Цитирай Първоначално написано от The Goodbye Girl...
Vseki si ima razbiraniq. Ne mojem da sporim s razbiraniqta na drugite, t.e. mojem, no ne e mn polezno. V smisyl, 4e ubejdenieto, 4e jenite sa predi vsi4ko domakini i 4ak sled tova hora, ako vyob6te se pri4islqvat kym horata, e vypros na vyzpitanie i intelektualno razvitie. A diskriminaciqta vyv vsi4kite si formi i proqva na ograni4en um. Sy6toto se otnasqi do rasizma, feminizma i t.n. Vyn6nite belezi na individa, kakto i religioznata mu i etni4eska prinadlejnost ne moje da bydat kriterii za precenka na samiq 4ovek. Ob6testvoto trqbva da se razviva, a s nego se nalaga i promqnata v misleneto na vseli otdelen 4ovek.
Напълно подкрям The Goodbye Girl за мъжете примерно това жената да работи и да е на едно ниво с тях е някакво табу
Всеки има право на мнение, но за мене все пак няма значение пола жена ли си, мъж ли си важното е, че си един смъртен човек като всички които мисли, чувства и.т.н В 21 век все още има страшно много жени които са под властта на мъжете си ! Примерно арабките и други които се забулват и на всичкото отгоре мъжете им си имат по няколко жени ! Може би отношението на мъж към жена зависи много от възпитанието и културата !