.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Kakvo ti ozna4ava profila & podpisa?

Kakvo si imate za Avatar4e i za Podpis4e?Za6to izbrahte to4no tezi snimki?
    kakvo vi kefi to4no v tozi vi profil ? i bihte li go smenili?Za6to?!?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Cyberdyne_101
    Guest
    Аватарът ясно откъде идва... Ми филмите "The Terminator" са ми любимите..... Терминатор 2 беше първия филм, който гледах на кино и оттогава са ми страст Сега за подписа това за живота го бях прочел някъде, хареса ми пък и се убедих, че е така Скоро лепнах банер за Скайп който иска да говори с мен( тва интернет микрофонията е голяма работа. )
    Профила ме кефи Няма да го сменям

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Яка тема Ми...мойто аватарче...кефи ме...рисувал го е един мноу як пич Райън Върнън А за подписа...ми тва са трите неща,които обичам :котенца,Жооонии Деп и костенурчето :P :wink:

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Ми моя аватар е свързан с ника ми ... а ника ми щото много обичам малки пухкави кученца. Снимките (и на двете кученца) много ми харесват. А какво харесвам в профила ми... ми незнам харесвам си кученцето и всеки път като го видя ми става мн весело
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    много умна тема....една от най-умните направо
    кво значение има какво ми значат картинките то
    не се ли вижда и дали ми харесват-ми щом съм
    ги сложила сигурно ми харесват как мислиш?
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    podpisa mi e neshto kato deviz,a za avatara i kartinkata v podpisa...edin priqtel mi kazva angel4e i az ot tam se zapalih po "macki-angeli"...i si me kefqt opredeleno...za tova dali bih gi smenila...poprincip da,no v momenta si me kefqt!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Podpisa shte znachi che ne sum fenka na satan i shterkite mu, nishto lichno kam satanistite v foruma!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Podpisa shte znachi che ne sum fenka na satan i shterkite mu, nishto lichno kam satanistite v foruma!
    haha Ti-fenka Dobre ... izkaza se.Priznai si 4e tova si go slojila prosto zaradi konflikta ti sys Satanas_daughter. ... i t'va si e moq PODPIS K'vo kradesh ???
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Мамка му чисто мокър съм да еба дъжда да еба Аватара ми е скелетчето на Offspring избрах го щото ми е една от любимите групи подписа ми е Родни който прави каспар слайд избрах го щото родни ми е Любимия скейтър като изключим Бам ахахах

People Like You Just Fuel My Fire

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    haha Ti-fenka Dobre ... izkaza se.Priznai si 4e tova si go slojila prosto zaradi konflikta ti sys Satanas_daughter. ... i t'va si e moq PODPIS K'vo kradesh ???
    А ве калъф научи се да четеш тя каза че не е фенка ве

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ima6e taka tema Davis ne si q prepisvai....ta po temata .... avatara mi ... tfa 4ove4e s kiratara i dylgara kosa e Alexi Laiho vokalista na Children of Bodom .... tfa vtoroto Towards Dead End e edna pesen na Bodom pak ... pyrvata im pesen koqto 4uh i koqto me zapali po tqh a tretoto WSPA ot dolu si pi6e Svetovna organizaciq,ob6testvo,syiuz za za6tita na jivotnite podpisa e qsen
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Zna4i i az da se vkli4u4a .. da si otgovorq sam Sled kato mahnahme kyrvavite avatari izrazqvashti nasilie ... doide moq nov avatar sys dqvol4eto... tova se vodi "SATANA's DAUGHTER" po tyrsa4kite .. podpisa mi ... slojih si tezi za6toto 1-to e moi pic a drugoto "Satanas_daughter" to si li4i de ... slojih go za6toto tozi 4ovek za kogoto mi napomnq e mn. good fr. Mislq skoro da ne gi smenqm.
    Admin-Coki:

Guest
    Haha ^^efas^^ go kaza . Btw za kakv konflikt stava vapros i na neq i go kazah - ne se karame prosto si govorim s leko povishen ton

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Haha ^^efas^^ go kaza . Btw za kakv konflikt stava vapros i na neq i go kazah - ne se karame prosto si govorim s leko povishen ton
    are ako se ritate da me vikne6 pls
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Ami avatar4eto mi prosto me kefqt teq me4eta,a za podpisa tova mi e edin ot devizite.Avatara moje nqkoi den da go smenq kato mi omruzne

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами значи харесвам всички песни на 50 cent също така ме кефи и как изглежда маса криминално излиза!
    В момента нямам подпис ,но ако си слагам ще е нещо свързано с G-unit

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аватара ми е символ на...това, че ми харесва Паола Рей. Подписът ми...първо-песента enjoy the silience е една страхотна песен и просто умирам от кеф всеки път, когато я чуя;и второ-страшно много обичам бебенца
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    MI ednoto e muzikata deto slu6am dr e otbora deto uvajavam(ve4e ne tolkova ama ne moga da se naviq da go mahna)
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami rovq , rovq i kvoto mi haresa si go slagam

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ами кво кво...аватара ми е една мацка от едно филмче ("Чародейките") която много ама много ме кефи..а пък и е страшно усмихната което изразява и мен самата...
    А подписа...цитат който много ми хареса..от една книга която прочетох...а на картинката е същата мацка от аватара иначе останалата част от подписа ми изразява колко много си обичкам мойто сладурче аВеР4еТо
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

На аватара се вижда кво съм сложила, естествено че ще е щото ме кефи.. на подписа също.. а текста е от песен - Groove Goverage - Poison

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми аз съм голяма фенка на Деси Слава тя ми е като идол страшно много я харесвам.Аватарчето и подписа ми са снимки от неини фотографии.Ми да някои ден ще ги смена някои ден но не сега.

Повече от фен
    Град
    Sf
    ami avatara mi e takav,za6toto nataliq oreiro mn me kefi,tq idola mi za krasiva jena
    a podpisa prosto mi haresva,a i nz kak da si sloja kartinki v podpisa i za tova e takav
    btw nqkoi moje li da mi kaje kak
    In the middle there is no beginning and no end...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    пишеш [img]линкаш[/img] мисля че така беше

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    На аватарчето ми и снимката в подписа е Beyonce Knowles! Tова е идеалът ми за жена! Супер красива,супер секси, пее много яко и танцува страшно! Текста отдолу е припева на една от любимите ми й песни Naughty Girl.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си