- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо малките момиченца....
Emi eto kakva e moqta istoriq posle si pravete izvodi![]()
Na4i az do lqtoto na 2004 si padah po malki mom4eta smisal po-malki ot men....hem be6e po lesno da si hvana gadje hem vrazkite bqha po neangajira6ti.....I si misleh 4e mi e gotino s po-malki ot men....
Oba4e otidoh az na lager...tam se zapoznahme s edni super sladuri po na 18-19g.V na4aloto mi se struvaha mnogo golemi i daje ne iskah da izlizame...oba4e kato nqma6e s koi i izlizahme s tqh....
I kato minaha nqkolko dena i prosto otkrih razlikite....kfo da vi kaja....Ne se ligaveha,znaeha kfo iskat....s ediniq daje tragnah....be6e mi super qko!
Sled tfa hodeh s tfa mom4e kam 2-3 meseca oba4e taka stana 4e toi zamina za 4ujbina....
Emi ottogava s po-malki ot men izob6to ne iskam da se zanimavam...da mi se ligavqt izob6to....no comment
I tfa sa6to e vqrno 4e mom4etata porastvat po-kasno ot nas i zatova niq haresfame po-porastnalite mom4eta t.e batkovcite kakto si kazal ti...
Emi tova e ot men![]()
KoGaTo CaFnAt TeMeNuGiTe I rAbOtItE tRaGnAt ZlE,eBi Im MaIkAtA nA dRuGiTe I gLeDaI tI dA sI dObRe!EbI iM mAiKaTa Na DrUgItE i V sEbE sI uTeHa PoTaRsI,aKo V sEbE sI uTeHa Ne NaMeRiSh EbI sI mAiKaTa I tI!!!