- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo ti ozna4ava profila & podpisa?
ami.. avatara mi e takuf,kakuvto imashe tuk :P))
apuk.. "Tova koeto Az pojelaq dnes-to shte byde istinata utreshniq den"
Mi.. tfa go pishe f uchilishte na nekuf pametnik ama pishe za nekuf.. smeshenI .. edin den mi kazaha che trqbva da pishe moeto ime tam
hehe i ot togava .. taka
![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Аватара ми носи едно единствено послание - " Аз обичам животните " ... кво повече ?![]()
mn 10xПървоначално написано от ^efas^^
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Ми ника ми...незнам тогава така сам го измислила,а пак за аватара..обичам да слушам ATB![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
НП ама тая на аватара яко задник има хаха![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Само да уточня -- аватара е картинката, точно под ника ти, а на тва долу му викат подписПървоначално написано от HaPpY_GiRl
![]()
avatar4eto i kartinkite si gi izbrah za6toto mi haresaha, awe prosto mi dopadat, a misulta ot podpis4eto e mn. qka![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
na avatarcheto mi e snimkata i v podpisa sashto
Xax.Е ако има DJ в тоя форум ше знаят какво значи..!
edit:KieS знае какво значи !![]()
Mi te sa moi snimki, kakvo da zna4at, 4e mislq 4e e nai-dobre za avatar da se slaga pic za da se vidi kakav e 4oveka, a ne da se krie 4rez nqkakva dr pic...A ne zaradi tova 4e mi e visoko samo4ustvieto![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
BSG vanshnostta na choveka nqma znachenie, zashto trqbva da se vijda na snimka, ne seki sa haresva ne seki e fotogenichen ne seki se iska drugite da go gledat, ako nqkoi go kefi da se `krie` pod chujda snimka nek se krie losho nqma![]()
Ami avatara mi e takyv shtoto obi4am kotencaa puk za podpisa... ami bqha mi go pratili i si go slojih
![]()
ami az ve4e sam pisal 666to si me kefi nick4eto...avatar4eto....ami nqkaksi me kefqt takiva leko fantasy gloposti (ama mai 666te go smenqm s ne666to nna Luis Royo)
..a podpisa mi e toq 66toto mnogo se smqh kato go vidqh vednaj...ama mai i nego 666te smenqm skoro
![]()
![]()
Mi ... Avatara mi sa edni sladki fibi peperudki k0it0 sk0r0 mislq da smenqm!
D0lu v p0dpisa mi sa 0rland0 Bl00m k0it0 e liubimiq mi akti0r sled K0lin Farel
I K0n - v kitaiskiq h0r0sk0p pi6we 4e sam k0n a p0 drugiq h0r0sk0p sym bliznaci :}}
Amm...avatara...kefq se na takiwa kartinki s gadgster4eta...i makar 4e si bqh haresala 2 drugi with niggaz me myrzi da smenq...
Kartinkata w podpisa mi pokazwa moqta nai-golqma strast-footbaga...
a napisanoto...wqrwam w Jah...
tfa otdolu sa izwadki ot pesen na DRS
Avatara i podpisite mi sa na Ivana,za6toto obogavam pesnite i.I tia e edin ot moite lubimi izpalniteli![]()
Kakto kaza moita lubima Kittie_ ne seki iska da go gledat po edna ili druga pri4ina tfa 4e ti iska6 e za6toto se ima6 za mnogo hubava ... sledovatelno ima6 samo4uvstvie koeto po edin ili drug na4in se use6ta 4e e dosa nas srednoto normalno ..... pone da be6e s pokritie be maa mu deebaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mii moite ot kyde da znam kfo znachat prosto imashe edna tema v foruma pusnata ot BSG i v edin sait imashe takiva kartinki i na men mi haresaha i...eto gi podpisa mn me kefi tiq momichenca kak sa se gushnali...mmmmm a avatara mi de da znam pichka e taq...awe kfo me pitate gluposti a podpisa...mii to si mu se razbira znachenieto..
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Prava si, ne vseki iska da go gledat, zatova sme svobodni da si slagame kakavto iskame avatar, bilo to snimka ili ne6to savsem drugo...Az samo izrazih mnenie 4e e po-dobre sas snimka, za da imame nqkakva predstava za van6nostta mu, otkolkoto nqkakva dr kartinka...Ne tvardq 4e nepremenno trqbva da e snimka, gluposti, mucciПървоначално написано от Kittie_
![]()
Momchence, tova 4e sam si slojila za avatar i podpis moi snimki, ne zna4i 4e sam s golqmo samo4ustvie, tova ti si si go vtalpil (ili po-to4no nqkoi ti go e vtalpil)Obi4am da se snimam i re6ih da si gi sloja tuk, kakvo tolkova naduto ima v tova
A i ne sam edinstvena, zna4i vseki sas svoq snimka e nadut, taka li, sajalqvam za ograni4enoto ti mislene togava :P
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ne sa zaqjdam, no `za da imame nqkakva predstava za van6nostta mu` - ot kakvo znachenie e vanshnostta na nqkoi?
Axa ve4e sam i s ograni4eno mislene cool .... vij sq ... elementarna logika e 4e kato si si slojila snimka paradira6 za ne6to s neq .... za tebe vun6nostta ima zna4enie Ok ti si si slojila snimkata s cel vsi4ki da q vidqt .... nali za tova se slagat avatari i podpisi .. .da se vijdat ot drugite .... da kajem 4e si krasivaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
6e si kaje6 "kfo kato sam krasiva koito me poznava go znae ne e nujno da se duq na drugite" tova e skormnost a tvoito e kompleksar6tina ... "da me vidqt si4ki kolko sam krasiva ni6to 4e nqkoi moje da ne go inetersuva" da izpykne6 pred drugite .... nqkoi hora ne im dereme koi kak izglejdat forumcite ne sa do6li na foto izlojba ....a ti taka im se "buta6" edin vid ...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Momchence, ne use6ta6 li kak prevra6ta6 temata na 4at, pi6i si kakvoto 6te6, ako iska6 ne6to pove4e da kazva6 mi go pi6i na ls (ne 4e 6te ti otgovorq)! A ti sas moqta "narisuvana" snimka ne se li buta6e, a? A sled tova sas emitaciqta? Basi, tvoeto si e nahalstvo, a moeto si e li4no pravo, 6tom si imam snimki i se haresvam, slojih si gi, ne go namiram nito za naduto, nito za kompeksiranost, a tvoeto sas moite snimki be6e adski tupo, nestiga 4e mi otkradna snimkata ot saita mi q narisuva 4akVseki s mnenieto si, kato ne ti se nravq za6to ve4no trqbva da spori6
Ae slagam krai na 4ata!
аватара ми е на мики защото много ме кефикакто и мини,която ми е в подписа.а другата картинка е китайският знак за любовта
а текста просто ми хареса и си го сложих
не бих си сменила подписа и аватара.поне не засега.иначе нямаше да си го сложа![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
moite ne zna4at absolutno nishto... na podpisa sa mi loshite, na avatra mi... R&B wear. prosto sega nqmam vreme da flizam i oshte po malko da si tursq kartinki za podpisi i avatari
Моят подпис представлява метод за получаване на соли чрез реакция на метал с окислително действаща киселина и се получава сол, неметален оксид и вода ( с две думи съм запален съм по химията)
Аватарът ми е от филма "Ледена Епоха" а на него са написано формулата на амониевата селитра и някои други работи, които малцина от вас ще разберат и най-вероятно вече са го разбрали.