"guest" kaza 4e hodi s momi4eta s 5 godini po golemi ot nego i vinagi bilo taka.e po va6ta logika i tva e pedofiliq.pro4etoh vsi4ki mneniq do edna i napravo prostotiqta blika v 4 ot 5 posta.za6to se draznite tolkova be hora.kato sme typi pikli kvo vi puka s koi hodime a?ili prosto ne ostanaha momi4eta za vas.az sym na 15 i razlikata s priqtelq mi e 7 godini.obi4am go i ne sym s nego zaradi kolata mu ili zaradi parite mu!naistina sega ima kola , hodi na rabota!no kogato trygnahme hode6e pe6a.ima6e edna jigulka koqto be6e tolkova s4upena 4e ne moje6e da zapali.osven tova to4no be6e napusnal rabota i ne moga da kaja 4e me e 4erpel po kafetata.togava za6to sym trygnala s nego??nali sym malka pikla na 15 , "materialistka" !!! kolko ste ograni4eni vsi4ki prosto.edva li godinite imat po golqmo zna4enie ot kolkoto sredata v koqto si izrasyl.kompaniqta mi e bila takava,vinagi sym hodela s po golemi mom4eta , imam po golqm brat i ob6to vzeto vinagi sym dvijela v takava sreda.emi da nari4aite me typa kurva no az OBI4AM priqtelq mi i sym sigurna sy6to v negovite 4uvstva.haide jiveite v minaloto!!!tva be6e ot men.