Цитирай Първоначално написано от air_J
Цитирай Първоначално написано от Dreamshot
abe gadjeto mi e 10-ti klas a az sum student 1-vi kurs,imame 3 godini razlika,sigurno az sum pedofil a tq se dokarva na golqma pred priatelktie si.....nqmam kola,4at pat vzimam subota i nedelq kolata na ba6a mi,po kafetata tq nastoqva da si pla6a sama smetkata,a az q pla6am cqlata ako imame nqkuv praznik,hodime ot 1 godina i 4 meseca..........dobre 4e vlqzoh v toq forum ,da pro4eta tazi tema za da osuznaq 4e sum pedofil i 4e tq e s men zaradi parite,6oto e po-malka(((
Добре, че ми отвори очите! Боже мой, баща ми е по-голям от майка ми със 3 години значи баща ми е педофил! Родителите на повечето ми приятели също имат разлика в годините около 3 и повече години - значи дружа със синове и дъщери на педофили! Роднините ми също имат подобни разлики във годините - значи и роднините ми са педофили! Аз започвам да харесвам момичета които са на 15-16-17 години, а аз съм на 19 - значи и аз самия съм педофил! Помогнете ми хора не знам какво да правя от толкова много педофили покрай мен и аз станах педофил!
Споко не си педофил! И в тва момчето да е с 3-4 години по голямо няма ни6то лошо!Вие кво искате да ходим с момчета на по 10 години ли?