- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za Silnite Momicheta
Ми съгласна съм с теб.Тука има не едно комплексирано моменце на което да кажа че не е повече от мен минава гледа ме и после какво ама тя е само за секс!Еми извинявам се ама дори физически всеки мъж да е по силен от една дама психиочески и духовно ние сме по силни.
Izrael ne e musolmanska dyrjava .... :P da znae6 :P ..... mmm pri musulmanite problema e 4e jenite smqtat si4ko koeto pravqt s tqh za normalno .... v smisal te ne vijdat za kakvo da se protivqt ... za neq e normalno da ne izliza ve4er 6toto 6e q iznasilqt 8 4oveka primerno ... za neq e normalno ako q iznasilqt i zabremenee da q obiqt publi4no kato q zamerqt s kamyni .... na4i ne stiga 4e sa q iznasilili ami posle trqbav da q ubiqt ... i tfa e realnost to4no v momenta v 21 vek ... i to ne v edna dyrjava i edin kontinent....jalko nali .... nai novoto koeto razbarh e 4e nqkoi hora 4etyt korana i ne razbirat kakvo pi6e v nego .... no prodaljavat da go 4etat...prepro4itat go 100 pyti i ne razbirat kakvo pi6e tam .... nqkoi si ostavat s nerazbiraneto i taka si umirat ... no vqrvat v nego ... pitam az "ot kade znae4 4e alah ne te psuva tam" ... polu4ih otgovor "ne me psuva" pri vyprosa ... dokaji mi polu4ih usmifka i mal4anie ... tfa edin syu4enik .... az se pootplesnah...Първоначално написано от Myrcheto
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Awe nqma zn dali si myj dali si jena ak0 m0m4et0 e za biene m0i6 da g0 nabie6! hahha M0m4etata se pravqt na p0-silni na p0-typi ,ama i nie ne 0stafame p0-nazad ! Sp0red mene si4ki sa ravni a nie m0mi4etata m0jem da sprem da se 0pravdavame i da d0kajem tfa k0et0 iskame! :}
Momchence az za izrael se setih posle che dosta se pootplesnah s tva I
az dosta se interesuvam ot taq tema za koqto ti govorish i chestno kazano mi e trudno da ti opisha kvo mislq po vyprosa s dumi...dosta mi e kraino mnenieto i vseki den blagodarq che ne sym se rodila jena tam...az vse pak govorq che kato cqlo nie(jenite)mojem da bydem dori poveche ot myjete(govorq primerno) i che v dosta otnosheniq sme po dobri i che ne trqbva da bydem podcenqvani ili potiskani,a tva da ne se smqtame za hora kakto tam...nz kvo da kaja chestno
kato bqh malka gledah pyrviq si takyv film kak myja na edna jena q ostavq na priqtelite si da q iznasilqt(okolo 4-5 myje) i posle q izhvyrlq na ulicata,zaroviha q horata i samo glavata i ostana i izkaraha sina i(dete na 6-7 god) da hvyrli pyrviq kamyk po glavata i...i posle vsichki sybrani pochnaha da merqt i da se radvat...nikoga nqma da go zabravq tva...beshe pokyrtitelno
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Momchence az za izrael se setih posle che dosta se pootplesnah s tva I
az dosta se interesuvam ot taq tema za koqto ti govorish i chestno kazano mi e trudno da ti opisha kvo mislq po vyprosa s dumi...dosta mi e kraino mnenieto i vseki den blagodarq che ne sym se rodila jena tam...az vse pak govorq che kato cqlo nie(jenite)mojem da bydem dori poveche ot myjete(govorq primerno) i che v dosta otnosheniq sme po dobri i che ne trqbva da bydem podcenqvani ili potiskani,a tva da ne se smqtame za hora kakto tam...nz kvo da kaja chestno
kato bqh malka gledah pyrviq si takyv film kak myja na edna jena q ostavq na priqtelite si da q iznasilqt(okolo 4-5 myje) i posle q izhvyrlq na ulicata,zaroviha q horata i samo glavata i ostana i izkaraha sina i(dete na 6-7 god) da hvyrli pyrviq kamyk po glavata i...i posle vsichki sybrani pochnaha da merqt i da se radvat...nikoga nqma da go zabravq tva...beshe pokyrtitelno
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Emi sq da ne otivame v drugata krainost 4e jenite sa po dobri ot myjete....vsi4ko hora sa RAVNI ... edin 4ovek moje da se rodi neskoposan ... drug sry4en ... na nqkoi prosto mu se otdava ne6to ... na drug obratnoto ... nqma zna4enie pola....mislq az :P kolkoto do musulmanite ... tam ne6tata sa tragi4ni!!! teq hora vyrvqt na puk na 4ove6koto razvitie....te si sedqt na edno mqsto i ne iskat da se razvivat ..... ne znam koi i kak im promiva mozycite no go pravi dosta dobre...ne mislq 4e si4ki sa tolkova typi no ne mislq 4e tfa 6e se promeni skoro ... za jalostПървоначално написано от Myrcheto
![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Jenite koito iskat da sa ravni s majete se podcenqvat! Samo tova shte kaja po vaprosa!![]()
Няма да взимам отношение по темата, а само искам да обърна внимание, че повечето от потребителите, които са отговорили на темата са жени. Още нещо ще добавя.
1. Дорасли ли сме, за да бъде тази тема безсмислена? Защото в едно развито общество този въпрос не бива да стои на дневен ред.
2. Смятате ли, че трябва да има някаква йерархия в отношенията мъж-жена.
3 Как тълкувате "силно момиче"? Този ми въпрос е свъразан това, което казах в началото,а именно, че тук пишат предимно жени в темата.
estestveno che ne trqbva da ima ierarhiq
a az i nqkoi dr mogat da bydat dorasli,no qsno e che ima oshte hora i te ne sa nikak malko koito sa dosta nazad i sa dalech ot gledna tochka za ravenstvo
be nz
kittie moje i da si prava
az sym syglasna s momchence che ne moje po pola da se sydi za sposobnostite i kachestvata na chovek...edni se rajdat umni,drugi srychni,treti krasivi,edni myje,drugi jeni
Еми от къде е дошла жената?
Отговор: От мъжа.
Вие (жените) ни принадлежите
В библията какво пише? "Бог създал човека и жената"
Жените не са хора
Съжалям, но е така
П.П. Не мисля така, ама к'во се прайш ся с тая тема? Така е било така и ще бъде![]()
ха ха
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, нали знаеш - за вскеи шедьовър си има чернова![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
ето това според мен е правилно.Пък и не виждам полза да се спори кой е по-съвършен(мъжът или жената) след като едва ли някой ще си промени мнението за другияПървоначално написано от The Goodbye Girl...
Всяки човек има положителни и отрицателни черти и едва ли можем да преценим кой е по-добър
Пиенето било бавна смърт-че кой бърза?!
Съжалявам, но имаш повърхностни знания относно Библията и жените.Еми от къде е дошла жената?
Отговор: От мъжа.
Вие (жените) ни принадлежите
В библията какво пише? "Бог създал човека и жената"
Жените не са хора
Съжалям, но е така
в Библията пише: "И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ: мъж и жена ги сътвори."
В Библията обаче пише друго нещо. За съжаление не си спомням откъде беше цитата, но на всяка църковна сватба се чете. Смисъла му е, че жената трябва да почита мъжа си, а мъжа трябва да обича жена си.
Az imam da kaja 2 raboti nqma savar6eni hora bilo te maje i jeni dori i nai dobite gre6at no e vajno da se nameri balansNemoje da sledvame arhai4nite predstavi za majat i jenata v koito kakto se kaza jenata 4isti gotvi rajda i mal4i tva e red na otminala epoha
Jenite mogat i bez nas i nqma da ima nujda nie da sem jivi sled 50 godini da re4em za da ima 4ove4estvo
Zamislete se 4e vsi4ko za koeto se gordem 4e mojem da postignem majete go mogat i jenite s malki izku4eniq
![]()
Koito nemoje da pikae v dupkata na 6i6e dokato e prav ne e 4ovek za menBa6ta mi kam sestra mi
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!