- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо малките момиченца....
S risk da povtorq nqkoi ot po-dolnite mneniq 6te vi kaja kakva e moqta gledana to4ka za ne6tata:
1.Naistina go ima momenta 4e mom4etata izrastvat po-kusno(no i ostarqvat po-bavno ot nas)i do 15-16 god sa si deca i po ukul i po vun6en vid.Dokato momi4etata o6te kum 12-13 po4vat da mislqt po po razli4en na4in.Ne kazvam 4e sa zreli i 4e trqbva da pravqt sex,no ve4e ne sa to4no deca.Primerno edno momi4e na 13 6te otide na kafe s priqtelki i 6te si govorqt za mom4eta,dokato edno mom4e na 13 6te otide da jitka na komp-a igri4ki.Zatova momi4eto na 13 6te si haresa batko na 15-16.Hem 6te misli kato neq,hem 6te izglejdapo-mujestven.Nqma da e po-nisuk s edna glava.
Az sum na 19,biv6iq mi e na 26 i trqbva da vi kaja 4e bqhme na edin ukul.No kogato az stana na 26 6te si mislq ve4e za deca ,a ne za barove i kuponi.Zatova 6te si hvana nqkoi na 30 i ne6to.
2.Nqkoi be6e kazal 4e jenite kato slab i nejen pol tursqt zakrila.Zatova haresvat po-mujestveni i po-golemi,a kato minat opredelena vuzrast i po-bogati.Razberete nai-nakraq 4e jenite tursqt SIGURNOST.Zatova se interesuvat ot bankovata smetka na muja.Za da sa sigurni 4e 6te imat stabilen suprug i 6te osigurqt dobur ba6ta za deteto si.Mnogo qsno 4e nqma da se ojenq za nqkoi klo6ar da mizerstvam i deteto mi da izrastne ne6tastno.
3.Ponqkoga se slu4va da tursqt ba6ta v muja do sebe si.No tova donqkade se pokriva s to4ka 2.
4.V kraina smetka vsqko pravilo si ima i izklu4eniq no po moite nabludeniq e po-dobre muja da e po-golqm ot jenata ili da e nai-mnogo 3god po-maluk.V edin moment vruzkata s mnogo po-mlad muj moje da izigrae mnogo lo6a 6ega na jenata.Toi 6te se zaglejda po macki na negovata vuzrast i po po-mladi daje.
a i nz na avtora kakuv mu e problema?ti samo s momi4eta koito sa to4no na tvoqta vuzrast li hodi6?!![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!