.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    az ne sam izlizala izwan BGto ama sam obikolila cela bulgaria .Edwa li ima mest kadeto da ne sam hodila!!!
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Аз имах НЕудоволствието да см 10 дена ф Турция(КушадасЪ) и след тфа но6тувах ф измир.Тоя град е 6 000 000 ду6и и е некфо супер гъсто такоа,кат ф консерва.ае ни ма кефи,пък и 1 хубава жена не видях....

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

ekspertkata

Ami az li4no sum bila v nai-karsivata starana na sveta Farncia...
    A v momenta jiveia v Amerika ako vi se naloji da jeveete v Amerika nikoga nikoga ne idvaite..Tolkova e tupo 4e proklinam miga v koito stupih v Afrika kazvam afrika za6toto za 80% negri a az sum rusistka...Vseki 4ovek na koito sum spodeliala 4e v Amerika e stra6no sku4no i tupo se e smeel za6toto predstavata za Amerika si ia imate ot filmite a ako vleznate v niakoi sait za emigranti i gi popitate kak se jivee v America 100% vi garantiram 4e nikoi niama da kaje ni6to hubavo..Az u4a i jiveia tuka i moga da vi kaja 4e e 100% ejednevie.Ne moje6 da si padade6 nosa na vunka za6toto epulno s ubiitsi it.n. ne moj6 da jivee6 bez kola..A ako niama Bulgari na blizo amerikantsite sa tolkova studeni hora 4e moje da hodi6 samo do magazina s tiah i edva li 6te obeliat niakoia duma...Voub6te kato si v america moje6 da hodi6 samo do magazina nikude nikude drugade........A za u4ili6teto da ne govorim deveti klas sum i u4a kude triabva da slagam glavni bukvi v izre4enieto, hahahaha..Amerikanskata sisitema na u4ene e pred posledna v sveta...A osven tova na skoro praviha anketa v na6eto daskalo i da vi kaja 90% ot Amerikatnsite ne znaiat koi e stolitsata na amerika.........

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    az nikade ne sam hodila a mnogo iskam da posetq nqkoi mesta po sveta..no nqmam vazmojnost..nadqvam se kat porasna da otida!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Bila sum dva puti v Avstriq ( stra6no mnogo mi haresa), v Italiq, Yngariq, Chehoslovakiq .
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

bila sam v Ispania-barsellona i salou za edna sedmica na ekskurzia s naste.Hubavo beshe,krasivo e,plaja e mn hubav,atmosferata sasto e spr.obache mojesh ve4erite da se zabavliavash adski mn ,spr iako da si prekarash samo ako si palnoleten izobsto ne mojesh i da si pomislish da otidesh na diskoteka primerno ako si maloten.Bila sam sasto i v
    Italia-monte karlo.monako -mn e hubavo ,vsiaka treta kola e niakav spr nov model na marki kato mercedes i podobni,,vsiaka vtora porshe i druite ferari i ...abe niamam prosto dumi da opisha za kakavo stava vapros.(pone tam kadeto sam bila az) (biah na ekskurzia)
    v San remo e sasto hubavko ne ne e luksozno ili nesto takova po kroti4o e no pak si e mn priatno,horata sa gotini,zapoznahmese s edni mom4eta spr izjiviavane
    a sasto sam bila vav Francia -NICA O...BOJE...TVA ..E ZEMEN RAI..TVA MIASTO...AZ PROSTO ONEMIAH ,GLATNAH SI EZIKA,DAHA MI SPRIA,POMISLIH SI 4E NE E VAZMOJNO DA IMA PO KRASIVO MIASTO OT TOVA ZAKLEH SE ZADALJITELNO DA SE VARNA OTNOVO TAM.
    mestnite jiteli sa iskluchitelno gotini.

Град
    BG - Jambol

N_I_K_I_______

AZ SAM BIL V ESPANIQ ZA 2 MESECA NO PRZ TEZI 2 MESECA XEM XI PREKARAX STRAXOTNO XEM ME XVANA NOSTALGIQTA PO BG.
    MAKAR 4E BQX S RODITELITE SI I NAMERIX STRAXOTNI PRIQTELI TAM I TO SAMO ESPAN4ETA, LIPSVA6 MI VSI4KO- PRQTELITE , LYBIMATA - DORII I BR RAKIQTA , VINOTO VSI4KO BALGARSKO .POJELAVAM NA VSEKI DA ZAMINE ZA NQKADE AKO IMA TAZI VAZMOJNOST I DA VIDI SVQT , KAK JIVEQT DRYGITE NACII NO DA NE ZABRAVQT I BALGARIQ...
    ...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !

makalali
    Guest
    emi na4i bila sym v si4ki okolni strani ..+ franciq , ungariq , germaniq , 4ehiq , slovakiq , ispaniq , Uk , NL , belgiq .. tva sa mai..

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

vuv

bila sum na mnogo mesta v europe: bulgariq, surbiq, hurvatska, sloveniq, 4ehiq, franciq, germaniq, avrstiq, ungariq i italia. v momenta jiveq v germaniq. ani vsqka strana si ima svoite plusove.

Град
    в Рая

eh

Ta pitash kade ami na az jveia ot polovin godina v Ispaniq Moga da kaja che tuk se chuvstvam prekrasno, mnogomi e dobre i namiram ogromni razliki s Balgariq! tuk horata sa mnogo po topli mnogo po razlichni, darjat se mnogo po drujeliubno! Nikoi nete gleda zavistlivo za tova koeto imash i vseki si gleda v sobstvenata panica!!!! Abenapred sa horata ama v Bg koga shte osaznaiat nqkoi tankosti ot shibaniq jivot, neznam!!!!
    Edin moi poznat koito jivee v USA napisa slednoto
    "Започнах да стягам багажа си и по
    всичко изглежда, че се връщам в България. А защо се връщам - не
    знам. Носталгия? Глупости!
    Родината толкова отдавна е предадена, продадена и препродадена,
    изобщо няма за какво да тъгувам.
    Да ме чака някой? Никой не ме чака...само мама !!
    С приятелите, с които бих искал да се видя в България, по-лесно ще
    се срещнем в чужбина. А върна ли се в България - всичко,
    което имам тук, там ще се превърне в мечти.
    Ако е, за да посадя дръвче, и тук бих могъл, за природата мястото
    няма значение. Ако е, за да запаля свещ, и тук бих могъл, за Бога
    мястото няма значение. Някои се връщат
    заради детските си спомени, за мене те са като сън на чужд човек.
    Орехът, по който се катерех, е отсечен и изгорен, корените му са
    изгнили. Свикнах със спокойствието, което излъчват хората тук, с яснотата на отношенията, с отговорността, която носи всеки пред другите и пред себе си.
    Хаосът у нас просто ще ме подлуди, няма да издържа на очакването, че всеки момент ще ми
    спрат водата или тока, няма да гледам дали залязва слънцето, когато
    ми казват ”Добро утро”, не, и седмица няма да оцелея в общество, което
    не е изградено върху разума, а върху инстинктите.
    Може би съм убиец, който се връща на местопрестъплението, толкова
    много време убих в България? Или риба, която плува срещу течението,
    за да хвърли хайвера си и умре? Или растение, което вирее само при
    нашия микроклимат? Защо се връщам?
    "

Град
    в Рая

Ta takade

Sega jiveia v Ispaniq no sam bila v Italiq za sedmica, vav Sarbiq za niakolko dena, v Turciq na razhodka, Vav Franciq za dve sedmici i navsiakade e mnogo krasivo naistina!!!!
    Balgaria sashto e krasiva tova nemoje da se otreche po niakakav nachin no horata sa sas mnogo tapi razbiraniq !!!

guest
    Guest
    belgiq, holandiq, germaniq, awstriq, ungariq, rumaniq, ukraina, rusiq, garciq, turciq, italia, slowenia, franciq, monako, san marino, egipet... w momenta sam student w holandiq i mi hareswa. nikoga nqma da swikna s tarpenieto na balgarite da tarpqt, da badat tapkani po nai demonstratiwen na4in. w bg se wra6tam samo zaradi priqteli, semeistwo i priqtelkata razbira se, no sled powe4e ot dwe sedmici-mesec wsi4kata bg mrasotiq zapo4wa da me zadu6awa.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Na4i bila sum v:
    Surbia
    Romania
    Ungaria
    Avstriq
    Chehiq
    Slovakia
    v Turciq - samo za 1 den, na gosti malko, daje mai ne se pri, 6toto blizo do granicata.
    Sega se o4ertava edna godina da si pojivurkam v Slovakia...
    I ne sum suglasna, 4e v BG e nai-hubu. Daje bih kazala, 4e tuka e nai-golqma mizeria.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    Blagoevgrad
    МмМ.. почвам ги по реда на посещения...Дано не се оттегчите да четите до края

Сърбия... Не мисля че си заслужава...
    Унгария- Будапеща
    Австрия- Виена, Залцбург и малки градчета и селца безброй;
    Германия - любимия ми Мюнхен.. винаги се връщам в този град...влюбена съм в него; Франкфурт; Хайделберг; Манхайм; Вийзбаден и много други градове ( но не много големи);
    Франция - Надлъж и на шир... Навсякъде... Париж, Тулуза, Ница, Кан, Монпелие, Лион, долината на река Лоара и всички замъци (почти де...всички е невъзможно почти..);
    Испания - Барселона- супер животарски град ;
    Монако;
    Италия - Пиза, Венеция, Флоренция;
    Словения - Любляна;
    Хърватска - Загреб;
    Швейцария- Берн, Цюрих, Лозана, Женева, Базел;
    Гърция- Атина, Солун, Катерини Паралия;
    Канада- Отава (живях там); Монреал;
    Холандия - Амстердам;
    Белгия - Брюж, Брюксел, Антверпен;

Мисля че е само това... и още мноооого ми се пътува.... Животът е пред нас
    Радостта е вечна,тя никога не умира;скръбта е илюзия, тя никога няма да оживее.
    * * *
    Любовта не се изразява в това да се взираме един в друг,а да гледаме в една и съща посока.

Голям фен
    От 3 години насам всяко лято съм в Испания(то вече стана банално,щото всеки втори българин има някой роднина в Испания).Била съм в Барселона,Салоу,Палафружел ,Калонхе ..бе доста обикаляхме с наще.Видях една малка част от Испания и ми хареса,но сега живея тук и приятелите страшно много ми липсват.Иначе по пътя видахме Ница,Марсилия,Нарбон.През Унгария само съм минавала,ама не ми хареса кой знае колко.Бе не съм обикаляло много,но съм видяла повече от някои които нямат тази възможност,така че и това не е малко.
    Тааа аз съм в Калонхе,тва е близо до Жирона,ако има някой на близо да свирка,че тук леко изтъпявам .

Град
    Sofia
    ITALIQ-2
    Egiped
    Tailand
    Turciq
    4ehiq
    Ispaniq
    London
    Ungariq
    i na dr liti6ta!!
    NA vs mi haresa

Град
    Sofia
    Zabravih Dubrovnik i ^veicariq

гърция-катерини-много хубаво местенце
    турция-не ми хареса особено
    австрия-бях там на екскурзия и с доста българи там се запознах абе като цяло ми хареса
    итлия-най-хубавото място на което съм ходила извън страната
    белгия-тъпоооооо
    и в швейцария-там също е много хубаво наистина!
    иска ми се да обиколя още много места искам да ида в индия,но мечти,мечтииии....

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    emi az bqh v ispaniq enda god ama sa vyrnah 6oto be6e bati typoto ina4e samata strana e mnoo qka oba4e horata sa "otvrat"mnoogo negostopriemni osven ispancite dr hora ne sy6testvuvat za tqh ama nqma zna4enie napraih dobre 4e sa vyrnah v bg ina4e samata strana e mnooogo krasiva osobeno madrid a i" real madrid"sa the best
    f@nt@zi@

Mi az sega zam v U.S.A.Mnogo mi e machno za vsichki priateli !V Balgaria si e mnogo hubavo !!!!
    I samo da stana na 18 i hvashtam samoleta i obratno v BG!
    V Amerika sam az
    No balgarsko dete ostavam az!
    Za balgarite shte omra
    za USA ne shte se pomradna!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз бях 2години в Англия и да ви кажа супер ЯКО СЕ КЕФЯ, че се върнах в България !

...една малка равносметка:

- хората са супер гадни, гледат само да те прецакат и като си 'пришълец' и можеш повече от тях те бутат право надолу!

Фен
    Град
    София
    Къде ли не из БГ
    А в чужбина, само на екскурзия Ама за сега, все още никъде има време де

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ..Англия.
    Нищо не ми хареса там!

Фен
    Град