- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ivana-Ne e va6a rabota
Pls kajete ot kude moga da si izteglq na Ivana - Ne e va6a rabora. Mnooo me kefi taq pesen,a ne moga da q drupna ot data.bg, za6toto ili ne 6te da se tegli ili ne e cqlata...![]()
![]()
mi tegli6 si edna programa "Flashget" i stava mnogo lesno i tegli celite pesni...Първоначално написано от malkata_sladkata
![]()
![]()
moga da ti dam link samo za klipa![]()
http://info.datacom.bg/npoctaka/clip...a%20rabota.avi![]()
![]()
mp3-bg.com
dano ti svyr6i rabota
"Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
oo toz klip ... mamata si traka![]()
tazi pesen e mn qka
ne mi e qsno zashto tolkova mnogo hora se radvat na takava poshla myzika kato pop-folka.Prosto kato se setq: kvo gledam ?Debel travestit v jenski drehi,izrusena brata,Izkustven penis,Neorientiran sexualno.....
mai ima po-stoinostni neshta![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Emi da moje i da ima.Ama tia pesnichki mai ne sa tehni....ami sa "prekopirani" ot nqkoi srybskogovorqsht izpalnitel.ili gresha?Pyk i vsichki pesni se pee absolutno edno i syshto.Obich,Lubov,Chuvstva i ne znam si kvo,a pyk sichkite izpalnitelki sa ot prostitytka nagore.da ne davam primeri che....![]()
![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
ivana e nomer edno![]()
![]()
pesenta e strahotna,Ivana ot pop-folk izpalnitelkite e the best :P mojesh da si izteglish pesenta ot warez.tv
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!