- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo ti ozna4ava profila & podpisa?
Kakvo si imate za Avatar4e i za Podpis4e?Za6to izbrahte to4no tezi snimki?
kakvo vi kefi to4no v tozi vi profil ? i bihte li go smenili?Za6to?!?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аватарът ясно откъде идва...Ми филмите "The Terminator" са ми любимите..... Терминатор 2 беше първия филм, който гледах на кино
и оттогава са ми страст
Сега за подписа
това за живота го бях прочел някъде, хареса ми пък и се убедих, че е така
Скоро лепнах банер за Скайп
който иска да говори с мен( тва интернет микрофонията е голяма работа.
)
Профила ме кефиНяма да го сменям
![]()
Яка темаМи...мойто аватарче...кефи ме...рисувал го е един мноу як пич
Райън Върнън
А за подписа...ми тва са трите неща,които обичам :котенца,Жооонии Деп и костенурчето :P
:wink:
Ми моя аватар е свързан с ника ми ... а ника ми щото много обичам малки пухкави кученца. Снимките (и на двете кученца) много ми харесват. А какво харесвам в профила ми... ми незнам харесвам си кученцето и всеки път като го видя ми става мн весело![]()
![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
podpisa mi e neshto kato deviz,a za avatara i kartinkata v podpisa...edin priqtel mi kazva angel4e i az ot tam se zapalih po "macki-angeli"...i si me kefqt opredeleno...za tova dali bih gi smenila...poprincip da,no v momenta si me kefqt!![]()
Podpisa shte znachi che ne sum fenka na satan i shterkite mu, nishto lichno kam satanistite v foruma!
haha Ti-fenkaПървоначално написано от Kittie_
Dobre ... izkaza se.Priznai si 4e tova si go slojila prosto zaradi konflikta ti sys Satanas_daughter. ... i t'va si e moq PODPIS K'vo kradesh ???
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Мамка му чисто мокър съм да еба дъжда да ебаАватара ми е скелетчето на Offspring избрах го щото ми е една от любимите групи подписа ми е Родни който прави каспар слайд избрах го щото родни ми е Любимия скейтър като изключим Бам ахахах
![]()
People Like You Just Fuel My Fire
А ве калъф научи се да четеш тя каза че не е фенка веПървоначално написано от tedo_davis
Ima6e taka tema Davis ne si q prepisvai....ta po temata .... avatara mi ... tfa 4ove4e s kiratara i dylgara kosa e Alexi Laiho vokalista na Children of Bodom .... tfa vtoroto Towards Dead End e edna pesen na Bodom pak ... pyrvata im pesen koqto 4uh i koqto me zapali po tqha tretoto WSPA ot dolu si pi6e Svetovna organizaciq,ob6testvo,syiuz za za6tita na jivotnite
podpisa e qsen
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Zna4i i az da se vkli4u4a .. da si otgovorq samSled kato mahnahme kyrvavite avatari izrazqvashti nasilie ... doide moq nov avatar sys dqvol4eto... tova se vodi "SATANA's DAUGHTER" po tyrsa4kite .. podpisa mi ... slojih si tezi za6toto 1-to e moi pic a drugoto "Satanas_daughter"
to si li4i de ... slojih go za6toto tozi 4ovek za kogoto mi napomnq e mn. good fr. Mislq skoro da ne gi smenqm.
Admin-Coki:
Haha ^^efas^^ go kaza. Btw za kakv konflikt stava vapros i na neq i go kazah - ne se karame prosto si govorim s leko povishen ton
![]()
are ako se ritate da me vikne6 plsПървоначално написано от Kittie_
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ami avatar4eto mi prosto me kefqt teq me4eta,a za podpisa tova mi e edin ot devizite.Avatara moje nqkoi den da go smenq kato mi omruzne
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ами значи харесвам всички песни на 50 cent също така ме кефи и как изглежда маса криминално излиза!
В момента нямам подпис ,но ако си слагам ще е нещо свързано с G-unit![]()
Аватара ми е символ на...това, че ми харесва Паола Рей. Подписът ми...първо-песента enjoy the silience е една страхотна песен и просто умирам от кеф всеки път, когато я чуя;и второ-страшно много обичам бебенца![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
MI ednoto e muzikata deto slu6am dr e otbora deto uvajavam(ve4e ne tolkova ama ne moga da se naviq da go mahna)![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ami rovq , rovq i kvoto mi haresa si go slagam![]()
Ами кво кво...аватара ми е една мацка от едно филмче ("Чародейките") която много ама много ме кефи..а пък и е страшно усмихната което изразява и мен самата...
А подписа...цитат който много ми хареса..от една книга която прочетох...а на картинката е същата мацка от аватараиначе останалата част от подписа ми изразява колко много си обичкам мойто сладурче аВеР4еТо
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ми аз съм голяма фенка на Деси Слава тя ми е като идол страшно много я харесвам.Аватарчето и подписа ми са снимки от неини фотографии.Ми да някои ден ще ги смена някои ден но не сега.
ami avatara mi e takav,za6toto nataliq oreiro mn me kefi,tq idola mi za krasiva jena
a podpisa prosto mi haresva,a i nz kak da si sloja kartinki v podpisa i za tova e takav
btw nqkoi moje li da mi kaje kak![]()
In the middle there is no beginning and no end...
пишеш [img]линкаш[/img] мисля че така беше![]()
На аватарчето ми и снимката в подписа е Beyonce Knowles! Tова е идеалът ми за жена! Супер красива,супер секси, пее много яко и танцува страшно! Текста отдолу е припева на една от любимите ми й песни Naughty Girl.