.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Karaneto

Hybrid View

Guest

Karaneto

Obichate li da sa karate? Az obojuavam ponqkoga da sa karam. Vinagi ma sa otrazqva dobre edva hubava umna karanica ili skandal, uspokoqva mi nervite! Ima sli srodni dushi?

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ))))) Razbirase v4era nali trenirahme s tebE ama ne e mn. hubavo da se kara6 s nqkoi ina4e moje da si izprosish shamar4e
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    yyyyyyyy mi samo za gluposti .... za seriozni ne6ta gleda da pretupam ne6tata .... i ne dyrja da spe4elq vinagi spora ... kat vida 4e nema da stane se otkazvam ...... az pa mnogo se palq ponqkoga...ama kato cqlo....ne obi4am mnogo :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Cyberdyne_101
    Guest
    Винаги търся да се сдърпам с някой.... Сякаш имам вътрешна необходимост да се карам с хората..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Винаги търся да се сдърпам с някой.... Сякаш имам вътрешна необходимост да се карам с хората..
    Yeee srodna dusha

Леле, аз на ден винаги си намирам поне 1-2 човека, с които да се покарам няколко пъти, защото иначе не мога, нещо почва да ме гложди отвътре. А пък и така си изкарвам отрицателната енергия и после съм спокойна, а и нямам сили да се занимавам с глупости. В смисъл вече като съм се навикала и изпокарала оставам без сили да викам и почвам да релаксирам...мдам...много е приятно. Само че брат ми от време на време ми казва, че съм луда! Защото най-често с него се карам.
    А пък и като не се карам с никой ми е скучно, а и аз обичам да си разнообразявам ежедневието хаха

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    zavisi s koi .... kato cqlo NE

to4no da mi opravq nervi-opredeleno ne
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Повече от фен
    мразя..само се ядосвам и ме боли!!!!

Guest
    HE

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Yeee srodna dusha
    ieeeeeeeeee trima sme

Любовта е най-висшата степен на омразата

kogato se naloji... :P

Голям фен
    ahahah skandaldjii takiva az puk strashno mrazq ne znam no mi otnema tolkova mnogo energiq i oshte poveche mi opuva nervite

Супер фен
    Аз попринцип съм много конфликтна личност карам се само с тези които си го търсят ама ядосам ли се ставам малко дяволче
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

ТАПАНАР
    Guest
    е и аз обичам да се карам , ама караницата да завършва с бой , мноого е яко

Хмм..ами по принцип не ама като почна да се карам и тежко й на жертвата..

Супер фен
    Град
    sofia
    ne ne vijdam smisul v tva

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Мразя да се карам с хората..И всеки път когато все пак го направя се чусвтам ужастно

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    obojavam, s tebe opredeleno nqkoi den trqq da se vidim opredeleno
    obi4am da se zybq na horata, da gi provokiram, i samo da vidq 4e po4vat da se palqt i da se draznqt stava show, mnogo dobre mi deistva

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Не бих казала, че е измежду любимите ми занимания...

Определено не. Изключително миролюбива съм. Никога нямам желанието, а още по-малко пък психическата нагласа да се скарам нарочно с някого, независимо с кого. Може би защото се абстрахирам от излишните и безполезни ситуации и неща. Или пък защото съм израстнала в такава обстановка, в която някой непрекъснато се кара за нещо, и сега просто не искам да се натоварвам и в останалото си време с подобни свади.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Xm, az ne se karam, a sporq, za6toto vse trqbva da bude moeto! I vse stava moeto, za6toto ne se otkazvam, samo ako precenq 4e 4oveka do men e prekaleno glupav ili tvardoglav mlukvam...nqma smisal...No redovno si se karam s nqkogo, t.e. v pove4eto slu4ei sporq Deistva mi dobre, nau4avam se na mnogo ne6ta, 4ustvam se dobre sled pobeda
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Е глупости... Как ще обичам да се карам? Въобще не обичам да споря, кажат ми нещо - правя го.

МодерНаторите могат да го потвърдят това.

P.S Няма куче - няма форум

DON'T TOUCH MY DOG маафакЪ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си