- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Poznavate li izvestni lichnosti?
az pyk zabraih da kaja 4e se poznavam s nasko ot melo mania, men moje da se znaem seriozno![]()
![]()
6toto i az go znam nikito toi idva redovno v burgas 6toto priqtelkata mu jivee tuka.6e go pitam kato doidat s nakata za teb
![]()
![]()
Eh i az da se zapoznaq nai nakraq s nqkoi ot tozi forum 6toto nikoi dosega ne e proqvil interes
![]()
Аха. Същия!Първоначално написано от Giovanni
4akai sa ne go pitai nishto da ne zemem da preebem neshtata plsssss shtoto az znam 4e gadjeto mu e tukaof neznam i kazvam ti ne go pitai shtoto shte zemem da prezakame neshtata
![]()
Е ти нали лично си се запознал с гаджето на Ники Илиев?Първоначално написано от NiKi_IlIeV
![]()
Mi poznavam Ivailo ot Star Academi(bila sam na koncert s nego) i maika mu poznavam ako se broi.Poznavam Nedqlko ot Big Brother.Poznavam Martin(brata na Andrei ot Survivor) ako se broi de.A inache sam si govorila bez lichno da gi poznavam s:Slavi Trifonov,Boris Soltariiski,Aleksandra Raeva,Godgi,Gumzata,Maestroto,Uotov(vsi4ki tezi za ot Na Slavi ekipa)Sashto s Lubena ot 5stars.EII poznavam i Slavka Kalcheva(sasedka mi e)Sega ne moga da se setq za drugi![]()
Познавам Слави, Росен Петров (Един от сценаристите в "Шоуто на Слави"), Ирина Алексиева (Водеща на "Бизнесът" по Бтв), Бойко Борисов, Светла Василева (Преди беше нещо, като шефка на БТВ, а сега е на Фокс лайф), Енчо, Орлин Горанов (Преди много години.)...и за тези се сещам в момента.
![]()
emi da poznavam cqlata familiq Berbatovi ,stefka kostadinova ,niki mihailov,zueka,slavi,gumzata drugi ne se sesshtam!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Трифон Иванов(Туньо "ПилЪта")!!! Него познавам.![]()
Ииии разни роднини на известни личности познавам.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
С кои известни личности се запознахте през последните 2 години![]()
a predi 5 ???
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ne ne poznavam nikoi![]()
aa ne suvsem bashta mi poznava sofi marinova drun drun roditelite i sa mu pacienti ili sa bili neshto takova be6e... no tva ne e izvestna li4nost
ta ina4e mn`iskam da se zapoznaq s graafa
![]()
с Ван Дами дубльора му
снимахме филм заедно
![]()
Има ли желание, има и начини!
nelioto ot survivor jivee tuka prez 2 bloka...vijdala sumq predi... ama ne q poznavam
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Бих искала да се запозная със Стефан Мавродиев,Любен Чаталов,Катето Евро и Иван Ласкин.
Аами моте са все от един род... Гриша Ганчев, Витомир Вутов, Стойчо Стоилов, Мота, Ферарио Спасов, Лъчо Танев и Петър Хубчев ...все футболни хора![]()
пхаХАХах
аз познавам..Христо Гърбов.
тоя човек е КУЛТОВ!
общо взето няквите хора от театри,
ала-бала,няма да ги изреждам,не е важно кой кого познава,
важно е ти да знаеш,че ги познаваш..и не тези де ИЗВЕСТНИТЕ,
ами онези изгубилите разсъдъка си..както и да е де,
думата ми беше за Ицката.![]()
не.. а и не бих искала.. не ме вълнуват хората със слава..
хора със слава е по-точния израз според мен, защото няма извесни и неизвесни хора.. има хора извесни или неизвесни за мен..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
^
понякога тази слава е оправдана.
ако можеше да се запознаеш с Фреди Меркюри примерно
или с Хитлер .. би ли отказала?
е,ясно че БГ хай лайфа е много далеч от тия личности хаха
но все пак има ги и от веселите (:
еее да.. с такива личности да, но тогава намесваме пречупване на времето и пространството хаха дълга и широка става.. ха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Димо (ПИФ),Емо и Иван (екс ПИФ),Светльо Христов,Мел (ББ1),Васко (Фрактура, Suffer H), Shemale ZERO , Gravity Co (Явор особено) ае не знам..сега не се сещам,ама има и други..
get off.
Боян Расате!![]()
Говорил съм си и с Димитър Стоянов...А и Георги Борисов-беше едно време футболист в Локо София,живя два етажа над мен в Надежда..
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
група д2 каризма и на6ия кмет
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Не знаех че Shemale Zero е личностПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
леля ми е Мария Пифер. с друго няма с какво толкова да се изфукам...
2, 11 и 8 точка системно - бан