- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mrazite liii...
temata e typa 6toto vie si q pravite takava :P i nai typata tema ako forumcite imat jelanie mogat da si q napravqt vyrha .... edin kazal typa tema i si4ki typa tema ..... stado teenproblems
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не мразя USА все пак нищо не са ми направили![]()
по-скоро не харесвам начина им на живот ! Струва ми се прекалено застоял, но това мисля, че не е по-темата !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Страната не е толкова лоша колко я описват само комплексираните хора и тези който са чууууували някога нещо за нея ама не знаят дали е така и заради това им е гадно и приказват тъпотии .Интересното на САЩ е че има от всичко , зависи къде попадаш това че са еднобразни са пълни глупости
Ами какво да кажа за USA.Не мога да говоря лощо за всичките американци,защото не можем да слагаме всички под общ знаменател.Самата държавица не я мразя.Дори много пъти съм се замисляла дали да не отида да живея там.Но това няма значение.Аз не мога да понасям правителството на Америка.Те си врът носовете където им падне.Бъркат се навсякъде,не ги интересува дали са желани или не.Ей тва е тъпо.На всичкото отгоре вършат само глупости.Водят глупави войни,убиват невинни хора.Това е ужасно.Но като се замисли човек не трябва да мрази цяла една държава,заради простотиите на оправниците й.Върно е,че те си ги избират,но не хората им казват какво да правят.
П.С. В стадото на teenproblems има две овчици,които са се отцепили и си правят друго отделно стадо,като повтарят думите на другия - fire_of_satan и Momchence ( нищо против вас,но просто ми направи впечатление и реших да изразя мнение )
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Не!И не виждам защо трябва да ги мразим..Проблема си е наш че (с извинение) им лижем задниците....
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...