.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ТНА
    Guest

За всички фенове на кеча !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За всички фенове на кеча , евроспорт ще ги зарадва със пускането на тестов период
    на така наречената федерация TNA.Това ще е само тестов период за да се разбере дали ще
    се гледа от аудиторията след което ако има успех евроспорт са намислили да пуснат най голямата
    федерация WWE и дори тяхните PPV-ta.Първото предаване ще се излъчи на 25.02.05г. от 22:15.

ХОРА ГЛЕДАЙТЕ КЕЧА НАЙ НАКРАЯ ЩЕ ГО ПУСНАТ ПО ЕВРОСПОРТ , ДАВАЙТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И НА ДРУГИ
    ХОРА ТА ДА ГО ГЛЕДАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ МНОГО ХОРА И МОЖЕ ДА ПУСНАТ ДОРИ WWE !!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Хаххааха от кога си мечтая пак да пуснат кеча хахахах САМО ЗА ТОВА МИСЛЯ ДЕН И НОЩ аахахахахаах

People Like You Just Fuel My Fire

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Хаххааха от кога си мечтая пак да пуснат кеча хахахах САМО ЗА ТОВА МИСЛЯ ДЕН И НОЩ аахахахахаах
    I az sam taka

Guest
    КечЪ е многУ готЯн спорД разбирЪш ли мЪ ?!? Мннооу е файскУ да сЪ кечЪ пУ цЕл Ден. Да живеЙ СкЪлЪтЪ !

P.S Тоя театър по бтв ли го даваха едно време? Хубаво се осетиха те на време да го спрат

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    hehehehe Grobarq rulZzZ ..... toq ke4 si e*a maikata ... si4ki lapetii ot detskata gradina do 6-7 klas se mlateha v u4ili6te .. nekfi nadgrbni kamyci nekfi zdu6ava6ti try6vaniq ... kfi beha o6te .... spored mene e typo 6toto zarad toq ke4 6teha da me osakatyt v daskalo ... dokato varve6e beh 7-mi klas i az nali kroti4ak oneq gi drusnal puberteta i samo me ke4osvaha typo e ....
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Tova oshte li go ima we?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Cyberdyne_101
    Guest
    Ееееей кой обижда кеча.. :P Да не ви направя....аа как беше.. аааа... осукания глезен... :P или ще ви потроша със кофа за боклук от станиол...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    xaxaxaxaxa tfa go bqh mernala po edno tv v Korea i ima6e edin
    John Cena mn sexy be6e ama kato cqlo e nekuf teatur ...
    e,horata pone pe4elqt pari
    ama e po-dobre da ne go puskat 6toto naistina lapencata pak 6te huknat da se "ke4at"

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    uaaa maniq SKALATA RULZZZZZZZZ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си