4e sa po-lesni - po-lesni sa, koito go otri4a qvno si nqma ideq kak stoqt ne6tata. Ako ne sa ludo vlubeni v nqkoi, ne e problem da gi syblazni6. Za tqh prosto ima nqkakyv 4ar v tova 4e si im batko, na kakvo to4no se dulji edva li moje da se dade pylen otgovor, nai-malkoto za6toto variantite za tova sa naistina mnogo i za razli4nite momi4eta e razli4no. Ima takiva koito trygvat zaradi kolata i parite, zaradi tova 4e se pravi na golqm pi4(a za malkite kvito i gluposti da vyr6i6 tova vse te izdiga v o4ite im, ako prai6 prostotii si mn gotin i pe4en, a ako se durji6 dobre si mil i dobri4uk i t.n., vsi4ko im se haresva - ti si si batko i tva e), za tova 4e gi luje kolko ludo e vluben v tqh(teq pri koito naistina e taka prosto ne se dyrjat po tozi na4in, to si li4i kogato nqkoi e "golqm svalq4" i kogato mom4eto ima seriozni namereniq i naistina e vluben, samo 4e malkite ne mogat da vidqt tezi razliki) i taka natatyk, ne mi se izbroqva. Su6to taka ne e osobenno trudno da gi nakara6 da pravqt sex(vqrno 4e ima nqkoi izklu4eniq, no te naistina sa si izklu4eniq i pri pove4eto ne e taka), vsu6tnost pove4eto momi4eta sami si iskat(nqmam vpredvid da ti go kajat direktno, to si proli4ava pove4e ot qsno), bez dori da namekva6 za tova. Abe myrzi me da pi6a pove4e ama trqbva da vi e stanalo qsno