.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Иска ли нещо?

Как ще кометирате това? - Приятелката ми в последно време само ми приказва там за.."бръснене..ала бала.." иска да се хванем на бас и ме дразни, че няма да мога да се съблеча пред нея гол..некви такива..какво мислите? Намеква ли ми нещо?
    everybody's singin'

Супер фен
    Мисля, че ти намеква, че иска да спите скромно казано
    А някакви намеци с баране прави ли ти Ако да значи ... скоро очаквай включване
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    sofia
    absolutno da , 4estito mai skoro 6te stane

Честито !!! Приятелката ти иска да те наебе ма я е страх да ти го каже директно....следващия път я викни да отидете някъде на усамотено място и там....бой, шутове, тупаници, след тва и казваш че си педераст и ти обещавам че ще си умреш девствен...
    ...Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
    Куражът да променя нещата, които не мога да приема,
    И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес...
    ...Защото ме вбесихa!

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    spored men ti namekva ako ne se brusnesh da se obrusnesh ama shtom spored teb iska da se sublechesh qvnu oshte ne ste si lqgali vreme e moje i t`fa da iska
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Дали? )) А другите какво мислят?
    everybody's singin'

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    sopred men tq opredelno ti namekva 4e iska da spite zaedno i ne samo tvami daje i 4e iska da si obrasnat.......uspeh!

Тя знае, че аз отвсякъде "съм като бебе" (епилатор, пинсети..бръснарски ножчета..) .. ама това е дето ви казвам дет вика - "айде на бас, че не можеш да се съблечеш гол пред мен ако сме само 2мата някъде ..така сами да не ни гледат". Какво смятате?
    everybody's singin'

jelae te :P

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Цитирай Първоначално написано от leona
    jelae te :P
    i te provokira

Ne samo te jelae, no te i predizvikva 6to ne vzeme6 da i pokaje6 4e moje6, nali si krasiv, ni6to ne gubi6
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

А ако ви кажа, че е на 13...?
    everybody's singin'

Guest
    Abe dali naistina iska da spi s tebe nz. Edva li...6toto tq ako iska6e nqma6e da ti go kazva po toq na4in......6te6e da ti go pokaje s po smelo obarvane tui onui
    Spored men tq ti se podigrava. Ot tova koeto kazva6 ostavam s vpe4atlenie 4e tq kato 4e li "stoi po navisoko" ot tebe vuv vruzkata vi.....ili s dves dumi komandva te. Nz moje az gre6no da sum razbrala ama 6to ne vzeme6 ne6tata v tvoi ruce? Primerno kato ste sami i tq nai malko o4akva po4ni daq razsubli4a6 i da i namekva6 za sex i da vidim. Ako se otdrupne zna4i e edna golqma ligla ako li ne.....priqtno vi izkarvane :P :P :P

Guest
    aaa we tq na 13 li e??
    Hah.....ne6to te buzika togava..... A ti na kolko si??

15
    everybody's singin'

Ami moje i da ti namekva,ti 6to ne se vuzpolzva6?Otidete nqkade sami i ...............shte vidim dali te iska!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Where love is free!
    pi4 momi4eto iska sex i t`va e istinata
    "Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev

Cyberdyne_101
    Guest
    13 + 15= Бааа*ах аз тва еб*иво племе..... Я отивайте на пясъчника да правите кофички.. Но пък ако толкова ви се иска и на двамата първо си играйте на Чичо доктор пък тя(съответно ти) като поотрасне минавайте на игри за възрастни...

Защо е... неможе ли да стане Все пак в днешно време повечето от момичетата на 13..айде..готови са )
    everybody's singin'

Guest

заико

Hahahahah Na 13 i aide deeba i mangalite vi Maika ti na 13 li ta e rodila e?!??! Btw moqta 7 godi6na priqtelka se oplakva ot bolki v korema 6toto posledniq pyt i rakysah himena a sled tova polu4i i rektalna infeikciq. Mislete e teenove!!! Na 13 godini prosto i da iska6 rabotite nqma kak da stanat 6toto ne si izrasnal psihi4eski!!!

Re: заико

Цитирай Първоначално написано от carl_fx
    Hahahahah Na 13 i aide deeba i mangalite vi Maika ti na 13 li ta e rodila e?!??! Btw moqta 7 godi6na priqtelka se oplakva ot bolki v korema 6toto posledniq pyt i rakysah himena a sled tova polu4i i rektalna infeikciq. Mislete e teenove!!! Na 13 godini prosto i da iska6 rabotite nqma kak da stanat 6toto ne si izrasnal psihi4eski!!!
    Аз ли не съм израстнал психически?
    everybody's singin'

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ти к'во си мислиш, че като се саблечеш тя ще погледне и ти после ще се облечеш?? Да да и аз така си помислих!! :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Ти к'во си мислиш, че като се саблечеш тя ще погледне и ти после ще се облечеш?? Да да и аз така си помислих!! :P
    Е не естесвено... точно за това искам да дадете мненийцета
    everybody's singin'

Супер фен

:)

a 4estito ne smao se sable4i ami i q nagrabi

Abe samo vnimavaite.Tova e moqt savet.
    "Freedom is the right of all sentient beings."
    "Experience is the benchmark of maturity."
    "If you look first, you may not leap."
    "Among the winners, there is no room for the weak."
    "Consistency is victory."

Правила за публикуване