А ве аз не съм момиче ама щще се изкажа. Според мен всички сме равни, но все пак си остава това че винаги жената е тази която чисти и готви в къщата но като гледам вече никой не прави тия работи всички наемат чистачки и копуват готова храна или ходят по ресторанти, а пък след още някоя година ще измислят роботи дето да готвят и чистят и тогава съвсем ще я фтасаме. Немога да си представя как може робот да върши работата на човека тва е много глупаво нещо! А пък и немога да си представя за каква жена ще се оженя щот са като ги гледам сички едни лигли нито готвят нито чистят в къщите си дамо ходят по кафета. Просто нз за ква жена тряа се оженя а пък майка ми като умре тогава вече и аз съм умрял без нейните манджи за никаде не съм. Сори малко се отклоних от темата ) Та всички сме си равни до някъде само че неможе в една къща мъжа да чисти това е женска работа както примерно жените немогат да копаят в мините да речем или да ходят на война има си неща които се правят само от жени и неща които се правят само от мъже Колкото до това че се дразниш от некфи тъпи комплексарчета еми колкото и да се дразниш по-хубу няма да стане докато не узрееме и не ни дойде акъла в главите момчетата си оставаме едни простаци така че не се нерви ами ичакай да минат няколко години че да го проумеят тия дето те нервят и да им минат комплексите малко и ще се опраи работата (поста ми е голяма тъпотия ама няма нищо)