Значи бил съм в Германия и по пътя натам и обратно съм минавал през доста страни, но тва не се брои, щото нямам преки впечатления, освен от Сърбия, където ми направи голямо впечатление, че се развиват страшно бързо след бомбардировките преди години. За час и половина съм бил във Виена. Страшно красив град! Мислех си, че ще е типично старинен град и няма да ми хареса, но не беше така. Наистина стария стил там се е запазил, но въпреки това изглежда много модерен ... абе хубав град кво да ви разправям.

За Германия. Кво да коментирам. Надявам се да продължа образованието си там .

Бил съм и в Швейцария за не малко време. Бях в един малък град и като излизах на разходка с един пес там (не тоя от аватара :P) всички ме поздравяваха, въпреки че никой не ме беше виждал до преди това, което ме учуди доста естествено. Също много яка страна! Там съвсем спокойто може да си оставиш колата, апартамента отключени. Е това ще се промени, защото адски много сърби са се навъдили там, но тва е друг въпрос.

И ... в Италия съм бил. Не ми хареса. Циганията е пълна, на моменти имам чувството, че са по-зле от нас. Много мръсотия, никакъв ред, абе нищо общо с европейските Швейцария и Германия да кажем.