Значи аз не мога да си предствя да ходя с някой колкото мен! Само като им гледам ъкъла и лошо ми става! Държат се адски детски и смешно. Замислете се реално к'во ще правя с някой такъв? Може би ще ходим на нощни в някой PC клуб или пък ще ритаме топка. Всеизвестно е, че момичетата се развиват доста по-бързо от момчетата, тия дето са мойте години и моя ъкъл са твърде рядко срещани да не казвам почти ги няма! С тях мога да бъда само и единствено friend-ka! Не бих се хванала с някой по-голям от мен, защото има кола и кинти, а щото просто с него ще има к'во да правя и ще ме разбира!
Първо се пише Акъла, а не Ъкъла! Второ ако някога е било вярно, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата това не важи сега (поне според мен)! И трето както казвате батковците търсят малките, защото са глупави, а в същото време казвате, че се развивате по-бързо и едва ли не сте по-умни и се получава противоречие!
П.С.> Връзка с момиче 5 години или по-малко не е никаква педофилия! За педофилия може да се говори ако разликата е поне 7-8 и нагоре години!