.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    [quote="bigfish"]Хъм
    Значи в Германия - сега уча в Мюнхен, като бях малък бяхме с наште в Улм, което е град на река Дунав. Смея да твърдя, че тогава посетих доста градове в Германия. Хубавотот тук е че нещата са подредени навсякъде, има си забележителности в градовете, хората си ги тачат и така.
    Бил съм в Австрия - Виена и Залцбург (на няколко пъти). Определено градвове, които си заслужават да бъдат видяни. Адски красиви, исторически свързани с миналото на цяла Европа, големи туристически центрове същевременно.
    Щвейцария - Цюрих. просто един тъп банков център
    Чехия - Прага ме впечатли. Определено ми беше интересно там. Впечатление ми направиха и мошениците. Един искаше да ми пробута от старите БГ лева, за евро на улицата

ей това си го биваше аз сега живея в Чехия в Бърно .. обаче още не ми се е случило да ми пробута някой фалшиви пари каквито и да са

chujbina

Az v chehiq jiveq v chehiq veche dve godini.Doidoh tuk zaradi roditelite si,v nachaloto ne iskah da idvam no sega ne iskam da se vryshtam v BG za men BG nqma nikakvo bydeshte za syjalenie

:)

амии ходила съм в Турция за 6 дена на почивка ходила съм в Италия за 3 дни в Ирландия ходя всяко лято за по 2-3 месеца ии в Англия и Германия но там само престой със самолет

П.С. - абе хора БосФорът се пише с Ф !!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ходил съм в Унгария, по точно в Будапеща. Насладих му се 14 дена на тоя град, беше прекрасно. Страхотна компания бяхме се събрали, бях по училищен проект, на разменни начела. Като цяло града ми хареса, културата, традициите и всичко останало. Но най-много ми хареса парламента. Тярбва да се види.
    Вафла..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си