- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Къде в чужбина?
Не много ясно...няма с какво, освен,че са яко тъпи и прости!Първоначално написано от Bamze
Бахти консервите са...![]()
![]()
![]()
bila sam v italiq..na edna ekskurziq s daskaloto.beshe mn qko!bqhme vav piza-naklonenata kula,vav veneciq,vav verona i v drugi gradove ama zabravih kak im bqha imenata.bqhme vav kashtata na julieta.tam beshe mn qko!!celite steni bqha nadpisani sas imenatata na polovinkite si.italiq e mn romantichna strana..![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Аз съм била в Италия,Хърватска,Словения и Сърбия...Обиколила съм почти всички най-големи градове в Италия за 10 дена и беше наистина фантастично.Екскурзията беше организирана от училище.Това е държавата,която веднага ми стана любима (е,след БГ) - наистина е прекрасно!В Словения съм била в Любляна...не е лош град,прилича малко дори на София,ама изглежда по-европейски
Сърбия не ми направи особено впечатление,Хърватска също...макар че и там има какво да се види.Абе навсякъде може да бъде интересно,където и да отидеш...Тази година има екскурзия до Гърция,ама още не знам дали ще ходя.
![]()
е,дойде и моят ред да се изкажа:
ами..била сам в Турция по точно Кушадасъ там е страхотно гледките също ходихме на AquaFantasy който е най големият воден парк в Турция![]()
Също във Виена ..оооhh my god там е толкова валшебно трябжа да го посетите
Италия -Венеция,Падуа,Верона и там ми хареса ....следващата година мислм да посетим Прага дано да останем доволни и там[/b]
Skapa az nqmam samo udovolstvieto da sam izvan granica az imam golqmotoooo ydovolstvie da jiveq tyk!!!!!! v uk sam ! Nai silnata darjava v evropa i nai
hubavata v sveta !!!!
Ami az bqh na exkurziq lqtoto obikolihme dosta.Hodih v1v Avstriq,Franciq,Italiq i minahme prez S1rbiq.Navsqkade standarta e mn po visok a samo v s1rbiq be6e mn gadno.p1lna dupka
az sam bila v:
SARBIQ-po-zle i ot balgariq!
ITALIQ(milano,torino,padoa)-strahotni sa! obojavam Italiq!!!
6VEICARIQ(jeneva,lugano i edin mn qk zamak ama mu zabravih imeto)-strahotni grdove,vaob6te 6veicariq e mn hubava darjava,no standarta im e mn po-visok ot na6iq! mn e tiho! az ne moga da jiveq na takova tiho mqsto! INA4E E SUPER!
prez harvatska samo sam minavala ama ostanah mn o4arovana! mn e hubavo tam!
mn iskam da otida v severnoevropeiskite strani!
a horata poprincip v 6veicariq sa dosta studeni4ki,mn zabarzani!
v italiq sa mn topli i posre6tat 4ujdenci mn lesno! awe italiancite sa kato balgarite![]()
бил сам в 3 чужди дьржави-Гьрция - там е малко тьпо...2.Франция-яко е особено Дисни Ленд и Испания-тия тама са психо![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
аз Април месец ще ходя за 1 седмица при братовчедка ми в Италия.Със сигурност ще посетя Милано,защото градът в който живее е най-близо до Милано.Като се върна от там ще ви кажа впечатленията си,ако не са заключили темата дотогава...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ами аз краят на януари началото на февруари ходих за 1 седмица в италия при майка ми и бащами.Впечатленията от там са добри.Всичко при тях е тип топ доста по чисто е от при нас доста по висок жизнен стандарт абе много неща ,които при нас куцат.След като минаха 3-4 дни вече ми натежа липсата на приятелите ми макар ,че при мене постоянно беха двете ми братовчедки от рим(те не са ми истински ,защото майками е женена за италянец) постоянно ме разкарваха с моторчетата си ама кво да се прай не си е като в българия да си видиш искара да видиш рибарите как ловят таранката, да видиш българи и да чуеш българска реч.Забавления там има колкото искаш много луна паркове със всякакви му влакове и яки пързалки от които ти спира дъхът с две думи хората са спокойни и се забавляват много.
ходила съм в Гърция..по случай нещо от гимнастиката беше.. много е красиво там и ми се иска пак да отида някой ден.. са кат се сетих ми домъчня...![]()
nai-dale4e sam hodila na ostrova deto e tuka na granicata pri dunavaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
tfa broi li se ?
![]()
Франция- в момента уча в Париж![]()
Италия-Рим,Флоренция-баща ми имаше работа,и ние покрай него намазахме разходка до Италия
Палма ди Майорка-преди 3-4 години ходихме там на почивка
Гърция-Атина,Солун,Серес-на почивка
Турция-Истамбул,Силиври-раэнодка,почивка
о-в Кипър-разходка
ЮАР
Алжир-Таманрасет-миналата година решихме да видим Сахара-беше много интересно
Тайланд-о-в Пукет-вече 7 години сме там за Коледа и Нова Година![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
a az za sega se zadovolqvam samo sas sredna Evropa
![]()
![]()
![]()
Ходила съм в Гърцияq Германия - Берлин, Франция - Париж.![]()
цяла обединена Европа, Цяла северна америка, 1/2 южна америка, и части от азия...
Англия,Шотландия и Гърция
Всяка ваканция в Гърция 2 пъти в Испания и сега мисля да ходя в Турция
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от Анонимко
определено.. аз съм била в Турция (3 пъти за по-дълго иначе около 10-15 само с кола до Лозенград),Финландия,Македония и в страните между Финладния и България.. (Полша,Украйна,Естония и тн)..
Наитина,,,уникални спомени... това лято бях в Турция.. е такъв хотел не съм виждала.. Voyage Belek се казва...и се намира близо до Анталия-в Белек.. като чуете Турция..и се сещате за лоши неща..за гадни хора.. но тва според мен даже е 1000 пъти по-добра страна от нашата и хората са мили и възпитани.. например разхождахме се вечерта късно наистина с майка ми и сенахме на една пейка..от др страна се зададоха 7-8 момчета на около 20 и няколкъ години.. беше тъмно и нямаше хоря около нас... аз направо подскочих и ме беш мн страх.. но хората си отминаха и заминаха..тва не се е случвало само веднъж...абе кво да ви разправям отидете в Турция но не там Истанбул и тн.. а специално Анталия и най вече в Белек- Voyage хотела.. със сег няма да останете разочаровани... та във Финландия съм ходила не се сещам вече 3 или пъти там живее вуйчо ми и някое лято хода за по месец-два.. там също е мн хубаво често и подредено.. мисля че знаете какво имам в предвид![]()
Jiweq v Angliqmn sku4no inache e mn krasivo .. amaa kadeto i da ci dr si e BG ;]]
Турция, Иран, Афганистан, Италия, Украйна, Гърция, Косово, Хърватия, Германия, Австрия, Сърбия, Словения, Австралия, Китай, Македония :P
1. В Герммания / тук живея
2. Турция, о.Сиде
:P 3. Франция, Париж
Останала съм само с хубави впечатления ~~![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Бил съм в
Берген (Норвегия)
Сантандер (Испания)
Ванкувър (Канада)
Амстердам ((Холандия)ще ходя)
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !