Цитирай Първоначално написано от straightup
Амии..хора прочетох почти цялата тема,ама честно да ви кажа ми омръзна да гледам едни и същи мнения...не че имам друго мнение де ама просто казвам. Иначе е точно затова,защото имат пари,коли "уж" са по зряли...макар че наистина някои момчета на по 14-15 години са абсолютно лигави и нямат нищо общо с думата "любов" докато има и някои дето си мислат като голями,супер печени са,супер готини и са си абсолютно развити...само да ви кажа че и от женския пол,така и от мъжкия ги има такива А не е,че момчетата се развиват по-бавно...как па го решихте?Ако ви покажа с какви момичета съм имал честта да ме запознят напрао ше ви фърла в тъча...една фр ме запозна с едно момиче дет са е 8 клас (тоест 14г.) и си играе с кукли...huh?! get it.. Така че... Иначе аз съм по-голям от мойто момиче почти с 2 години..ммм..да съм точен 1г.9месеца и мисля,че е напълно нормално...вече сме 2 години заедно и се обичаме супер много.
ти май с твойта отсъствате от света. събуди се и разгледай какъв е еблив века - всичко младо схваща тенденцията да бара по - голямо, че да му е по - благо. ако не го виждаш..отвори си очите