.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Jenata otgore

F
    Guest

Jenata otgore

Pls, kajete mi kak se pravi sex v pozata "jenata otgore"? Mnogo mi e neudobno(probvala sum 1-2 pati),no gadjeto mi ne obi4a da e toi otgore i az se precakvam.Molq vi,obesnete mi kak stava-dvijeniq i t.n? Mersi predvaritelno.

Незнам как е по-принцип,но за мен лично когата жената е отгоре, предпочитам тя да не се мърда много много, може да полегнеш върху него за да усеща гърдите ти , може и да си по-изправена и да ги гали , най-важното е да се настаниш удобно за да не изморяваш,а от там желания и фантазия само!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    И на мене в началото ми беше трудно ама с времето свикваш и се усъвършенстваш. Аз незнам ти как точно го правиш, но на мене ми е най-лесно като се наведа напред и сложа ръцете си на леглото и действам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    И на мене в началото ми беше трудно ама с времето свикваш и се усъвършенстваш. Аз незнам ти как точно го правиш, но на мене ми е най-лесно като се наведа напред и сложа ръцете си на леглото и действам!
    Mhm samo gledai da ne podkochish mn che togava za nego moje da boli

Супер фен

:)

da ti imam problema .... ima tolkova mnogo obrazovatelni kanali 4e edvam stiga materqla za tqh ... hahahaha

Guest
    vnachaloto e malko kofti, no posle stava po-dobre. kato za nachalo probvai samo da se mardash napred-nazad i shte vidish che i na teb shte ti e got

mnoo e qko da si otgore mi probvai vse edno go qzdish

Цитирай Първоначално написано от I_love_des1
    Незнам как е по-принцип,но за мен лично когата жената е отгоре, предпочитам тя да не се мърда много много, може да полегнеш върху него за да усеща гърдите ти , може и да си по-изправена и да ги гали , най-важното е да се настаниш удобно за да не изморяваш,а от там желания и фантазия само!
    \/ \/
    I az predpo4itam momi4eto da e otgore
    FraKE 420Crew!!

Мега фен
    Град
    SF

В на4алото как съм се мъ4ела с тая поза, просто не е истина. 4увствах се като.. ами като 4увал картофи и просто подска4ах нагоре-надолу.. абе смях
    Гаджето каза 4е по-голям некадърник от мен не бил виждал Ама с пове4ко практика се оправих.
    Мене ли4но по-ми харесва когато съм отгоре, да не ме оставят да върша сама цялата работа, щото супер бързо се изморявам и не е гот. Добре е и мом4ето да мърда, а не да лежи като заклан и да се кефи, и да си намерите някакъв си ваш удобен и приятен ритъм. Не е лошо да "полегнеш" върху него или пък както той си лежи, а ти си си седнала, да се извиеш максимално назад (тва е супер удобно за стимулиране и на клитора \/ )

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Повече движения с таза, по-малко с цяло тяло. Да видите вие на нас лесно ли ни е все отгоре!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си