- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Къде в чужбина?
[quote="bigfish"]Хъм
Значи в Германия - сега уча в Мюнхен, като бях малък бяхме с наште в Улм, което е град на река Дунав. Смея да твърдя, че тогава посетих доста градове в Германия. Хубавотот тук е че нещата са подредени навсякъде, има си забележителности в градовете, хората си ги тачат и така.
Бил съм в Австрия - Виена и Залцбург (на няколко пъти). Определено градвове, които си заслужават да бъдат видяни. Адски красиви, исторически свързани с миналото на цяла Европа, големи туристически центрове същевременно.
Щвейцария - Цюрих. просто един тъп банков център
Чехия - Прага ме впечатли. Определено ми беше интересно там. Впечатление ми направиха и мошениците. Един искаше да ми пробута от старите БГ лева, за евро на улицата
ей това си го бивашеаз сега живея в Чехия в Бърно .. обаче още не ми се е случило да ми пробута някой фалшиви пари каквито и да са
![]()
![]()
Az v chehiq jiveq v chehiq veche dve godini.Doidoh tuk zaradi roditelite si,v nachaloto ne iskah da idvam no sega ne iskam da se vryshtam v BG za men BG nqma nikakvo bydeshte za syjalenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амии ходила съм в Турция за 6 дена на почивка ходила съм в Италия за 3 дни в Ирландия ходя всяко лято за по 2-3 месеца ии в Англия и Германия но там само престой със самолет![]()
П.С. - абе хора БосФорът се пише с Ф !!!
Ходил съм в Унгария, по точно в Будапеща. Насладих му се 14 дена на тоя град, беше прекрасно. Страхотна компания бяхме се събрали, бях по училищен проект, на разменни начела. Като цяло града ми хареса, културата, традициите и всичко останало. Но най-много ми хареса парламента. Тярбва да се види.![]()
Вафла..