- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SPE6NO!!!KAK DA IZTREZNEQ!
VUPROSA MI E:
KAK IZTREZNQVATE?ZNAM $E SE PIE KISELO MLQKO <NO IMA LI DRUG NA4IN?
I KAK SE OTURVAVATE OT MUHMURLUK?
SPE^NO MI E>>>
Изяж една кофичка кисело мляко и се изкъпи.
А за махмурлука вземи две таблетки Аналгин.![]()
Пийни си една биричкаПървоначално написано от Анонимко
. Не, сериозно, наистина ще се почувстваш по - добре, поне при мен е така
![]()
Mi moje s zelev sok ili si kupi 2 hap4eta ALKA ZALCER ot aptekata raztvori gi vyv voda i 6e si 100% ok sled tva![]()
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
analgin ne pii, 4e moje i po-zle da ti stane,
ina4e v aptekite prodavat edni rastvorimi hap4eta-ALKAZALCER(te sa to4no za mahmurlug)i struvat okolo 60 stotinki, ne sum gi probvala, no priqteli kazvat 4e pomagali![]()
![]()
Spored men pomaga Antipoxlemin :P
Mi kiseloto mlqko si e mnoo dobro![]()
Ina4e,sa mi kazvali 4e ako pie6 malko ot tva de si pil minalata ve4er sa6to ti minava(ama tva ne sam go probvala)
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
ami 4-5 lujici med metka6 malko prqsno mlqko v stomaha 1 4a6a i lqga6 i 6te se opravi6 spoko do nqkolko 4asa![]()
![]()
![]()
![]()
Ами на мен са ми казвали за миксиране на плодове, аналгин,
плодов сок някакъв и кафе.
Не съм пробвала обаче.![]()
С кръвта която се стече по ръката й
изчезнаха самотата,болката и хилядите
въпроси които си задаваше.
Остана само мракът
dam kiseloto mlqko pomaga da istrezneesh sushto taka i narochnoto povrushtane pomaga sushto??
a do mahmurluka nai dobroto bez lekarstvata e da ispiesh marinata na kiseli krastavichki!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Sus domaten sok sushto stava![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
shto za glupav vapros . zashto si se napil kato iskash da iztreznqvash...
da si trezven e losho neshtose pak pari si daval da si kupish alkohol
taka 4e , ili pii ili ne pii ok ?
ball till i fall
кисело мляко
zelev sok,kiselo mliako,...
za drugo v momenta ne se se6tam![]()
главата в лиген с ледена вода и си биеш шамари
за махмурлука пиеш една бира или си купуваш от аптеката "алказалцел" и си бомба![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ami mn lesno e vednaga trqbva da hapne6 ne6to qko sladko za6toto sladkoto razgrajda alkohola za nula vreme
![]()
ima takiva hap4eta no im zabravih imeto kazvat 4e dosta p[omagali , no na men i kiseloto mlqko posle kafe i sam si dobre
E napravo 6ti dam Tutorial :P ...Predi i sled
Predi:
Pii voda, alkohola dihidrira tqloto.
Ne izlizai na prazen stomah "6ti se e*e maicheto"
Dokato
Pii okolo capaciteta na edna bira na chas, Cherniq drob fizicheski ima vuzmojnostta da razgrajda samo okolo takova kolichestvo na chas, ne go prenatovarvai.
Sled Kupona
Ispikai se :P . . . 6ti spesti pone edno stavane prez no6ta
Pii mnogo voda.
Ne zimai hapcheta za bolka,glavobol VEDNAGA!...Kolichestvoto alkohol o6te v kruvta ti 6te reagira na himichesko nivo s Acetaminofena v povecheto ot tezi lekarstva.(panadol,aspirin): 6te poluchi6 razdraznenie na stomaha, i 6te agitira6 o6te poveche symptomite na mahmurluka (ako taka se pi6e) na angliiski e "hang over".
Edinstvenoto ne6to koeto e preporuchitelno da vzeme6 kato se pribere6 e Multi vitamin, tqloto ti po tova vreme ima mnogo nujda ot Vitamin B!.
Sledva6tata Sutrin
Ako vse o6te si jif :P. Ne pii kafe sutrinta sled piene, i kafeto mnogo dihidrira a v momenta tqloto ti se opitva da vaztanovi kolichestvoto voda v kletkite.
Kato se chustva6 po trezven veche moje6 da zeme6, Aspirin. Vitamin C i B,Mlqko i qj plodove ako ima na blizko
Trqbva da ujivee6 nali za sledva6ti kupon pak :P
"One Grows Tall After Walking Through A Forest Of Tall Trees."
Сичко е толкова просто..:
Зимаш си една вана/дущ,след това се надвесваш на кенефа и бъркаш с 2та пръста,повръщаш сичко дето ти е в стомаха и лягаш да спиш.След като станеш яж нещо леко пий мноооогооо вода!тва е works 100%
abe pi4 ti si mnogo zle be ima edni hap4eta za 35 stinki zemash 1 ot aptekata raztvrarqsh go vyv voda i si kato nov ai uspeh..
Eми аз си се преберам пияна вкъщи...а махморлук не ме фаща за щастие,тъй че немам такивап роблеми... Иначе да повърнеш,ма тва е гадно и кисело мляко или вода с лимон,а ако си мноу зле има верно и некви хапчета
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Понеже виждам че effilang е покрил почти цялата тема за махмурлука, ще добавя само няколко неща и ще продължа с изтрезняването.
Пии много вода преди и след мероприятието. Слушал съм много предразсъдъци, че от водата сутрин ти става още по зле (най-предубедените твърдят, че се напиваш допълнително). Не е вярно. Сутрин обаче трябва да си внимателен с водата. Алкохола е отрова на клетъчно ниво, тя дразни лигавицата на стомаха, който освен всичко останало на сутринта е празен. Ако погълнеш много вода, стомаха няма да може да я поеме и ще я повърнеш. Тук е момента да изразя завистта си към 4-те процента от населението на планетата, у което генетично е заложено да не изпитват махмурлук такъв, какъвто го познаваме ние - простосмъртните
За изтрезняването. След поглъщане алкохола бавно започва да се усвоява от организма и се сатурира в кръвта. Именно бавното усвояване позволява на алкохола да се задържи известно време в стомаха; ако нямаш задръжки в тази насока - чрез повръщане можеш да се освободиш от част от алкохолното съдържание на стомаха. Това разбира се утежнява дехидратацията на организма и аз лично бих използвал този мотод само в аварийни ситуации. Проблем обаче е алкохола, който вече се намира в кръвта. Той не се характеризира с период на полуразпад като повечето психоактивни вещества, скоростта му на разграждане е константа и до голяма степен зависи от метаболизма на даден човек. Казано с думи прости - с каквито и химии да се тъпчеш, алкохола ще бъде разграден за точно определено време, в случая помага само здрав сън. Ако става дума за ментално състояние и контрол над прецизните действия - тук въпроса е спорен. Докато в кръвта има алкохол, той ще влияе върху мозъка поради простата функция на оросяване.
Radioactive cat has eighteen half-lifes
Пиенето си е шит, но най-лесно с кисело мляко и кафе, на мене ми подейства, поне се събудих, тогава...![]()
ima edno v aptekite sum go vijdala "mahmurlek" se kazva ne sum go probvala ma samo imeto mu govori 4e e za takuf slu4ai![]()