.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Pomognete mi pls :)

4estno da vi kaja moje i da ima podobna tema,no prosto ne mi se tursi mnogo mnogo,za da q namerq. Ta kakto i da e.Skoro edin moi mnogo dobur priqtel ima RD i az iskam da mu kupq ne6to originalno,no problemut e 4e ne se se6tam za ni6to Ae pls mi pomognete

Повече от фен
    ми купи една зелка и я овии в красива хартия никои няма да се е сетил затова
    сега сериозно купи му нещо стъклено(стъклема фигура)те са красиви а светлината им предава цветове и затова са някак си по специфични

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Macka az imam vpredvid ne obiknoven podaruk,a ne6to po-originalno s koeto naistina da go iznenadam...ina4e vse pak misi 4e si napravila truda da potursi6... A ideqta sus zelkata e dobra...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    auuu! tova naistina mnogo me zatrudnqva! emi.. kupi mu nqkvo suvenir4e li de da znam... koeto da e nqkyf maitap - az za Koleda podarix na friend edin dqdo Koleda s vodka v rykata i cigara v ustata i otdolu pi6e6e "na zdrave" :P
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Eee 10x hora Az misleh za ne6to kato nqkva iznenada ot roda na tva da mu dam kinti da ska4a s bundji ili ne6to takova,no...

Повече от фен
    em nz spored men ne e mn dobra ideq da mu dadesh parite...po skoro mu go organizirai ...
    ili mu spretni edno parti iznenada
    ili nqkva teniska s vasha obshta snimka
    nqkva verijka s tvoq inicial ili neshto takova
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си