN
    Щото имат кола и парички
    Ne.Zashtoto povecheto ot tqh imat nqkakyv mozyk i mislqt(ili pone se opitvat :P ) za razlika ot mnogoto 16 godishni supolankovci,koito po cql den visqt pred kompa i cykat dota
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

vij sega sexy ,ne 4e si tyrsim batkovci,prosto kakto ti e izvestno momi4etata se razvivat po-byrzo ot mom4etata => mom4etata s nqkolko godini po-kysni4ko ot nas.Za tova e normalno poprincip mom4eto da e s 2god nqkyde po-golqm ot momi4eto...normalno e !!! 4atka6,nali ???

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Щото имат кола и парички
    Ne.Zashtoto povecheto ot tqh imat nqkakyv mozyk i mislqt(ili pone se opitvat :P ) za razlika ot mnogoto 16 godishni supolankovci,koito po cql den visqt pred kompa i cykat dota
    Не е гаранция, че като си на 16 задължително трябва да си суполанко.Ако имаш по-голям брат или сестра получаваш страхотен пример за подражание и в следствие на този пример има голяма вероятност да надраснеш връстниците поне с няколко годинки.И какво е това ДОТА ?
    Eventful past is everclear.

Град
    Филипиновци
    Момче по-голямо с 2 години не може да се нарече батко.Мисля,че темата беше създадена за често срещаните разлики от 4 до 10+ години.Тва е тъпо
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Щото имат кола и парички
    Не е гаранция, че като си на 16 задължително трябва да си суполанко.Ако имаш по-голям брат или сестра получаваш страхотен пример за подражание и в следствие на този пример има голяма вероятност да надраснеш връстниците поне с няколко годинки.И какво е това ДОТА ?
    1)Ne sym kazala,che vsichki 16 godishni momcheta sa supolankovci.
    2)Dota e nqkakva igra.Kakva tochno-ne znam,no na tqh im e mnogo interesna.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

момчета и момичета, този спор е повече от ясен. самият аз си отчитам всичко дето казахте. преди 3-4 години бях едно са съвсем друго и разбирам дребосъчките. едно време си виках "ей и мойто време ще дойде" и ето на дойде хаха
    BMW POWER

Град
    Там, където има ракия.
    [quote="Bubeto_f"]оле оле оле!разсмивате ме!малките момичета ходят с големи момчета,защото те имат МОЗЪК за разлика от малките лигави момченца,които знаят само да гледат тъпо,да обарват и да правят простотии,за да привлекат внимание...тфа е истината момчета...ние съзряваме по бързо от вас.и мисля че е нормално всяко момиче да е ходило поне с един батко...има го тоя период и трябвасичко се опита от живота нали???ние съдим ли ви ако ходите с каки?слагаме ли ви етикети а?млъквайте и не се правете на мн важни!
    Леле........... не си представям да ходя с 14 годишна не за друго а защото просто не я пускат на купони , в дискотеки и понякога са прекалено лигави ,което ме изнервя много! Аз съм по4ти на 18 и предпо4итам да ходя с моми4е ,което е на 17-18 години и ве4е знае какво иска, а не да задоволявам сексуалните любопитства на 13-14 годишните моми4ета!!!

Хмм истината е че всеки си намира за приятел/ка от срещуположния пол такъв човек който ще му е от полза, ще го обогати както душевно така и физически. Разбира се има и парични облаги.
    Изчетох цялата тема и въз основа на всички постове мога да дам известни примери:
    1. 14-годишна харесва момчета в интервал 20-24 годишни
    а) заради парични облаги и да се фука(тоест от полза и е както казах по горе
    б) наистина го харесва защото е по-зрял от връсниците, и приятно и е с него, може да научи много неща от него за живота(това пак е облага)
    в) иска да прави секс с по опитен партньор (ето пак облага)

2. 20 годишна се хваща с мъже на по 30 години
    а) за парите ( Естествено дефаултното обяснение)
    б) защото е улегнал, има самочуствие и им е опора а това е от изключителна важност за една жена

Да погледнем от страната на момчетата сега:

1. 20 годишно момче се хваща с 14 годишна
    а) Защото акъла му е на нейното ниво и тези на неговата възраст не го забелязват
    б) Кеф му е да чука девтствени девойчета
    в) Влюбен е в нея! Има го и този вариант

2. 20 и няколко годишен да се заглежда по момичета на неговата възраст + - 2 годинки
    а) Дошъл му е акъла в главата, има нужда от сериозна връзка която неможе да бъде осъществена с тинейджърка тъй като тя все още зависи и бива контролирана от родителите си
    б) иска да праи секс с жена, не с дете...
    в) ако вече е узрял достатъчно и иска сериозна връзка, деца, семейство му е ясно че човекът отсреща трябва да е също узрял, което сред малките неможе да се срещне

Това не са всички примери но само за тези се сещам
    Общото между всичките е че хората търсят нещо което го има в отсрещния обект и където го намерят там остават. Възраста няма значение

ПП: Когато бях на 20 си позволих да ходя с 13 годишна. Ще ме питате защо?
    Просто беше сладка, и ми харесваше, невинноста и ме привлче също.
    След 2 седмици обаче осъзнах че не можем нищо да си кажем, разбиранията ни адски се различаваха и я зарязах.

fakt e 4e momi4etata suzrqvat po burzo ot mom4etata , no te sa privle4eni ot po -golemite , za6toto na 14-16 godini me4taqt za edna svoboda (nesuznavaiki , 4e tova e otgovornost) , koqto vijdat u `batkovcite`. Te sa samostoqtelni i po-otgovorni , imat na predtava kak da spe4elqt vnimanieto i , ako i te sa q zagledali .
    No ima i tupi kurvi koito ssa za ebaneto s batkovcite , te po-skoro vijdata `luksa` v tova da si spo-golqm i da ima6 pove4e broiki , mom4etata poradi su6tata pri4ina se zaglejdat po tqh - tq e glupava , razgonena i e biva v lice i tqlo => 6te q iz4ukam nai-mn da sedi do men 1 sedmica , a az 6te q vurtq kakto mi padne i posle arivider4i

Re: Защо малките момиченца....

Цитирай Първоначално написано от Just-Sex
    Защо малките момиченца си падат по големи батковци ?

Какво толкова търсите в тази връзка има ли бъдеще тя според вас и т.н......
    poradi prostata pri4ina,4e malkite mom4ensa sa pikliovci i vse o6te ne sa navlezli v puberteta...a 6to se otnasq do tova,dali vrazkata e s bade6te....4estno kazano,daje belstq6to.....
    Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!

мога да кажа че батковците харесват малките понеже са по простички ...неопитни..и могат да ги командват и да ги правят каквото си искат докато едно момиче на 23-25 не могат да го въртят...а за момиченцата...понеже момчетата на тяхната възраст още си играят и си бръмчат...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

prestij pred vrasnicite si
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

До тук виждам, че повечето от вас са на мнение, че всяко момиче се хваща с по-голямо момче от нея заради парите и колата.Ами я помислете малко...едно момиче може и да си хване по-малко момче от нея заради колата и парите.Защо трябва да е по-голямо???

Голям фен
    taka kato gledam momi4etata na moqta vyzrast ne sa po umni v nikoi slu4ai!
    nito sa po umni za u4eneto, nito sa po vyzpitani, nito imat po golqmo ob6to obrazovanie. tova e spored men. jalko 4e momi4etata prevejdat pod ob6t znamenatel vsi4ki texni vrysnici
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си