.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: Big Brother

Супер фен
    Град
    above the clouds..

Big Brother

първо да си изясним мраза шоуто..мраза сичку свързано с него..и хилядите теми..пускани по случая,за това..
    Като една добра и разумна какичка..(може би..)
    искам да пусна тази тема..и бих помолила...(защото не само на мен ми е неприятно..) всичко свързано с биг брадър..да се пиша в тази тема..мисля че ше е по удобно за сички.. а пък и иначе...форума се задръства..
    ако решите темата за излишна..изтрийте я..аз поросто предлагам

..But why?...

Ideqta e dobra, oba4e neznam dali 6te se vuzprieme ot ostanalite
    Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    и на мене темата ми харесва и аз започнах все по рядко да гледам БигБрадър ми добре е да пишеме тука а не да задръстваме форума с излишни теми.

Guest

Re: Big Brother

DeaTHroW-ReC_F, евала !
    И на мен направо ми писна да влизам в форума и да гледам по 8743493743 теми на ден само за тва тъпо шоу !
    Айде толкова като искате да го коментирате давайте тука ...
    Не е нужно да задръствате форума !

Peace

Град
    вкъщи
    I na mne ve4e mi pisna shouto,i mislq 4e ideqta e gotina!
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Naduha mi glavata BB ta BB abe hora sleste na zemqta......az nqma i vyzmojnosta da go gledam...hubavo se kefite ama nujno li e da ima 10000000 temi za tfa?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Az sym syglasna Ade nekoi ko ima merak moje veche da pochva si komentira
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    BigBrother е супер тъпо предаване. Нищо смислено и интересно няма в него освен за малките хлапета които се дървят като видят как Мел се ебе с Тишо или Зара с тоя идиот олигофрен некадърник и простак Найден. А за темите да не говорим. Оная тъпа чалгия дет има 9999999 картинки на Райна е напълнила форума с тъпите си теми за ББ бива да спре щот вече всички се изнервят

Обичах шоуто ама кат изгониха Найден и Гроши си му е**ло ма*ката.Да ги е*а в тъ**ците.Сега гледаме само тъ**та мътра на Алиджан и слушаме простотийте на Док.Ши**ни ко****та!!!

Той не умира!!!

Повече от фен
    Mene BB me kefi mnogo, no i az se drazna kato vida tolkova mnogo ednakvi temi, nezavisimo dali sa za BB ili za ne6to drugo!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    В крайна сметка,така ще е хем по-удобно,хем тези, които не го интересува БигБрадър няма да се дранят,че при всяко изгонване се пуска нова тема! DeaTHroW-ReC_F, наистина умна постъпка си е,че пусна тази тема!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi spodelqm mnenieto na vsi4ki vi. Mn e hubavo 4e pusna tazi tema Deathrow....
    Btw ve4e zeh da ne go gledam mn mn shtoto mi stana tupo i ne e mnogo interesno....

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    tova e nai -typoto show puskano nqkoga,,, sabrari banda idioti i da im gledame seira
    : AMG Corporation ::

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    може да е тъпо, но е и най-гледаното предаване в повечето държави. Евала на този, който го е измислил и осъществил. Бая пари му се трупат в джоба.

spored mene ideqta e mnogo dobra.

Любовта е най-висшата степен на омразата

abkaolish
    Guest
    az mn. haresvam Bigi -big4o,oba4e ne e lo6o

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    spored mene ideqta e mnogo dobra.
    E, ideqta, che e dobra, dobra e. Ama nali uj edin s edin chovek ednakyv nqma...vseki si e unikalen i razlichen. A pyk tam kak sa uspqlai da syberat ne 12, mi 15 ednakvo typi hora ne mi e qsno ... i te nashte bylgari syvsem razvaliha shouto...to dqdo koleda li ne im prashtaha, d2 li ne bqha, deo, stoika, naiden...izobshto bylgarska mu rabota
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

qtu

Ideqta e dobra-az haresvam BB i go sledq i tuka 6e moga da pi6a vsi4ko svarzano s nego

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    значи много искам да ви благодаря че не пренебрегвате темата....ами,доколкото разбирам,ще пишете тук..защото както казах,,на тез които не им допада предаването не им е приятно да гледат хиляда теми..
    пак ще ви благодаря много ,а и не само аз..надявам се..

ПОЗДРАВИ

..But why?...

Bravo SWeeTy mn qka tema Prodyljavai taka ....btw i mene BB po4na qko da me drazni
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

Ideqta e dobra, no nqma da se osa6testvi 1vo- temata 6te se izbuta ot dr i nqma da bude lesno pose6tavana i 2-ro - taka stava po-trudno i edva li nqkoi 6te pi6e samo v tazi, za6toto taka aktualnite ne6ta ne mogat da se vidqt lesno i trqbva da se rovi Nikoi nqma da se saobrazi s tazi ideq, temite za BB nqma da svur6at dokato predavaneto ne svur6i
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

ideqta e super gotina!Ama da si kaja mnenieto za BB...BEZ NAIDEN E QKO QKO QKO QKO QKO QKO QKO QKO QKO QKO QKO QKO TYPOOO....ako ne im e Zara...Zagubeni sa...dobre 4e izleze Zeineb!!!Sega ostanaha trimata glupaci..I zlatnata qbylka....!!!po hubavo da im izmislqt po interesni misii ...za da stana po interesno..a kajete spored vas koi 6te spe4eli 20000lv????

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Оооооооооо много гадно като махнаха Зейнеб Ся остана тъпата Зара Дано Док спечели :P

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от fucker
    Обичах шоуто ама кат изгониха Найден и Гроши си му е**ло ма*ката.Да ги е*а в тъ**ците.Сега гледаме само тъ**та мътра на Алиджан и слушаме простотийте на Док.Ши**ни ко****та!!!
    ДА и аз така!Обаче сега от време на време хвърлям по едно око на Зара!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    i az sam saglasna,taka mislq 4e e nai-dobre,to ve4e e dabilno vse temi za BB...)) i tova drazni okolnite...) Evala..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове