- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо малките момиченца....
много вярно, но да не забравяме, че някъде измежду тези малки момиченца има и такива, които не ходят с големи батковци само заради парите, а защото много са си паднали по тях и даже са се влюбилиEclipse_bb
Значи, горния пост отговори донякъде - защото са наивни.
Освен това, "малките момиченца" обичат да ги возят в коли (които са приоритет на големите батковци), да им плащат сметките, да им правят подаръци...
И още нещо - "големите батковци" в общия случай за по-зрели. Не може да се направи паралел с поведението и опита на 15 и 25 годишен.
А и "батковците" обикновено са финансово независими и разполагат с пвече пари от повечето млади момчета. Д ане забравяме, че в даден етап от живота си всяка жена иска банкомат с вибратор...
И не на последно място - защото мислят, че така ще изглеждат по-големи гъзарки в очите на връстниците и връстничките си и ще предизвикат тяхната завист.
SMILE FOR ME NOW
S risk da povtorq nqkoi ot po-dolnite mneniq 6te vi kaja kakva e moqta gledana to4ka za ne6tata:
1.Naistina go ima momenta 4e mom4etata izrastvat po-kusno(no i ostarqvat po-bavno ot nas)i do 15-16 god sa si deca i po ukul i po vun6en vid.Dokato momi4etata o6te kum 12-13 po4vat da mislqt po po razli4en na4in.Ne kazvam 4e sa zreli i 4e trqbva da pravqt sex,no ve4e ne sa to4no deca.Primerno edno momi4e na 13 6te otide na kafe s priqtelki i 6te si govorqt za mom4eta,dokato edno mom4e na 13 6te otide da jitka na komp-a igri4ki.Zatova momi4eto na 13 6te si haresa batko na 15-16.Hem 6te misli kato neq,hem 6te izglejdapo-mujestven.Nqma da e po-nisuk s edna glava.
Az sum na 19,biv6iq mi e na 26 i trqbva da vi kaja 4e bqhme na edin ukul.No kogato az stana na 26 6te si mislq ve4e za deca ,a ne za barove i kuponi.Zatova 6te si hvana nqkoi na 30 i ne6to.
2.Nqkoi be6e kazal 4e jenite kato slab i nejen pol tursqt zakrila.Zatova haresvat po-mujestveni i po-golemi,a kato minat opredelena vuzrast i po-bogati.Razberete nai-nakraq 4e jenite tursqt SIGURNOST.Zatova se interesuvat ot bankovata smetka na muja.Za da sa sigurni 4e 6te imat stabilen suprug i 6te osigurqt dobur ba6ta za deteto si.Mnogo qsno 4e nqma da se ojenq za nqkoi klo6ar da mizerstvam i deteto mi da izrastne ne6tastno.
3.Ponqkoga se slu4va da tursqt ba6ta v muja do sebe si.No tova donqkade se pokriva s to4ka 2.
4.V kraina smetka vsqko pravilo si ima i izklu4eniq no po moite nabludeniq e po-dobre muja da e po-golqm ot jenata ili da e nai-mnogo 3god po-maluk.V edin moment vruzkata s mnogo po-mlad muj moje da izigrae mnogo lo6a 6ega na jenata.Toi 6te se zaglejda po macki na negovata vuzrast i po po-mladi daje.
a i nz na avtora kakuv mu e problema?ti samo s momi4eta koito sa to4no na tvoqta vuzrast li hodi6?!![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Защото ни закрилят и се чувстваме много защитени.
nai obi4am da biq takiva batkovci![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Специално аз мисля,че по-големите момчета са по-пораснали на тези от нашата възраст.Не само физически,ами и психически.Те се държат много добре със своите приятелки,разбират ги,а не като пубертетите -да им се подиграват,вместо да застанат до тях.Е,разбира се всяко правило си има изключение![]()
![]()
Амии..хора прочетох почти цялата тема,ама честно да ви кажа ми омръзна да гледам едни и същи мнения...не че имам друго мнение де ама просто казвам.Иначе е точно затова,защото имат пари,коли "уж" са по зряли...макар че наистина някои момчета на по 14-15 години са абсолютно лигави и нямат нищо общо с думата "любов" докато има и някои дето си мислат като голями,супер печени са,супер готини и са си абсолютно развити...само да ви кажа че и от женския пол,така и от мъжкия ги има такива
А не е,че момчетата се развиват по-бавно...как па го решихте?Ако ви покажа с какви момичета съм имал честта да ме запознят напрао ше ви фърла в тъча...една фр ме запозна с едно момиче дет са е 8 клас (тоест 14г.) и си играе с кукли...huh?! get it..
Така че...
Иначе аз съм по-голям от мойто момиче почти с 2 години..ммм..да съм точен 1г.9месеца и мисля,че е напълно нормално...вече сме 2 години заедно и се обичаме супер много.
![]()
ти май с твойта отсъствате от света. събуди се и разгледай какъв е еблив века - всичко младо схваща тенденцията да бара по - голямо, че да му е по - благо. ако не го виждаш..отвори си очитеПървоначално написано от straightup
BMW POWER
Напълно съм съгласен с горния пост,всеки се е*е и даже след 1 месец не помни с кого е спал,ба*и глупавото време в което живеем комерсиала пред всичко,сякаш невиждам,никога не съм бил лишаван от нищо вкъщи и винаги съм получавал каквото искам от родителите ми,но ми е писнало да гледам някакви мънички момиченца да ми се точат с някой с 5-6 години по-голям от тях така защото са важни,това немога да разбера аджеба,какво онзи на 24-25 ще даде повече от мене,дето съм на 18,освен по-големия опит с жените,нищо друго невиждам аз.
аз мисля че цял живот момичето/жената харесва по големи момчета/мъже по простата причина че те са по готини и по умни![]()
Това беше възможно най-тъпото изказване до този момент.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Eventful past is everclear.
Първоначално написано от Just-Sex
Ти предполагам си около 14-15годишен, защото тези който предполагам имаш впредвид "големи батковци" са 17-25годишни и те НИКАК не са големи батковци, уверявам те и сам ще го разбереш, жив и здрав! Момичетата съзряват по-рано това е една от причините в подрастващите години да харесват момчета на години по-големи от тях..
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Аз съм на 16 и за мен дефиницията за батко е да е над 10 години по-голям, но това е само за тая възраст иначе предполагам че като стана на 30 батко ще бъде някой много по-голям от 10 години. Така че е относително.Първоначално написано от Kremana
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Много ясно,че има бъдеще,защо да няма?Аз също предпочитам момчето да е по-голямо някъде с 4 год.Първоначално написано от Just-Sex
Не съм материалистка,за мен любовта е преди всичко.Престанете да казвате,че ние момичетата гледаме само парите,не всички сме такива.Ние кво сме виновни,че вие момчета все на такива попадате?!
![]()