- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бла-бла
ami moq nick..
imashe edno vreme edin film .. imashe edno momiche.. ama super ligavo ..i mai na neq i kazvaha shushi .. ili tq na sichki kazvashe shushi nz
ama edin den .. poneje.. i az ot vreme na vreme se ligavqi.. edin priatel zapochna da mi vika shushi
ta ot togava.. taka sum si![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
mii taka mi vikat priqtelite i povecheto hora koito me poznavat de(v transkripciq Мърчето) i nick-a mi v irc e taka i si e prosto prozvishte![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Kb
Хм, ами чудих се, чудих се как да се кръстя и ми дойде на ум това име, което за момента много ми хареса, но сега искам да си го сменя...Някой може ли да ми каже с кого трябва да говоря?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тва е името миТеодора
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Моя пък означава "Сяра" в превод от латински.
По принцип може да се напише по три начина и трите са правилни, а не както мислят много хора задължително с "ph" вместо "f" в средата на думата. Възможно е дори и с "р", но да не се впускам в подробности. Избрах ника си, защото много ме кефи как мирише сероводорода и серния диоксид, пък и сярата е типичен неметал, а и аз мразя онази шумна и изстерична музика наречена "метал".
Всичко тръгна от една песен на Big Tymers fеаt. R Kelly - Gangsta Girl! Като я чух и това Gangsta Girl много ме изкефи и от тогава навсякъде се пиша така! Кефя се на такава музика и си се кефя и на ника! Не мисля, че бих си го сменила или поне не скоро!
mi moq nick ne idwa otnikade .Prosto twa ime me kefi i twa e .move da se kave 4e e sykra6tenie ot natalia ama de da zman..
Love is not like anything.Especially a fucking knife!