- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Poznavate li izvestni lichnosti?
Амии...познавам Мавриков от "Господари на Ефира",Дим Дуков,също някои фолк певици,на които сме подгрявали когато са имали участие тук като Вероника,Рени...Софи Маринова е от моя град,така че няма начин да не я познавам.Иначе съм виждала много,но не ги познавам лично.
ami as li4no se poznavam s Lora Vladova...s neq se poznavam 6tot e ot moq grad..vijdali sme se po koncerti..na kafe .. s sofia land sme hodili kato bqh na edna ekskyrziq..tam be6e i Svetlio...hmmm...vijdala sam Vlado pak ot 5 stars..aa mn iskam se zapoznaq s Dani i Mariela ot Star Academy![]()
Първоначално написано от anastacia89
бих искала да се запозная с иван ласкин...мн
Първоначално написано от Jamalska
Аз пък ЕнчевПървоначално написано от *SCHWARZ*
Преди идваше да играе на баскетбол с компанията ми
Също и Евгени Маестрото живее в блока на братчедка ми, така де.. маика му и баща му живеят там, ама той често минава, както и гъмзата.. единия е над братовчдка ми, а дргия под.. в смисъл като етажи..
Един от моя клас познава Гергана и Глория (пфф Ужас), ама тия поп-фолк ЗВЕЗДИТЕи скоро ще се запознае с Камелия..
з др не се сещам..
E, аз не ги познавам тия 2 известни жени, ама и не искам честно казано![]()
аз пък познавам една изключително известна В.И.П. личност - себе си![]()
Аз познавам Азис (но не сме били много близки, просто имаше един период, в който бях приятел на най-добрата му приятелка и оттам го знам), Митьо Крика (редовния клиент беше лятото там където работех), Ради от Биг Брадър 2 (бях по халат когато мина пред къщи, а аз бях на терасата и я заговорих, мно0 леко парче), сина на покойната Румяна май не се счита за известен.Ми тва са
![]()
Да, Весела Лечева![]()
Some things are better left unsaid!
С the Game се знаем от Compton когато се мотах още с BWS.
Въпроса е дали познаваш известни личности, а не известни цигани!Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
G-Unot
az poznavam i poddarjam vrazka s martin petrov,todor ot bb(sve6tennika),dian hristov(nqkolko pati top model na bg i lice na markata belio kleopatra i cezar),traiko(modela ot reklamata na lz deto se razhojda gol v magazina)
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))