- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо малките момиченца....
Всъщност имам чувството че 4/5 от момчетата тук са жертва на някакво схващане от рода на "щом има пари тука си рине пича мадамите с лопата от леглото сутринта"
Лично аз почвам да мисля че по момичетата си падат по хората които имат по голямо самочувствие (натрупано от годините,заради това че могат да си позволят нещо,заради доброто настроение и т.н )
Лично аз като се сетя как съм свалям мадами на 16-17 годишна възрас ми идва да отида и да си разбия носа сам...да не говорим че свалките под 16 годишна възраст са нещо от рода на-е са ще и метна чантата през прозореца или ще я нарека тъпа крава.
Аз като по малък имах проблем със самочувствието породено точно от тоя комплекс "батковците с парите" който обаче успях да си го избия в момента в който се запознах и почнах да ходя с 1 мадама 3 години по голяма от мен....тогава разбрах че голяма част от жените изобщо не и интересува дали си с адски многото пари,дали си планина от мускули или хуя ти е 55 сантиметра.....Разбрах че жените искат отношение към тях (е тва да уцелиш точно кво да ти е отношението към тях все още е световна загадка и мистерия ) да бъде различно.
За пример ще дам следното - имате 2-ма души 1 богат ма 2 лафа не може да обели и 1 готин пич (там кой квото си схваща като готин пич )
според вас дали някоя мадама ще отиде при тоя с парите само щото ония ще и купи бутилка вино от ебем-ти-коя-година или ще отиде при пича дето ще и купи бутилка най-обикновено вино което ще си раздели с нея....
ако не се досещате ще ви кажа в следващия ми пост....
Пояснение:под човек който няма пари нямам предвид някой абсолютен клошар а напълно нормален човек...да кажем със заплата 300 кинта на месец....
...Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
Куражът да променя нещата, които не мога да приема,
И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес...
...Защото ме вбесихa!