Едни предпочитат по-големи други по-малки това е всеки си има вкус. Вярно е че е смешно примерно 15 годишна да излиза с 25 годишен но примерно 20 годишна с 30 годишен е съвсем нормално а и в двата случая разликата е 10 години. Просто границата с възраста се променя все пак като си на 20 малко или много така да се каже главата ти е "увряла" и си видял това онова а като си на 15 си просто дете (по-малките в форума да не се обиждат).Аз съм на 20 години и досега винаги съм бил с по-големи от мен защото просто връстничките ми никога не са събуждали интереса ми, винаги съм предпочитал по-големи по-зрели момичета (не че годините винаги са гаранция затова) Сегашната ми приятелка е на 25 години и сме заедно от 6 месеца и се разбираме чудесно и тази 5 годишна разлика въобще не личи. Нито тя гони интереси от мен в смисъл че нямам сума ти пари коли и т.н. нито аз търся нещо от нея просто ни е приятно заедно и това е. Не мога да си представя да имам връзка с някоя мадама на 15-16 какво мога да правя с нея да е водя на детски дискотеки и да е взимам от училище? Единственото за което в даден случай бих свалил една такава мадама би било да си за това просто да си легна с нея и дотам. Затова към всички момичета които си мислят че баткото които е с 5-6 години по-голям от тях е с тях защото е луд по тях да разберат че са в грешка. Едно момче (поне според мен) си хваща по-малка от него само тогава когато не може да намери някоя на негова възраст а малките са по лесни за сваляне.(това се отнася за възрастовата група до 18 години нагоре вече нещата стоят по друг начин). Така че всеки да си прави изводите сам за себе си.